Hajfestés (beszélgetés)

504. Czigi (válaszként erre: 503. - Lola444)
2007. jún. 25. 22:56
szívesen, máskor is.
503. lola444
2007. jún. 25. 18:22
Köszi
502. Czigi (válaszként erre: 501. - Lola444)
2007. jún. 25. 16:50
haj.lap.hu
501. lola444
2007. jún. 24. 16:36
sziasztok.. Én csak nyárra szeretném befesteni a hajam de nem ugy hogy megvárom amig lenő hanem lekopik! Ha esetleg valaki tud valamit ajánlani akár festék a weboldal vagy link negyon megköszönööm... Nekem világosas barna a hajam de én szeretném világosabbra.. világos festék befogná a hajam?? vagy valami szinező?
500. mandzsi
2007. jún. 24. 08:38

Szio Dante666!

Van egy olyan hajfesték hogy Kallos.És ott állitolag vannak érdekes szinek:)Puszi

2007. jún. 23. 22:56

Sziasztok.Nemtudjátok hogylehet exrémebb hajszíneket elövarázsolni?:)

Mert én egyszerüen nem tudom.légyszi irjátok le vagy csak írjatok egy link-et.

válaszotokat várom!!

Sziasztok

498. mandzsi
2007. jún. 23. 19:31

Szijjasztok!

Nekem jul 20.án lett leszivatva befestve a hajam de iszonyatosan undori lett:(és állitolag 2-3hétig nem szabad hozzányulni:(De NEM maradhat igy a hajam...Ujra le kellene szivatni befesteni de 1ik fodrász sem vállalja mert mki azt mdja hogy kihullana az összes hajam:(Kérlek valaki segitsen nekem hogy mit csináljak:(:(

Ha tudtok segiteni akkor légysziii vegyetek fel msn re: mandzsi3@freemail.hu

vagy irjatok emailt ugyan erre a cimre.És ha tudtok olyan fodrászt aki tudna vele vmit csinálni azt is irjátok meg.Elöre is nagyon szépen köszönöm!szijjasztok!puszi

2007. jún. 23. 09:03
Segítene nekem valaki? Festett szőke a hajam és szeretném befesteni feketére. Szerintetek befogja? Vagy csinálni kell elötte valamit vele?
496. 19840903 (válaszként erre: 491. - Gilinggalang)
2007. jún. 19. 18:18
12%-os hidrogén, plusz szőkítőpor!Na ezt az elegyet tedd rá 2x a hajadra 35 percre.A két hajfestés között teljen el két hét!Különben lehet fele hajad leég.Szóval utána meg vöri festékkel festd be!A vöri sajna mindig kopik, én a color jeans nevű piros balzsamot raktam mindig rá.(fodrász kellékes boltban lehet kapni, az 2500 körül van).Attól nagyon szép lesz a színe, csak már meguntam az örökös macerát ezzel, így beszineztem feketére.De 3 hónap múlva kikopik, lehet megint vöri leszek??
495. f124753f33 (válaszként erre: 494. - F124753f33)
2007. jún. 18. 14:46
Jah az lemaradt én nem vagyok fodrász, pusztán csak a szivárvány minden árnyalata volt már a hajam. :) Úgyhogy vannak tapasztalatok.
494. f124753f33 (válaszként erre: 493. - Gilinggalang)
2007. jún. 18. 14:27

A forgalomban lévő legerősebb hidrogénnel leszívatni a feketét. ;).

De komolyan jó ez neked? Megér pl egy fejbőrgyulladást? Iszonyú kellemetlen, elhiheted. Nekem is volt már sokszor extrém színű a hajam, piros is, legutóbb fekete, én is szeretem változtatgatni a hajszínemet, de azért nem úgy, hogy az egészségem rovására menjen...

Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, fodrásszal csináltasd, semmi esetre sem magadnak házilag.

2007. jún. 18. 11:16
Igen, s tudom, hogy nehéz művelet, de anno megoldható volt...mit ajánlanál (ha lehet a felejtsem el ne szerepeljen a válaszodban...;)
492. f124753f33 (válaszként erre: 491. - Gilinggalang)
2007. jún. 18. 09:22

Ha jól értem feketéből akarsz újfent pirosat?

Hát... nem lesz egyszerű-.

2007. jún. 17. 16:52
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Mindenkitől, aki hozzá tud szólni a "problémámhoz"...Két évvel ezelőtt piros volt a hajam, ehhez egylépésben felrakható melírport használt a nővérem, aki habár fodrász, nem a szakmájában dolgozik. Akkor nagyon sok gond volt vele, hamar kikopott. Most szeretném újra befestetni, de jó lenne, ha ajánlanátok valami olyan megoldást, festéket márkát, ami tartós, nagyon intenzív és pénztárcabarát(max 5-7 E között). Nos, nehezítésképp persze megemlíteném, hogy most fekete vagyok... Javaslataitokat várom az emilemre, privát üziben, vagy itt a fórumon keresztül is és előre is köszönöm! Üdvözlettel: Gilinggalang
490. lovejoy
2007. jún. 16. 17:53
sziasztok! ugy egy éve nyáron telejsen kiszőkitettem a hajam. nagyon csúnya lett akkor emgfogadtam h soha többé nem festem a hajam. mivel nagyon elütött a szőke szin az eredetitől elkezdtem szinezni( elég jól viseltem összvissz 2szer volt szinezve)szépen nőtt lefelé a hajam de szinzeők kikoptak belőle. ugy 2 hete elmentem a fodrászhoz és kértem h szinezze be ujra.és ha ez a szinező is kikopik belőle levágatom)kiválasztottam 2 szint és abból kevert. ezzel nem is lett volna gond, de észrevettem h a dobozon nem az volt h "hajszinező" hanem "hajfesték". emgkérdeztem h ez akkor h van?és elkezdett arról beszélni, hogy amit az én hajammal csinál az csak szinezés mert 3%os hidrogént tesz be, ésh ez majd kifog kopni lassan a hajamból. amugy nem lett rossz szine haonlit az eredetihez csak élénkebb éserős fényben egykicsitnarancsos árnyalatavan, de nem vészes. csak az zavar h nem fog kikopni és hiába növesztettem le 1 évig a hajam:( mit tehetek?? (am fakó világosbarna hajam van)
2007. jún. 12. 13:51

Sziasztok!

Világosbarna hajamat szeretném befesteni a Londa Bellady 803 Borostyán árnyalatával. Tudja valaki, hogy hány %-os peroxidot tartalmaz ez a hajfesték? Használta már valaki? Egyáltalán a boltban kapható festékek mind 6 %-osak vagy a szőkék 9 %-osak? Van erre valami szabály? Azért érdekelne, mert a 6 %-ot jól tűri a hajam, a 9 %-tól viszont törik a vége.

Köszi a ségítséget!

2007. jún. 10. 19:29
Vagyis lehet egyáltalán? :))
2007. jún. 10. 19:29
Sziasztok! Már rég írtam a fórumra, de mindig lekesen figyelem a hozzaszólásokat :) Azt olvastam, a hidrogénperoxidos és a hennás hajfestés között legalább fél évnek kell eltelnie, különben megzöldülhet a haj. Az egyik ismerősöm havonta festett vörös haját egyszer csak hennával színezte, és nagyon szép lett. Ez hogy lehet? Amúgy hennával érdemes szőkíteni?
486. algea
2007. jún. 10. 10:59
többféle márka
485. algea (válaszként erre: 477. - 0c97fbb607)
2007. jún. 10. 10:59

Szia! féle márka van, én a Henné Colour-t ismerem: [link] Elvileg sima hennaporral is lehetne hajat festeni, de attól kicsit zöldesre sikerülhet az eredmény, ezért érdemesebb direkt hajfestésre valót használni.

Kicsit drága, a 100g 1500 Ft körül van, de nekem a vállig érő hajamra elég a fél doboz, így egy festés 700-800 Ft-ból kijön, és nagyon szép természetes színeket ad, a fejbőrnek és a hajnak pedig kifejezetten jót tesz:)

Hajfestés előtt meg kell mosni és szárítani a hajat.

Úgy szoktam kikeverni, hogy sötét vörösesbarna árnyalathoz veszek 3 dkg sötét mahagóni port, 2 dkg barnát, tűzforró vizet adok hozzá, hogy olyan hajfesték-állaga legyen, amikor langyosra hűlt, akkor egy tojássárgáját és pár csepp eukaliptuszolajat is keverek bele. Bele lehet tölteni applikátorba, akkor még könnyebb felvinni, jól be kell dörzsölni a száraz hajba, rá egy zuhanysapka, arra egy törülköző, és egy-két órát dunsztolódok benne. Aztán egy enyhe samponos mosással kiöblíteni.

Lehet kapni többféle színben, de olyat nem csinál, hogy mondjuk feketéből szőke leszel, vagy fordítva. A legszebb, legeredetibb színei a vörösek.

Az erdemény inkább egy tartós színezőé, mint egy hajfestéké, tehát fokozatosan kopik, nincs lenövés, de teljesen nem megy ki a hajból.

2007. jún. 10. 09:58
A természeres hajszínem világos barna .
2007. jún. 10. 09:57

Szia!

Lehe h hülyén hangzanak a kérdéseim . Én már irtam ide régebben hogy le volt szivatva a hajam mert szőke volt, és át festettem jónéhányszor barnára. De szeretném az eredeti szinem visszakapni. A Fodrászom azt mondta hogyha ezt leblansoltatom,akkor nem marad egy szál hajam se.

Viszont, ha befesteném bemosós hajfestékkel, ami kijön, az a bna hajfestéket nem viszi ki?

Fodrászcikbke ajánlottak egy szert 2500 Ft-ért ami levinné, bár nem vagyok benne biztos h megvegyem-e ,mert félek h ettől is kihullna. Nm tudom mi van benn abbba szerbe,de kérlek segíts h milyen összetevők esetén se vegyem meg, már ha egyáltalán használ :S .

Másik gondom hogy nagyon lassan nő a hajam, ezt lehetne valahogy gyorsítani?

Előre is köszönöm!

482. Miss_Szeder (válaszként erre: 470. - Katababa)
2007. jún. 9. 13:35

Szia Katababa!

Nekem is hasonló a gondom, de én csak (nagyon) sötét barnából szeretnék világos barnát. Majdnem mindig magam festem a hajam, mert fodrász eddig nem nagyon tudta olyanra festeni, hogy nekem is tetszen. Kértem tanácsot, vettem festéket, egy árnyalattal világosabbat mint a hajam, de sajna a töve világos lett, a vége maradt sötét.

2007. jún. 8. 23:09
Mi is a kérdés?
480. figarina (válaszként erre: 474. - Seron)
2007. jún. 5. 18:40
Konkrét saját árnyalat kéne...így nem tudok válaszolni!
479. figarina (válaszként erre: 478. - Reynutria)
2007. jún. 5. 18:38

Szia!

matt barnával be lehetne festeni,de túl világos színre nem lehet mert nem fedi a vöröses tónusokat.a leszívatás esetén,át lehet festeni világosabbra is,de könnyebben kopik!válassz!!!:)

2007. jún. 5. 11:29
Szép napot Figarina!Segítséget szeretnék kérni. Hasonló problémával már többen is fordultak hozzád, de akinek (mint utólag kiderült) segítettél priviben adtál tanácsot. A hajam eredetileg világodbarna.Sötét violettre lett festve több éve. A végére mindíg csak az utolsó pár percre kentem, vagy csak összemostam. Most azonban szeretném lenöveszteni a hajam, de elég nagy a kontraszt a két szín között. Szeretném megtudni, hogy mivel tudnám legalább középbarnára festeni, hogy a ne legyen ordító a különbség. Attól tartok, hogy egy szivatás vagy satír után is sok vörös pigment maradna. Ezt hogyan kerülhetném el?
477. 0c97fbb607 (válaszként erre: 476. - Algea)
2007. jún. 5. 10:21

Nem olvastam végig a fórumot,bocsánat!

Hol is lehet ezt a hennát kapni?Milyen szín is lesz belőle?

476. algea (válaszként erre: 465. - Tunde1102)
2007. jún. 3. 19:13
Szia! Pl. hennára gondolsz? Én már egy éve csak hennával festem a hajam, és elégedett vagyok az eredménnyel:) Azóta nem találtam felhasadt hajszálat, de a lényeg, hogy teljesen természetes színt ad, és olyan egyenletesen kopik, hogy - nálam legalábbis - nem látszik a lenövés. Én csak ajánlani tudom:)
475. Ada12 (válaszként erre: 474. - Seron)
2007. jún. 3. 19:09

Ez a baj, nekem sem volt még igazán jó fodrászom, azaz egy igen, de sajna Ő már nem dolgozik :(((

Igazán nem értenek hozzá, ezért is írtam Figarinának, h én ilyen fodrásszal még nem találkoztam, tényleg remélem, h tud NEked segíteni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook