Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia én ugyan ezzel a problémával küzködök sajnos.... Jelenleg fehérje diétával sikerült lejjebb faragnom a 36 ehomi Inzulinom 9.5 félre.
Ami fontos, 4 óránként kell enni közben pedig rengeteg vizet fogyasztani az evések között. nekem ez a módszer teljesen bevált ez hozta meg a jobb eredményeket. Emellett én Myo inozitolt iszom étkezesek előtt v utan feloraval, Nuskin life pakkot napi 2 csomag 2-2 omega3-al, dvitamint 4000NE egyseg napi 1db, és probiotikumot szedek a jo felszívódás érdekében napi 2 szemet. Persze a metformin XR szedem 2000mg naponta ebéd közben veszem be.Igy néz ki egy napom kaja szempontjából: Reggeli 1 feherjeturmix BiotechUsa-iso whey fehérje, 30 gramm zabkásával max 3-4 eperel. 4 óra mulva ebéd: csirkehus v hal 2-3 vékony szelet plusz saláta, vagy köles, vagy kuszkusz, 1 szelet barna kenyér (Vollkorn), vacsi: husi salata vagy egy feherje por de csak 15 gram zabkásával... Remélem tudtam neked valamennyire segiteni ezzel a kis regénnyel szivesen válaszolok bármilyen kérdésedre:)
Köszi,már lassan 13 hónapos tündérbogyó 😊
A hány napos kerdes...mindenki arra esküszik,ami neki bejött,nekem a blaszto,annak ellen3re h.nagyon sok hormont kaptam h.legyen p.sejt,mindig 8 volt,egyszer 9 ill.10.
7 lombikom volt,egyszer 2, egyszer 4,három alkalommal 3 naposakat kaptam vissza,egyik sem sikerült.(nem mind Győrben) Egyetlen egyszer tudtak fagyasztani,akkor volt Fet,2 blasztot kaptam vissza,sikerült,csak missed ab lett. Rá fél evre volt a 7.lombik 2 szép blasztoval,abbol lett a kislányom.
Nekem még egy dolog,ami segithetett....mindket sikeresnel kertem az embrio gluet,előtte erről nem.tudtam. A biologusnak kell szolni,h.kered,ket eve egy huszas.volt az ára...Remélem segitettem.😇
Régen jártam errefelé, Smaragdka- nagyon sok erőt kívánok, kitartás!
Mi elkezdhettük májusban az első stimulációt, még szinte fel sem tudtuk fogni hogy befértünk, bár már a 7. napon vagyunk :)
Tigrr- örülök hogy Ti is befértetek:)
Jöhet a babaeső, remélem mindenkinek sikerülni fog minél előbb:) Küldöm a pozitív energiát :)
Kérdés- visszaülti előtt ki miket szedett hogy vastagabb legyen a méhnyálkahártya?
Szia, köszi a tippet, azt még megkérdezhetem, hogy esetleg tudod, hogy Meckformin és Meforal mellett szedhető az Inofolic?
Köszönöm.
Szia! Gratulálok! Akkor ezek szerint van remény!
Én most várom vagyis nem várom és mensi első napján kell időpontot kérnem átjárhatóságira és méhüregvizsgálatra. 2in1. Már nagyon izgulok, hogy minden OK legyen és indulhassunk a babóért!
Neked akkor nemsokára olvadoznak a babucik... :-D
Nagyon Drukkolok Nektek és Mindenki másnak aki most kezd! Reméljük hamarosan Babaeső lesz! :-D
Sziasztok,
Keresek olyan "sorstársat" aki hasonló problémával küzd, mint én és esetleg tudna segíteni.
IR-em van illetve nincs megfelelő peteérésem.
Heti 4-5-ször sportolok, tartom az IR diétát, eredményeim már határértéken belül vannak.
Mit tudnék még tenni, teát inni, gyógynövény készítményt szedni vagy bármit (ami pl. nem Clostilbegyt), hogy legyen peteérésem?
Folsavat, Szelént, Vitaminokat: B,C,D,E, Magne+B6 szedem.
Avivát is csináltam 2 hónapig, most sajnos kimarad 4 hét de ismét elkezdem azt is.
Lenne valakinek valami jó ötlete???? Kezdek teljesen elkeseredni...
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Nagyon rég jártam a fórumon és eléggé kijöttem a gyakorlatból.... 5 sikertelen lombikon vagyok túl (nem a Kaáliban csinálták), az utolsó 2011-ben volt. Azóta lelkiekben feladtam. Az utolsó alkalommal azonban le lett fagyasztva 3 embriónk, aminek most lejár a tárolási ideje. Megsemmisíteni semmi képen nem akarom, de abba az intézetbe nem akarok visszamenni. Véleményetek vagy tudomásotok szerint van arra lehetőség, hogy elhozzam az embriókat a "régi" intézetemből és a győri Kaáliba kérjem a beültetésüket?
Értem. Csak gondoltam hátha már a vérvételnél látszott a progin h kevés.
Nálam semmi nem jött ki a szövettannál egyik vetélésnél sem. Jó mondjuk mi tudjuk az okot, az alacsony progi szint.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?