Hajfestés (beszélgetés)
Szio Dante666!
Van egy olyan hajfesték hogy Kallos.És ott állitolag vannak érdekes szinek:)Puszi
Sziasztok.Nemtudjátok hogylehet exrémebb hajszíneket elövarázsolni?:)
Mert én egyszerüen nem tudom.légyszi irjátok le vagy csak írjatok egy link-et.
válaszotokat várom!!
Sziasztok
Szijjasztok!
Nekem jul 20.án lett leszivatva befestve a hajam de iszonyatosan undori lett:(és állitolag 2-3hétig nem szabad hozzányulni:(De NEM maradhat igy a hajam...Ujra le kellene szivatni befesteni de 1ik fodrász sem vállalja mert mki azt mdja hogy kihullana az összes hajam:(Kérlek valaki segitsen nekem hogy mit csináljak:(:(
Ha tudtok segiteni akkor légysziii vegyetek fel msn re: mandzsi3@freemail.hu
vagy irjatok emailt ugyan erre a cimre.És ha tudtok olyan fodrászt aki tudna vele vmit csinálni azt is irjátok meg.Elöre is nagyon szépen köszönöm!szijjasztok!puszi
A forgalomban lévő legerősebb hidrogénnel leszívatni a feketét. ;).
De komolyan jó ez neked? Megér pl egy fejbőrgyulladást? Iszonyú kellemetlen, elhiheted. Nekem is volt már sokszor extrém színű a hajam, piros is, legutóbb fekete, én is szeretem változtatgatni a hajszínemet, de azért nem úgy, hogy az egészségem rovására menjen...
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, fodrásszal csináltasd, semmi esetre sem magadnak házilag.
Ha jól értem feketéből akarsz újfent pirosat?
Hát... nem lesz egyszerű-.
Sziasztok!
Világosbarna hajamat szeretném befesteni a Londa Bellady 803 Borostyán árnyalatával. Tudja valaki, hogy hány %-os peroxidot tartalmaz ez a hajfesték? Használta már valaki? Egyáltalán a boltban kapható festékek mind 6 %-osak vagy a szőkék 9 %-osak? Van erre valami szabály? Azért érdekelne, mert a 6 %-ot jól tűri a hajam, a 9 %-tól viszont törik a vége.
Köszi a ségítséget!
Szia! féle márka van, én a Henné Colour-t ismerem: [link] Elvileg sima hennaporral is lehetne hajat festeni, de attól kicsit zöldesre sikerülhet az eredmény, ezért érdemesebb direkt hajfestésre valót használni.
Kicsit drága, a 100g 1500 Ft körül van, de nekem a vállig érő hajamra elég a fél doboz, így egy festés 700-800 Ft-ból kijön, és nagyon szép természetes színeket ad, a fejbőrnek és a hajnak pedig kifejezetten jót tesz:)
Hajfestés előtt meg kell mosni és szárítani a hajat.
Úgy szoktam kikeverni, hogy sötét vörösesbarna árnyalathoz veszek 3 dkg sötét mahagóni port, 2 dkg barnát, tűzforró vizet adok hozzá, hogy olyan hajfesték-állaga legyen, amikor langyosra hűlt, akkor egy tojássárgáját és pár csepp eukaliptuszolajat is keverek bele. Bele lehet tölteni applikátorba, akkor még könnyebb felvinni, jól be kell dörzsölni a száraz hajba, rá egy zuhanysapka, arra egy törülköző, és egy-két órát dunsztolódok benne. Aztán egy enyhe samponos mosással kiöblíteni.
Lehet kapni többféle színben, de olyat nem csinál, hogy mondjuk feketéből szőke leszel, vagy fordítva. A legszebb, legeredetibb színei a vörösek.
Az erdemény inkább egy tartós színezőé, mint egy hajfestéké, tehát fokozatosan kopik, nincs lenövés, de teljesen nem megy ki a hajból.
Szia!
Lehe h hülyén hangzanak a kérdéseim . Én már irtam ide régebben hogy le volt szivatva a hajam mert szőke volt, és át festettem jónéhányszor barnára. De szeretném az eredeti szinem visszakapni. A Fodrászom azt mondta hogyha ezt leblansoltatom,akkor nem marad egy szál hajam se.
Viszont, ha befesteném bemosós hajfestékkel, ami kijön, az a bna hajfestéket nem viszi ki?
Fodrászcikbke ajánlottak egy szert 2500 Ft-ért ami levinné, bár nem vagyok benne biztos h megvegyem-e ,mert félek h ettől is kihullna. Nm tudom mi van benn abbba szerbe,de kérlek segíts h milyen összetevők esetén se vegyem meg, már ha egyáltalán használ :S .
Másik gondom hogy nagyon lassan nő a hajam, ezt lehetne valahogy gyorsítani?
Előre is köszönöm!
Szia Katababa!
Nekem is hasonló a gondom, de én csak (nagyon) sötét barnából szeretnék világos barnát. Majdnem mindig magam festem a hajam, mert fodrász eddig nem nagyon tudta olyanra festeni, hogy nekem is tetszen. Kértem tanácsot, vettem festéket, egy árnyalattal világosabbat mint a hajam, de sajna a töve világos lett, a vége maradt sötét.
Szia!
matt barnával be lehetne festeni,de túl világos színre nem lehet mert nem fedi a vöröses tónusokat.a leszívatás esetén,át lehet festeni világosabbra is,de könnyebben kopik!válassz!!!:)
Nem olvastam végig a fórumot,bocsánat!
Hol is lehet ezt a hennát kapni?Milyen szín is lesz belőle?
Ez a baj, nekem sem volt még igazán jó fodrászom, azaz egy igen, de sajna Ő már nem dolgozik :(((
Igazán nem értenek hozzá, ezért is írtam Figarinának, h én ilyen fodrásszal még nem találkoztam, tényleg remélem, h tud NEked segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?