Hajfestés (beszélgetés)
Megválaszoltam a priviket mindenkinek(remélem)!:)
Szép hétvégét mindenkinek!!
Szia!Remélem,h a sötétbarna a te olvasatodban is azt a színt jelenti amire én gondolok-ez a szín gyakorlatilag már fekete.Ha te azt a színt hívod így,amit az átlagemberek akkor a te hajad világosbarna esetleg középbarna és sok-sok vöröses pigmenttel.szerintem ott hibázott a fodrász,h ezt nem vette figyelembe,és vmi jó kis meleg vagy arany árnyalatot kent rá,így rörvényszerű volt,h bevörösödik.Nekm van elképzelésem,h mit kellett volna rákenni,de nem akarlak megzavarni ezzel.Írok neked priviben 2 pesti fodrászt,mindkettő vérprofi,schwarzkopfal dolgoznak(amivel én is)én nyugodt szívvel ajánlom őket!Innen a fórumról már küldtem mást is és nagyon meg volt elégedve!Remélem segítettem!
Üdv,Figarina
Kedves Figarina!
Eredendően sötét barna hajam van (nagyon enyhe vöröses beütéssel nyáron, ha a nap kiszívja)és elmentem befestetni fordrásszal. Kicsit világosabbat szerettem volna, de semmiképpen nem vörösest, hanem világosabb barnát. Vittem pár képet a fodrásznak, hogy pontossan értse az elképzelésem. Az eredmény erősen narancssárgába hajló világos vöröses lett. Rettenetesen néz ki, a szín is rettenetes (köszönő vizsonyban nincs azzal, amit kértem) és ahogy áll az is borzasztó.
Tudnál, kérlek, jótanácsot adni, hogy legközelebb mikor lehetne és hogyan visszafesteni az eredeti sötétbarna színemre (NB. 3 hete tettem bele volumennövelőt és tegnap festettem)? Illetve tudnál-e egy igazán jó fodrászt ajánlani Budapesten (ha jól értettem, Te nem Bp-i vagy)?
Köszönöm.
Szia, hát már mikor nézegettem a festékeket gondoltam hogy nem fog ez müködni csak azt is gonoltam hogy mi van ha mégis. De előre közöltem a párommal hogy durci lesz ha vörös lesz, hát durciztam(:
Amúgy tisztában vagyok a fodrászok képességeivel, főleg egy ilyen városban mint Szolnok. Ennek ellenére ez a lehetőség is felmerült bennem, de pont erre jutottam hogy eddig egy ismerősömnek se tudták normálisan befesteni a haját. Akkor meg aztán tényleg örjöngtem volna hogyha 4500ért b*szák el a hajam.
Nekem nem volt gond a lenőtt hajrészel mert nem volt, mivel már vagy 3éve nem festettem a hajam.
De mostmár nincs gáz mert találtam egy hennás sampont ami tényleg működik és megszüntette a vörös szint úgyhogy már szép hamvas szinű a hajam. (:
köszi köszi kedves Bazsó!!!!!!...csak azok a régi frizurák.....a mostani még nincs fent...de teszek nemsokára....(azóta is pingállom magam:::)
:))))))))))))))))))))))
Nagyon jó a hajad!!!...színe,a fazonja!
A "pingálás" is nagyon jól áll!:))
Sziasztok!
9 éve festem a hajam feketére és most úgy döntöttem , hogy csak színezni fogom, hátha az kíméletesebb! Szerintetek befogja? Úgy hallottam a Loreál szinezők nagyon jók.
Figarina!
Vmit még elfelejtettem megy a privi és nagyon szépen köszönöm :)))
Hirdették azt a festéket aminek pont az lenne a célja hogy ne legyen narancsos az ember haja. Palette azt hiszem. Hát nem jött be! :)
Majd legközelebb nem bizok meg a reklámokban.
Most már egy kicsit kulturáltabb szine van mert találtam egy szinező hatású sampont(henna color) ami tényleg megszüntette a vöröses szint és szép hamvas árnyalata lett.
Csakhát ez még mindig nem az a szin amit szerettem volna.
Köszi amúgy hogy válaszoltál(:
Szia !
Azért nem sikerül,mert a hajad nagyon sok vöröses pigmentet tartalmaz,amit a hamvas árnyalat nem biztos,h képes fedni!
Ezt általában a fodrászok sem ismerik fel-sajnos.Nem tudom,h kereskedelmi forgalomban kapható e olyan speciális szín,amivel be lehetne kenni....
Jelenleg mit kentél rá?
sziasztok, valaki talán tud segiteni nekem. Szőkiteni szerettem volna a hajam világos hamvas szőkére. A hajam természetes szine közép szőke, de mikor világositani akarom, mindig vöröses szinű lesz. miért?
most leginkább világos aranyszinű a hajam, amit utálok.
Fodrászhoz egyenlőre nincs pénzem elmenni.
Nem tudnátok segiteni mivel festhetem otthon hogy ne vöröses hanem hamvas árnyalata legyen?
Köszi
szia Majko!!!
kipingálom magam és nemsokára teszek...
jó???
:))
Figarina, írtam neked privit.
Köszi
A
Helló!Vmikor rég próbálkoztam ezzel a festékkel,de végül én prémium kategóriát választottam a fodrászcikkekből(nekem nem vált be!)A termékek ára általában tükrözi a minőségét is,tehát ha kilós kiszerelésű balzsam/pakolás 6-800 ft körül van ,háááát...(amit írtál nem ismerem,én konkrétan egy termékcsaládot használok az üzletemben festék,ápolószerek és finistermékek tekintetében egyaránt.17 év alatt rengeteg terméket próbáltam,10 évig hű voltam egy márkához,majd 3 éve váltottam,amit nem bántam meg,mert rátaláltam arra,ami tökéletes,és ezt a vendégeim is igazolják)A gliss kur-úgy hallottam-egészen jó,főleg a hajban maradó balzsam,én magam is ennek a professzionális verzióját ajánlotam volna számodra!Azért a melírral légy óvatos,és most több ápolást adj a hajadnak feltétlenül!!
(húúú,de hosszú lett):)
csak fényépezzem le magam....
szia Enikő!
Nagyon örülök és kíváncsi is vagyok egyben az új séródra!!!!:)mikor lehet látni???
köszike!!!
jo!!!!
Amugy is minden kepeden idaig szep volt a frizurad!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?