Hajfestés (beszélgetés)
Helló Posh!
Nem leszel kopasz!:)vagyis nem ettől:)
milyen egyenesítőt használsz mellé?
szia figarina!
az lenne a kérdésem, hogy nekem van melírozva a hajam (nem szőkével, hanem barnával, schwarzkopf igora royal, 8-0 kód, az eredeti hajszínem 7-es, így épphogy csak picivel világosabb tincsek is vannak benne, nem is nagyon lehet észrevenni, csak ha a fény úgy esik rá, ez volt a célom :D), viszont így is majdnem minden nap vasalom (kerámialapos). Egyenesítő balzsamot használok természetesen. Ugye nem fogja így tönkre vágni nagyon a hajam? Nem akarok pár év múlva kopasz lenni :)
Szia Figarina!
Szeretnék segítséget kérni Tőled! Szőkével van melírozva a hajam és nagyon szeretném visszanyerni az eredeti hajszínem. Eredetileg sötét szőke hajam van. Mivel kellene befestetnem? Vagy inkább meg se próbáljam? Megköszönöm, ha tudsz nekem segíteni!
Sziasztok!
élénk vörös a hajam.az alphaparftol tudtok jobbat ajánlani? (rosso violettot használok) Aki tud vmi jot,kérem irja meg nekem!!! jula84@freemail.hu
Szia!
Nagyon örülök,h sikerült a színed,szívesen segítettem!
Szerintem a lenövésre már nem feltétlen kell a mixton,csak akkor,ha még azt a pici arany árnyalatot akarod semlegesíteni.ha megkopna a hossz akkor nyugodtan kend át újra a 3%-os receptúrával!
Kedves vagy,köszi a dícséretet:)
További jó hétvégét,szia,figarina
Kedves Figarina!
Szeretném megköszönni a segítségedet, most már hasonló színben, mint régen, igaz van benne egy kis aranyló árnyalat (ám ez az eredeti hajamban is benne van), de már nem padlizsán színű :))))
Nagyon sokat segítettél, és aki a közeledben él, annak javaslom csak hozzád menjen, sajnos én még nem találkoztam ilyen jó fodrásszal, talán csak egyszer, de Ő szülni ment.
Még annyi lenne a kérdésem, ha esetleg a lenövésem mégis nagyon látszik, és folytatom a festést az Igora-val, akkor oda is kell még a mixton vagy az már elhagyható?
Nagyon köszi
Üdv
Értem,csak nem mindegy,hogy a hajad melyik részére kened először,mennyi ideig hagyod rajta,milyen színü a töve ,milyen a vége,milyen erős az oxidáló szer.Ilyenek.
De az biztos,hogy időt lehet spórolni az otthoni festéssel/ha sikerül/.
Nem védem a fodrászokat,de nem olyan egyszerű szakma,mint amilyennek látszik.Sziasztok!
collie04!
Mérlegelem a válaszod és ha találok egy számomra megbízható fodrászt aki nem .assza el a hajam sokadik nekifutásra sem, akkor majd festheti ő .Addig marad az én házi hajfestésem.Egyébként én sem festem hetente a hajam ,sőt 2 havonta szoktam,akkor is színezővel.
Kedves sizsu és katalin8080!
Csak egy jó tanács.Menjetek el fodrászhoz,mert a rossmann-ba hagytok ott már lassan annyi pénzt mint egy rendes fodrásznál.A haj nem kerítés ,hogy egyik nap ilyenre festjük, a másik nap meg olyanra.Üdv nektek!
Hát eredetileg világos vörös vagyok csak színezővel belett régebben festve a hajam feketére ezért még mindig sötét valamennyire!
hallottam olyan festékről a tv-ben ami direkt sötéthajúaknak van!szerinted beválna nekem?vagy mit tehetnék vele?köszi
Ha valaki tud akkor légyszíves sűrgősen segítsen!
Szeretném a haja nem túl sötét pirosra festeni, de sajnos a festék az én hajam mindig úgy fogta be hogy nagyon sötét lett az árnyalat, sőt sokkal sötétebb a vártnál. Rubintvörös festékkel lett befestve, a festék márkája Palette!Megszeretném kérdezni, hogy milyen festéket használjak amitől szép piros árnyalatú lesz a hajam!!ha nem muszáj nem szeretném szökítetni!MIndenki írjon aki csak tud!köszi előre is!!puszi
Kedves Figarina, köszönöm a fodrászok nevét, majd beszámolok az eredményről. Amúgy fodrász szemmel valószínű nem sötétbarna, hanem középbarna a hajam :-)
Encs
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?