Hajfestés (beszélgetés)

294. Encs (válaszként erre: 290. - Collie04)
2007. márc. 15. 10:43
Köszönöm a tippet!
2007. márc. 15. 09:16

Megválaszoltam a priviket mindenkinek(remélem)!:)

Szép hétvégét mindenkinek!!

292. figarina (válaszként erre: 287. - Encs)
2007. márc. 15. 08:56

Szia!Remélem,h a sötétbarna a te olvasatodban is azt a színt jelenti amire én gondolok-ez a szín gyakorlatilag már fekete.Ha te azt a színt hívod így,amit az átlagemberek akkor a te hajad világosbarna esetleg középbarna és sok-sok vöröses pigmenttel.szerintem ott hibázott a fodrász,h ezt nem vette figyelembe,és vmi jó kis meleg vagy arany árnyalatot kent rá,így rörvényszerű volt,h bevörösödik.Nekm van elképzelésem,h mit kellett volna rákenni,de nem akarlak megzavarni ezzel.Írok neked priviben 2 pesti fodrászt,mindkettő vérprofi,schwarzkopfal dolgoznak(amivel én is)én nyugodt szívvel ajánlom őket!Innen a fórumról már küldtem mást is és nagyon meg volt elégedve!Remélem segítettem!

Üdv,Figarina

291. collie04 (válaszként erre: 281. - 6a1456582a)
2007. márc. 14. 23:18
A L'oréal-os cuccok valóban jók.Ha nincs túl sok ősz hajszálad be kell,hogy fogja.
290. collie04 (válaszként erre: 287. - Encs)
2007. márc. 14. 23:13
Használj Color Touch-ot/Wella/,akár már holnap.Nem tudom pontosan az elképzelésedet,de szerintem egy 55/07-es jó lenne neked.Egy színskálát azért tanulmányozz előtte.Ja,és az oxidáló szer pedig 1.9%-os legyen,szintén Color Touch/Wella/1+2 arányban kell keverni/1rész szinező+2rész emulzió.A hatóidő 20perc.De persze,ha van türelmed,várhatsz is pár napot,ártani nem árt/mármint a szinezéssel/.De egy jó hajpakolást azért szerezz be magadnak és használd is,minden harmadik hajmosásnál.Üdv!
289. collie04 (válaszként erre: 285. - Zsiráf)
2007. márc. 14. 22:59
Használj Kromaklint,vagy Oxy Reload-ot/Selective/.Ezek az anyagok csak a mesterséges festékanyagokat szedik ki a hajszálból.Ha nem vagy fodrász,akkor keress eggyet magadnak,mert ezt az eljárást jobb,ha szakember végzi.Üdv!
288. figarina (válaszként erre: 285. - Zsiráf)
2007. márc. 14. 22:25
Szép kis meló lesz!!:)a miskolci fodrászt nyomozom,már más is kérte,de nem hemzsegnek....
287. Encs
2007. márc. 14. 15:59

Kedves Figarina!

Eredendően sötét barna hajam van (nagyon enyhe vöröses beütéssel nyáron, ha a nap kiszívja)és elmentem befestetni fordrásszal. Kicsit világosabbat szerettem volna, de semmiképpen nem vörösest, hanem világosabb barnát. Vittem pár képet a fodrásznak, hogy pontossan értse az elképzelésem. Az eredmény erősen narancssárgába hajló világos vöröses lett. Rettenetesen néz ki, a szín is rettenetes (köszönő vizsonyban nincs azzal, amit kértem) és ahogy áll az is borzasztó.

Tudnál, kérlek, jótanácsot adni, hogy legközelebb mikor lehetne és hogyan visszafesteni az eredeti sötétbarna színemre (NB. 3 hete tettem bele volumennövelőt és tegnap festettem)? Illetve tudnál-e egy igazán jó fodrászt ajánlani Budapesten (ha jól értettem, Te nem Bp-i vagy)?

Köszönöm.

286. ViBo (válaszként erre: 279. - Figarina)
2007. márc. 13. 21:43

Szia, hát már mikor nézegettem a festékeket gondoltam hogy nem fog ez müködni csak azt is gonoltam hogy mi van ha mégis. De előre közöltem a párommal hogy durci lesz ha vörös lesz, hát durciztam(:

Amúgy tisztában vagyok a fodrászok képességeivel, főleg egy ilyen városban mint Szolnok. Ennek ellenére ez a lehetőség is felmerült bennem, de pont erre jutottam hogy eddig egy ismerősömnek se tudták normálisan befesteni a haját. Akkor meg aztán tényleg örjöngtem volna hogyha 4500ért b*szák el a hajam.

Nekem nem volt gond a lenőtt hajrészel mert nem volt, mivel már vagy 3éve nem festettem a hajam.

De mostmár nincs gáz mert találtam egy hennás sampont ami tényleg működik és megszüntette a vörös szint úgyhogy már szép hamvas szinű a hajam. (:

285. Zsiráf
2007. márc. 13. 18:12
üdv! ismer valaki egy nagyon jó fodrászt miskolcon? eredetileg szőke a hajam,[genetikailag :)] (a fodrász azt mondta, arany pigmentekkel) ezt már leírtam :) most be van festve padliszánszínűre. szeretném visszaszőkítetni....
284. H MAYA
2007. márc. 12. 22:43
Nekem korán kezdett őszülni a hajam ,tehát kerestem az eredeti barna hajszinemhez megfelelő szinű festéket .
283. enikö (válaszként erre: 282. - Bazsó)
2007. márc. 12. 13:40

köszi köszi kedves Bazsó!!!!!!...csak azok a régi frizurák.....a mostani még nincs fent...de teszek nemsokára....(azóta is pingállom magam:::)

:))))))))))))))))))))))

282. Bazsó (válaszként erre: 274. - Enikö)
2007. márc. 12. 11:10

Nagyon jó a hajad!!!...színe,a fazonja!

A "pingálás" is nagyon jól áll!:))

2007. márc. 12. 10:35

Sziasztok!

9 éve festem a hajam feketére és most úgy döntöttem , hogy csak színezni fogom, hátha az kíméletesebb! Szerintetek befogja? Úgy hallottam a Loreál szinezők nagyon jók.

280. Ada12
2007. márc. 12. 10:25

Figarina!

Vmit még elfelejtettem megy a privi és nagyon szépen köszönöm :)))

279. figarina (válaszként erre: 278. - ViBo)
2007. márc. 11. 10:56
fodrászat,ez egy komoly szakma....nem mindegy,h az alapszíned vöröses,rezes vagy arany pigmentet tartalmaz(mindenkiében van)a fodrász-szerencsés esetben- ezt meg tudja állapítani,és ennek megfelelően keveri ki a festéket.Azért írtam,h szerencsés,mert 10ből 9 fodrásznak fogalma sincs erről,pedig csak kicsit képeznie kellene magát...Normál esetben nem úgy működik,hogy végigkenem az egész hajat és kész(már bocs,de az otthon festegetők általában így szokták)!Külön kezelem a lenőtt részt és külön a már festett és mondjuk kopott hajhosszt....A reklámokban pedig eddig sem nagyon kellett volna bíznod,mert ahány ember annyiféle hajminőség....
278. ViBo
2007. márc. 11. 09:47

Hirdették azt a festéket aminek pont az lenne a célja hogy ne legyen narancsos az ember haja. Palette azt hiszem. Hát nem jött be! :)

Majd legközelebb nem bizok meg a reklámokban.

Most már egy kicsit kulturáltabb szine van mert találtam egy szinező hatású sampont(henna color) ami tényleg megszüntette a vöröses szint és szép hamvas árnyalata lett.

Csakhát ez még mindig nem az a szin amit szerettem volna.

Köszi amúgy hogy válaszoltál(:

277. figarina (válaszként erre: 276. - ViBo)
2007. márc. 10. 08:41

Szia !

Azért nem sikerül,mert a hajad nagyon sok vöröses pigmentet tartalmaz,amit a hamvas árnyalat nem biztos,h képes fedni!

Ezt általában a fodrászok sem ismerik fel-sajnos.Nem tudom,h kereskedelmi forgalomban kapható e olyan speciális szín,amivel be lehetne kenni....

Jelenleg mit kentél rá?

276. ViBo
2007. márc. 9. 18:17

sziasztok, valaki talán tud segiteni nekem. Szőkiteni szerettem volna a hajam világos hamvas szőkére. A hajam természetes szine közép szőke, de mikor világositani akarom, mindig vöröses szinű lesz. miért?

most leginkább világos aranyszinű a hajam, amit utálok.

Fodrászhoz egyenlőre nincs pénzem elmenni.

Nem tudnátok segiteni mivel festhetem otthon hogy ne vöröses hanem hamvas árnyalata legyen?

Köszi

275. figarina (válaszként erre: 273. - Ada12)
2007. márc. 9. 17:44
Ment a válasz:)
274. enikö (válaszként erre: 270. - F7e5153794)
2007. márc. 8. 15:09

szia Majko!!!

kipingálom magam és nemsokára teszek...

jó???

:))

273. Ada12
2007. márc. 8. 15:00

Figarina, írtam neked privit.

Köszi

A

272. figarina (válaszként erre: 271. - Efige)
2007. márc. 6. 22:04

Helló!Vmikor rég próbálkoztam ezzel a festékkel,de végül én prémium kategóriát választottam a fodrászcikkekből(nekem nem vált be!)A termékek ára általában tükrözi a minőségét is,tehát ha kilós kiszerelésű balzsam/pakolás 6-800 ft körül van ,háááát...(amit írtál nem ismerem,én konkrétan egy termékcsaládot használok az üzletemben festék,ápolószerek és finistermékek tekintetében egyaránt.17 év alatt rengeteg terméket próbáltam,10 évig hű voltam egy márkához,majd 3 éve váltottam,amit nem bántam meg,mert rátaláltam arra,ami tökéletes,és ezt a vendégeim is igazolják)A gliss kur-úgy hallottam-egészen jó,főleg a hajban maradó balzsam,én magam is ennek a professzionális verzióját ajánlotam volna számodra!Azért a melírral légy óvatos,és most több ápolást adj a hajadnak feltétlenül!!

(húúú,de hosszú lett):)

271. Efige (válaszként erre: 242. - Figarina)
2007. márc. 6. 17:49
Szia Figarina!Sajnos már nem tudtam írni a ,,nagy nap" előtt.:) A fodrászom BES festéket használ, nem tudom az milyennek számít...Először ,,leszívta" a feketét szőkítővel, attól vöröses-barna lett, aztán mivel nagyon szerettem volna melírt már első alkalommal, ezért saját felelősségemre még fóliával megcsinálta a szőke csíkokat is, a tövét és a kimaradt részeket pedig aranybarna, dohányszőke és világosszőke ,,keverékkel" festette be. Szépen kiszívta világos vöröses-szőkére a tincseket és nagyon tetszik az eredmény! 2 hét múlva megyek hozzá újra melíroztatni, azt mondta, hogy akkorra már valamennyire regenerálódik a hajam. Bár én ugyanolyan fényesnek és simának látom, mint előtte. Igaz, hogy vágott is az aljából kb.5 cm-t, mert ez is a kérésem volt és szerintem ilyen nagy igénybevétel után nem is ártott. A hajamra kb. másfél éve egy olasz márkájú tejes hajpakolást használok (nagy, világoskék-fehér tégelyben van), erről szeretném megkérdezni véleményed, ha ismered a terméket. Plusz ma vettem Gliss Kur regenáráló sampont és hajregenáráló balzsamot (vizes hajra kell fújni és nem kell kiöblíteni) és Loreal Hot liss hajkisímító hővédő krémet a hajvasaláshoz. Ezek jó minőségű termékek? Használjak még valamit a hajam megóvása érdekében? Köszönöm előre is válaszod!
270. f7e5153794 (válaszként erre: 263. - Enikö)
2007. márc. 6. 08:29
Szia! Hol lehet megnézni a frizurádat?Nagyon kíváncsi vagyok!Növőfélben jó fazonú haj mindig érdekel.Puszi.Majkó.
269. enikö (válaszként erre: 267. - Figarina)
2007. márc. 6. 06:22

csak fényépezzem le magam....

268. figarina (válaszként erre: 260. - C340ab82e3)
2007. márc. 5. 22:31
Szia Dancsi!Nincs mit,ha segíthetek szólj bátran!!
267. figarina (válaszként erre: 261. - Enikö)
2007. márc. 5. 22:30

szia Enikő!

Nagyon örülök és kíváncsi is vagyok egyben az új séródra!!!!:)mikor lehet látni???

266. enikö (válaszként erre: 265. - 1a50c86bb0)
2007. márc. 5. 19:55

köszike!!!

265. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 263. - Enikö)
2007. márc. 5. 19:50

jo!!!!

Amugy is minden kepeden idaig szep volt a frizurad!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook