Hajfestés (beszélgetés)
nem nagy was ist das,de ezt is tudni kell vágni!!!!most jelenleg nővelem ,és ehez egy megfelelő frizura is kellett!!pont jól sikerült...de majd teszek képet is,jó?????
:))
szia figarina!
csak most olvastam vissza és láttam hogy válaszoltál!!!de legközelebb mikor még megyek(mert menni fogok!!!!!) átadom üdvözleted!!!
Nagyon tetszett a kis srác!!!!megvagyok elégedve....végre...!!!!!!köszike neked is!!!!!!
puszikállak
Enikö
Kedves Figarina!
Nagyon szépen köszönöm segítséged és megnyugtató szavaid!
Megfogadom a tanácsod és a bemosót bátran használom!(a hajfestéket tényleg tökéletesen kiváltja, ma kipróbáltam).
Nagyon jól esett, hogy ilyen hamar válaszoltál levelemre!
Mégegyszer köszönöm!!!
szia figarina!!!
holnap megyek a Henrikhez átváltozni!!!!
majd visszajelzek neked hogy milyen művészetet hajtott végre rajtam!!!!
Sziasztok!
Kedves Figarina!
Azt szeretném megkérdezni Tőled, hogy Palette bemosót (6-8mosás) terhesség alatt lehet-e használni(mert ugye nincs benne sem ammónia,sem pedig hidrogénperoxid), mivel nekem festett vörös hajam van, és a lenövés ugye kényes téma...Igy ugy gondoltam azzal színezném a lenövésem hetente.
Válaszodat előre is köszönöm, és remélem nem zavartalak kérdésemmel!
Picit erőteljesebben fog kopni a melírozott részeken.Arra viszont figyeljetek,h a hajtőnél használt oxi % valószínűleg nem lesz jó a hajad hosszára is!a melírok miatt oda gyengébb anyag kell!(max 3%!)Remélem sikerrel jársz!:)
Szép napot neked is!
Szia!
Köszönöm a segitséged!A fodrász akivel rendszeres csináltatom a hajam időközben a barátnőm lett, sőt egy helyen is dolgozunk. Eredetileg fodrász, de a szülési szabi után nem tért vissza szakmájához, de a vendégköréből pár emberke a mai napig is hozzá jár. Az "ő idejében" az alfaparfot kedvelték a legjobban. Ugy látszik ez már idejét múlta.
A pigmentfeltöltés után a vörös szint nem fogja ledobni azokon a helyeken ahol a csikok voltak? Régebben lenőveszttem a szőke hajam, de alul ahol még volt benne a vörös sokkal hamarabb kikopott. Ha egy ici picit vilgosabb maradna az nem volna baj, de remélem nem valamilyen rózsaszines árnyalat fog kialakulni.
A revlonissimo egy krémhajfesték a keverési arányra 1:1,5-öt irja. Most látom csak, hogy a dobozán az szerepel, hogy Made in Italy, holott a magyar nyelvű tájékoztatón a származási hely spanyolország. OÉTI által bevizsgált. Kecskeméten eddig egy fodrászkellékesnél lehetett kapni és oxi-val az ára 2500 Ft körül volt előző évben. Bár tudom, hogy az ár nem jelent mindent.
További szép délutánt!
Anney
Szia!
Ez egy speciális erőteljesebben világosító festék,de azt ne hidd,h egyformán levilágosítja a különböző színeket!!!Kb a vilbarna árnyalatot tudja olyanra mint amit a dobozon látsz.Nem hiszem,h nagy baj történhet,max annyi,h nem lesz annyira világos tónusú a hajad tőle!Ha van kedved,majd írd meg az eredményt!
halihó,figarina
Szia!
Fodrász vagyok (bár ez már gondolom kiderült)és jónéhány új vendégem van,akinek alfaparffal volt festve a hajaSzerintem rettentően agresszív anyag,és bár a színei élénkek,az első mosástól nagyon gyorsan dobja le a színt és rettentően sprődnek találtam a hajukat.Ezt ők is elismerték,és meglepődtek,h milyen jó minőségű,tartós színű és fényes lesz a hajuk amióta az igora royallal festjük.
Az általad említett festéket nem ismerem,ahhoz h a melírok eltűnjenek speciális visszapigmentálást kell végezni,amit csak fodrásszal tudsz megcsináltatni és akkor nem kell nyárig várnod a vörös színnel!
remélem segítettem,üdv figarina
Kedves Figarina!
Utolsó hozzászólásaid között olvastam hogy nem igazán vagy kibékülve az alfaparf termékeivel. Kimondottan az evolution-ra gondoltál? "Káros" a hajra? Én réggebben használtam ezt a terméket és az igorát is,és szerencsére nem volt negativ tapasztalatom. Elég sokáig a vörös árnyalatait használtam és a próbálkozások során megtaláltam a nekem legmegfelelőbb festéket. Ennek a festéknek a neve Revlonissimo, és nekem legjobban a C50-es árnyalata jött be. Legikább csak az volt a bajom vele, hogy kopott a szin, de sztem ez minden vöröses szinnél igy van. Mi a véleményed erről a termékről? Jelenleg középbarna a hajam (barnával mindig csak a töve van festve)némi kis melirral, de a nyárra ismét az én régi kedvenc szinemet szeretném. Gondolom elsősorban a melirtól kellene "megszabadulnom" és után lassan visszatérni a vöröses árnyalatokra. Ezt elérhetem ugy hogy amit eddig a hajtőlenővésre használtam barnával rámegyünk a melirra? Elolvastam az összes hozzászólást és igy hogy nem ismerjük egymást adok a véleményedre, mert látom, hogy igazán otthon vagy a témában.
Segitségedet előre is köszönöm!!
Anney
Szia!Szreintem megoldható,de ez inkább majd élesben derül ki...Én az igora royal festékre esküszöm,jelenleg a piacon lévő legjobb tremék,sztem kérdezz rá a fodrászra és ha alfaparf,kallos,ilyesmik kerülnel szóba ne engedd!!
Ha kell segítek kiválasztani,üzenj!
Szia Enikő!Mi ez a vidámság???
Én köszönöm jól,ésa TE???:)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?