Hajfestés (beszélgetés)

2007. márc. 5. 19:48
Én magamnak vágom és festem a hajamat,mivel megtudom csinálni igy jó,fodrászra amugy is sajnálnám a pénzt,és türelmem sem lenne ott ücsörögni
263. enikö (válaszként erre: 262. - 1a50c86bb0)
2007. márc. 5. 19:33

nem nagy was ist das,de ezt is tudni kell vágni!!!!most jelenleg nővelem ,és ehez egy megfelelő frizura is kellett!!pont jól sikerült...de majd teszek képet is,jó?????

:))

262. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 261. - Enikö)
2007. márc. 5. 19:31
Kep a mualkotasrol? :))
261. enikö
2007. márc. 5. 18:54

szia figarina!

csak most olvastam vissza és láttam hogy válaszoltál!!!de legközelebb mikor még megyek(mert menni fogok!!!!!) átadom üdvözleted!!!

Nagyon tetszett a kis srác!!!!megvagyok elégedve....végre...!!!!!!köszike neked is!!!!!!

puszikállak

Enikö

260. c340ab82e3 (válaszként erre: 255. - Figarina)
2007. márc. 5. 18:47

Kedves Figarina!

Nagyon szépen köszönöm segítséged és megnyugtató szavaid!

Megfogadom a tanácsod és a bemosót bátran használom!(a hajfestéket tényleg tökéletesen kiváltja, ma kipróbáltam).

Nagyon jól esett, hogy ilyen hamar válaszoltál levelemre!

Mégegyszer köszönöm!!!

259. figarina (válaszként erre: 258. - F7e5153794)
2007. márc. 5. 10:03
Privi ment!!:)
258. f7e5153794 (válaszként erre: 46. - Figarina)
2007. márc. 5. 09:42
Szia Figarina! Esetleg meg tudnád írni melyik az a speciális barna szín amelyik elfedi a vöröset?Nagyon szeretném már az eredeti hajamat(világosbarna).Most középbarna-vöröses árnyalattal.És mivel melírozóval szivattam meg a feketét,ahogy mosom jön elő a vöröses árnyalat.Ez nagyon nem tetszik!Amúgy a hajam állagának semmi baja.Köszönettel:Majkó.
257. figarina (válaszként erre: 256. - Enikö)
2007. márc. 4. 21:34
oké várom!És mondd meg neki hogy üdvözli az a fodrász aki Székesfehérváron szokott segíteni nekik a bemutatókon!(hátha így tudja ki vagyok):)
256. enikö (válaszként erre: 255. - Figarina)
2007. márc. 4. 20:53

szia figarina!!!

holnap megyek a Henrikhez átváltozni!!!!

majd visszajelzek neked hogy milyen művészetet hajtott végre rajtam!!!!

255. figarina (válaszként erre: 254. - C340ab82e3)
2007. márc. 4. 20:50
Szia Dancsi!Persze használd nyugodtan,de ha jó minőségű a hajfestéked bátran használhatod azt is,biztos hogy nem lesz baja a babádnak tőle!!(az én hajam is festve volt a terhességem alatt,sőt a 8.hétig dolgoztam is!)A hAjszálon át nem tud fekszívódni a szervezetedbe,és mivel rád nézve sem lehet ártalmas(mert akkor forgalmazni sem lehetne)a babád is egészséges marad!Gondold végig,h az első hetekben amikor még azt sem tudod,h babát vársz mindent ugyanúgy teszel mint addig,festeted a hajad,alkoholt iszol van aki még dohányzik is.és ugye ezek a legkritikusabb hetek,amíg a szervek kialakulnak.Én azt szoktam javasolni-ha vki nagyon parázik-hogy akkor a 12.hétig várjon,mert addigra kialakulnak a szervek,de nem történhet a babával semmi(legalábbis a festés miatt)!
2007. márc. 4. 20:31

Sziasztok!

Kedves Figarina!

Azt szeretném megkérdezni Tőled, hogy Palette bemosót (6-8mosás) terhesség alatt lehet-e használni(mert ugye nincs benne sem ammónia,sem pedig hidrogénperoxid), mivel nekem festett vörös hajam van, és a lenövés ugye kényes téma...Igy ugy gondoltam azzal színezném a lenövésem hetente.

Válaszodat előre is köszönöm, és remélem nem zavartalak kérdésemmel!

253. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 249. - Figarina)
2007. márc. 4. 19:03
Koszonom a valaszodat, meg fogom irni, hogy milyen lett, remelem olyan, milyen ra van irva. Amugy egy teljesen uj Schwarzkopf termek, par honapja meg nem lattam, es most 1 honapja kb tele vannak vele a polcok. Koszi meg egyszer!
252. figarina (válaszként erre: 250. - Anney)
2007. márc. 4. 15:44

Picit erőteljesebben fog kopni a melírozott részeken.Arra viszont figyeljetek,h a hajtőnél használt oxi % valószínűleg nem lesz jó a hajad hosszára is!a melírok miatt oda gyengébb anyag kell!(max 3%!)Remélem sikerrel jársz!:)

Szép napot neked is!

2007. márc. 4. 13:52
Ezelott 25 eve festettem utoljara hajat,sokan kerdik miert nem festem?
250. Anney (válaszként erre: 248. - Figarina)
2007. márc. 4. 13:18

Szia!

Köszönöm a segitséged!A fodrász akivel rendszeres csináltatom a hajam időközben a barátnőm lett, sőt egy helyen is dolgozunk. Eredetileg fodrász, de a szülési szabi után nem tért vissza szakmájához, de a vendégköréből pár emberke a mai napig is hozzá jár. Az "ő idejében" az alfaparfot kedvelték a legjobban. Ugy látszik ez már idejét múlta.

A pigmentfeltöltés után a vörös szint nem fogja ledobni azokon a helyeken ahol a csikok voltak? Régebben lenőveszttem a szőke hajam, de alul ahol még volt benne a vörös sokkal hamarabb kikopott. Ha egy ici picit vilgosabb maradna az nem volna baj, de remélem nem valamilyen rózsaszines árnyalat fog kialakulni.

A revlonissimo egy krémhajfesték a keverési arányra 1:1,5-öt irja. Most látom csak, hogy a dobozán az szerepel, hogy Made in Italy, holott a magyar nyelvű tájékoztatón a származási hely spanyolország. OÉTI által bevizsgált. Kecskeméten eddig egy fodrászkellékesnél lehetett kapni és oxi-val az ára 2500 Ft körül volt előző évben. Bár tudom, hogy az ár nem jelent mindent.

További szép délutánt!

Anney

249. figarina (válaszként erre: 244. - 1a50c86bb0)
2007. márc. 4. 12:18

Szia!

Ez egy speciális erőteljesebben világosító festék,de azt ne hidd,h egyformán levilágosítja a különböző színeket!!!Kb a vilbarna árnyalatot tudja olyanra mint amit a dobozon látsz.Nem hiszem,h nagy baj történhet,max annyi,h nem lesz annyira világos tónusú a hajad tőle!Ha van kedved,majd írd meg az eredményt!

halihó,figarina

248. figarina (válaszként erre: 247. - Anney)
2007. márc. 4. 12:13

Szia!

Fodrász vagyok (bár ez már gondolom kiderült)és jónéhány új vendégem van,akinek alfaparffal volt festve a hajaSzerintem rettentően agresszív anyag,és bár a színei élénkek,az első mosástól nagyon gyorsan dobja le a színt és rettentően sprődnek találtam a hajukat.Ezt ők is elismerték,és meglepődtek,h milyen jó minőségű,tartós színű és fényes lesz a hajuk amióta az igora royallal festjük.

Az általad említett festéket nem ismerem,ahhoz h a melírok eltűnjenek speciális visszapigmentálást kell végezni,amit csak fodrásszal tudsz megcsináltatni és akkor nem kell nyárig várnod a vörös színnel!

remélem segítettem,üdv figarina

247. Anney
2007. márc. 3. 22:26

Kedves Figarina!

Utolsó hozzászólásaid között olvastam hogy nem igazán vagy kibékülve az alfaparf termékeivel. Kimondottan az evolution-ra gondoltál? "Káros" a hajra? Én réggebben használtam ezt a terméket és az igorát is,és szerencsére nem volt negativ tapasztalatom. Elég sokáig a vörös árnyalatait használtam és a próbálkozások során megtaláltam a nekem legmegfelelőbb festéket. Ennek a festéknek a neve Revlonissimo, és nekem legjobban a C50-es árnyalata jött be. Legikább csak az volt a bajom vele, hogy kopott a szin, de sztem ez minden vöröses szinnél igy van. Mi a véleményed erről a termékről? Jelenleg középbarna a hajam (barnával mindig csak a töve van festve)némi kis melirral, de a nyárra ismét az én régi kedvenc szinemet szeretném. Gondolom elsősorban a melirtól kellene "megszabadulnom" és után lassan visszatérni a vöröses árnyalatokra. Ezt elérhetem ugy hogy amit eddig a hajtőlenővésre használtam barnával rámegyünk a melirra? Elolvastam az összes hozzászólást és igy hogy nem ismerjük egymást adok a véleményedre, mert látom, hogy igazán otthon vagy a témában.

Segitségedet előre is köszönöm!!

Anney

2007. márc. 3. 22:08
*voltal
2007. márc. 3. 22:08
Igazabol azert ezt vettem meg, mert a kis dobozosokat, amiket emlitettel korabban csak fodrasz kellek boltban lehet megvasarolni gondolom, mert bevasarlo kozpontokban nem lattam, viszont emlekeztem, hogy a Schwazkopfrol jo velemennyel volta.
244. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 241. - Figarina)
2007. márc. 3. 22:07
Koszi a valaszt, az van rairvam hogy nordic blonde, aclarante intensivo spanyolul, intenziv vilagosito. Es ultra. Sajnos nincs rajta, hany szazalekos, viszont a szinmintakon ez volt az egyetlen egy hajfestek, ami az osszes hajszint ugyanolyan vilagos szokere vilagositja, a tobbinel a fekete es sotetbarnanal ki volt hagyva a szineredmeny. En ezt ugy gondoltam, hajfestek, nem szinezo. Remelem legalabb is, nagy lesz a szipi-szopi, ha megsem. Nyugtass meg!!!
243. figarina (válaszként erre: 232. - F7e5153794)
2007. márc. 3. 21:28
Küldtem privit!:)
242. figarina (válaszként erre: 240. - Efige)
2007. márc. 3. 21:19

Szia!Szreintem megoldható,de ez inkább majd élesben derül ki...Én az igora royal festékre esküszöm,jelenleg a piacon lévő legjobb tremék,sztem kérdezz rá a fodrászra és ha alfaparf,kallos,ilyesmik kerülnel szóba ne engedd!!

Ha kell segítek kiválasztani,üzenj!

241. figarina (válaszként erre: 239. - 1a50c86bb0)
2007. márc. 3. 21:16
Szia!ezt a terméket nem ismerem,amit írsz,de a schwarzkopf termékeiről nagyon jó a véleményem-Én a szalonomban kizárólag velük dolgozom!valószínűleg ez egy színező lesz amit vettél,a port semmmiképp se hagyd ki belőle.Viszont ez a cuucc nem képes világosítani a hajszíneden-valószínűleg..mi a neve??
240. Efige
2007. márc. 3. 11:18
Sziasztok! Köszönöm a véleményt Figarina. Nem tudom, hogy milyen festéket használ, mert még csak vágatni voltam nála, otthon, magamnak festettem mindig. Milyen festéket ajánlasz? Ha ezen múlik az eredmény, akkor inkább veszek és azzal festetem be. A fodrászom tapasztalt, kb. 20 éve dolgozik a szakmában, és szerintem naprakész az új technikák, stílusok terén is. Még az lenne a kérdésem, hogy milyen eredményre számíthatok, megoldható-e 1 alkalommal (nem baj, ha több órás procedúra), hogy barna hajban szőke melírral távozzak, vagy erről ne is álmodjak?
2007. márc. 2. 22:20
Figarina, szeretnem megkerdezni Toled, mi a velemenyed a Schwarzkopf hajfestekekrol? Kepzeld valami olyat kaptam, amiben nincs ammonia (remelem ez jot jelent). Viszont van benne aktivalo por. Szerinted a port ki lehet hagyni?
238. figarina (válaszként erre: 236. - Efige)
2007. márc. 2. 22:14
Szia!A H2O2 nem a szín eltávolítására való,de tény,h ezt adjuk a szőkítőhöz.A fekete hajat Lassú szivatással lehet leszedni a hajról,ami azt jelenti,h esetlegesen több órán át tart.ha PROFI a fodrászod akkor nem szabad,h foltos legyen,és el lehet érni tökéletes fedést!Milyen terméket használ a fodrászod?
237. figarina (válaszként erre: 234. - Enikö)
2007. márc. 2. 22:10

Szia Enikő!Mi ez a vidámság???

Én köszönöm jól,ésa TE???:)

236. Efige
2007. márc. 2. 19:38
Sziasztok! Most regisztráltam az oldalon és a véleményeteket szeretném kikérni a témában. Évek óta sötétbarnára festettem a hajam, most pedig kb. fél éve már feketére (nem tudom mi értelme volt, hiszen ugyanaz az eredmény...). Most szeretnék világosítani. Hétfőn megyek a fodrászomhoz, régóta hozzá járok. Mondtam neki, hogy féltem a hajam, de azt mondta, hogy ha megfelelően ápolom otthon, akkor nem lesz különösebb baja. Szeretnék barna hajat szőke melírral. Erre hány lépésben van lehetőség? Első alkalommal milyen eredményt érhetek el, mindenképpen ,,foltos" lesz-e a hajam és vöröses árnyalatú? A fodrászom azt mondta, hogy a hidrogén peroxidon kívül van valami más szer is, amit a szín eltávolítására használnak, de még csak vörös hajon próbálta, feketén nem. Azt is mondta, hogy majd akkor derül csak ki, hogy milyen színt tudunk elérni, amikor leszívatjuk, mert lehet, hogy ,,nem mozdítja meg" a feketét egyáltalán az a szer. Ebben szeretném a véleményeteket kikérni és szívesen venném jó tanácsaitokat. Előre is köszönöm!
235. debóra
2007. márc. 2. 19:17
Szia Majkó05. Hajszinezőből a Loreal ami nagyon jó, de azt csak fodrászkellékesnél lehet venni, picit drága, de megéri az árát, nem roncsolja a hajat és szép fényes lesz tőle a hajad.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook