Hajfestés (beszélgetés)
Fodrász festette a hajam,így pontosan nem tudom megmondani milyen színt használt.Úgy volt csak vmilyen fényesítő festést kapok,h a hajszínem marad,épphogy változik,de ez naon más lett.:(
Azóta kipróbáltam a balzsamos tanácsot,de sokkal több balzsamot kevertem hozzá,így nem történt változás.Megis lepődtem vna,ha elsőre összejön:)Nem értek hozzá.
Amúgy felhívtam 1fodrászcsajszit,kérdeztem,h ilyenkor mit lehet csin...Azt mondta várjak és várjak,míg le nem nő.Hát 2év minimum lenne,addig nem bírom ki.Tuti többet nem festetek:)
Kben köszi,h válaszoltál.
Hello!
Én múlt 7en festettem a hajam először.Barna volt és most a barna és a vörös között mozog:(
Azt tanácsolta rokonom,hogy vegyek 12%-os hidrogén-peroxidot,keverjem a balzsamomba és hetente 1szer használjam.Így visszanyerhetem az eredeti hajszínemet?Vagy rá kéne még festenem?
Mit csináljak?Figarina?
köszy
Szia!
Ha minen igaz ma festették a hajadat!
Nagyon izgulok, légyzi írd meg mielőbb, mi lett az eredmény!!!
szijjasztok!
nekem most sötét barna már majnem fekete a hajam (lehet h hülyén hangzik)de motsanában nagyon tetszik a szőke haj és az a kérdésem h nagyon nehéz a feketéből szép szőkét csinálni?
előre is köszi a választ
Szia!
Megnéztem az adatlapodat.Így könnyebb elképzelni rajtad:)Sztem vágj bele nyugodtan,sztem jól állna neked!
Én is filózom ezen,de inkább a barna haj,kevesebb szőke melírral benne.
Ok, nagyon várom az üzenetedet! Légyszi írd meg majd priviben a termék nevét, összetételét.
Színezés kapcs. sajnos nem tudok személy szerint véleményt mondani, mert soha nem próbáltam.
Szia!
Felhívtam ma a fodrászt, hogy minden ok a próbával, 29.-ére tudott időpontot adni, reméltem hamarabb :), szóval addig várni kell, de allergia még mindíg nincs, mostmár csak abban kell bíznom, hogy az ősz majd ne legyen vörös, vagyis jól befogja és ne üssön el majd annyira a feketétől...mindegy örülök, mert akkor sem ez a világosbarna fog látszódni ősszel.
Szóval majd jelentkezem az eredménnyel, de addig is benézek majd ide.
Valaki hallott már otthoni gyógynövényes főzetről hajszínezés céljából? Esetleg próbálkoztatok ilyennel?
Üdv.: Tünde
Szia Figarina!
Írhatok neked privátban? Lenne egy kérdésem, és azt hiszem te tudnál nekem segíteni :)
Szia!
Mindenképp!!! De ez tök jó, mert már majdnem 100 % siker. Az allergiás tünetek rendszerint 24 órán belül jönnek. Szupi! Mindenképp várom a beszámolódat.
Köszi előre is!
Hála Istennek, akkor megkímélsz a továbbiakban.
Én is így gondoltam :)
Olvass alaposabban!
Nem azt írtam,hogy gagyit használsz,az pedig a te dolgod,hogy támadásnak vetted.
Szerencsére nem szorulok rá,hogy bizonyítgassam,mennyire tudok festeni.
A segítségről annyit,ha úgy érzem,szívesen segítek bárkinek.Ha akarok...
Szia depeche mode!
Most elmentem a régi fodrászomhoz és elmondtam neki a gondom, kevert valami színező félét, de sötétbarnát ami majdnem fekete és felraktuk próbára a karomra, 20 perc után letöröltem a tanácsára, most vagyok 36 óránál és még nem piros és nem viszket. Én nagyon bízom benne, hogy ez beválik és végre betudja színezni a hajam, bár az őszt csak 70% osan fedi majd, ezt mondta.
Beszámoljak az eredményről?
Tünde
Sziasztok!
Nagyon szeretnék megszabadulni a festett vörös hajamtól. Nem szeretném nagyon roncsolni a hajam, így gondoltam lenövesztem. De ez tovább tartana, mint amit lenne türelmem kivárni.
Meg lehetne ezt a problémát otthoni keretek között is oldani, vagy mindenképpen fodrászhoz kell mennem?
Nem használok "GAGYIT", úgyhogy felesleges betámadnod.
De ha ennyire sztár-fodrásznak érzed magad, akkor add meg az üzleted címét, és ha befested flottul nekem feketére, hogy nem lesz semmi problémám később, akkor azt mondom tudsz valamit.
Addig meg a támadásaidtól inkább kímélj, ha már segíteni nem tudsz.
Ó hogyne,tökmindegy...ezért kerül a gagyi 400ft-ba!
Az olasz festékekről inkább nem szólnék...
HA ennyire rossz mindegyik,akkor az én vendégeimnek akit feketére festek miért nincs ilyen gondja??
Ha a fekete törni kezd,ott valami állatira el lett rontva a festéssel!
Az allergiának nincs köze a roncsolódáshoz!
Mi ez a minőségi termék?
Bocsi, nem vitatom, hogy jó szaklember vagy, de a 2 éves feketére való hajfestés (megjegyzem minőségi termékekkel), valamint kb. két tucatnyi darkos ismerősöm, -akik szintén feketére festik - beszámolója kapcsán azért ezt megkérdőjelezném. A minimum a reggel legalább kétszer annyi hajmennyiség tapasztalása a fésűben, volt akinek az amúgy dús hajkoronája felére csökkent... A haj letörését már nem is említem, na és a csúcs az allergia megjelenése (nem csak nálam).
Ja, és megjegyzem mindenféle színű voltam már (szőke, vörös, festett barna, merthogy az eredeti színem is barna), szóval így összehasonlítva (nem csak) az én véleményem ez.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?