Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Tudnátok segíteni hol csinálnak DNS fragmenteciós tesztet?
És nem gond, ha megérdeklődöm hogy vagytok??? :)))
Mi belekezdtunk az alapitvanyiba, majd tegnap kaptam egy telefont, hogy egy masik parnal leallitottak a lombikot, igy megis beferunk tb-re. Nagyon orultem neki (marmint a mi szerencsenknek, nem a masik par bajanak).
Bizony, bizony! Én sem erre számítottam és bevallom csalódott vagyok. De bízom abban hogy hamarosan sorra kerülünk mi is.
Nem, a töredezettség 3%, teendőt nem igényel.
Szia Lindus 80.Ha màr van beutalód,akkor a kórhàz E épület 2.emeletére menj. Ott a recepción van egy nagyon segítőkész hölgy. Talàn Irénke,de nem emlékszem rà pintosan. Ő segíteni fog
olvasgattalak titeket ...hát 1-2 éve nem ez volt az tuti.mi mindkétszer megbeszélés után 1.- 2. hónapban kezdtünk bekerülés max 3 hét volt
Sziaztok! Szerintet a lombik befolyásolhatja a májfunkciót GOT 40 GPT 58 0-35-ig jók lomik előtti értékem 16 18. TSH 2.569 T4 12,71 T3 6,13 ez ami magas 6-ig jó. ANTI-TPO 0,4 0.0-0,9-ig jó Szerintetek milyenek az értékek?
Sikerűlt valamit megállapítani vele?
nincs orvosod hozzá?
hát,akkor talán a Szent Imre uti rendelőbe kéne menni elöbb.
Sziasztok!
Petevezeték átfúvásra kaptam beutalót a győri kórházba. Tudnátok segíteni, hogy hova kell pontosan menni, esetleg előtte be kell-e jelentkezni?
Köszi előre is!
Igy van.Mi Körösi Dr. Urtol tudjuk hogy központi keretmegvonàs volt.
A súlypontokat a győri Kaáliban központilag csökkentették.Legalábbis úgy hallottam mikor vártam a folyosón a vérvétel eredményére.Szóval nem az Ő hibájuk,sokfizetőset gondolom meg nem indítanak,mert akkor a minőség rovásáramegy.Ez a legjobb intézet nem akarják lerontani a jó hírüket és az eredményességüket.Ez érthető.Szerintem várjunk,már akinek a kora megengedi türelemmel.
Sajnálom!
Kitartás, remélhetőleg a következő sikerülni fog!
Szia! Sajnos úgy néz ki, hogy nem sikerült. Múlt héten volt a vv-m hcg-re, de nagyon alacsony lett. Vasárnap csináltam itthon egy tesztet, ami full negatívot mutatott. A héten kontroll vérvétel, tök feleslegesen. :(
A fogigatlo modositja,ezert nem nezik
Sziasztok!
Végül úgy döntöttünk, hogy belevágunk az alapítvány verzióba.
Múlt hónapban kicsit magasabb volt az FSH-m (12), amire fogamzásgátlót kaptam, meg egy csomó vitamint. Akkor felírta a Gonal F receptet is.
Most épp a menzeszt várom, a 2. ciklusnapon kellene elkezdenem a Gonalt. Rákérdeztem, nem nézik meg már előtte a hormonokat, jó ez így? nem kellene ránézniük? Vagy a fogamzásgátló miatt már helyreállhatott?
Szia! Nekünk volt, Győrben csinálnak halospermet. A neten láttam még Bp-en dr Szabó Ferenc (nem tuti a név) neki van magántendelése és a Róbertben is ő az andrológus.
Hu, az nem semmi. Szerintem nalunk is ez lesz, kifizetjuk.
Nektek sikerult?
Szia! Én ugyanígy jártam márciusban, mint te. Telefonon felhívtak, hogy betelt a keret, márc. 15-ével, és akkor már szuriztam magam. :( 195 ezret kellett fizetnünk, hogy folytatni tudjuk.
Tudna nekem segíteni valaki ezt a vizsgálatot szeretnénk elvégezni párommal halosperm és oxisperm ez egy sperma DNS vizsgálat hol csinálnak ilyet és volt-e már valakinek?
Ugy tudom letezik, 195k plusz a gyogyszerek
Szia! A "csak fizetős" mit jelent? Létezik még a győri intézetben az akciós lombik? Annak ha még van, jelenleg mennyi az ára, tudja valaki? Mert ahogy olvasgatok, mostanság mire tb-sen sorra kerül az ember megöregszik.
Sziasztok!
Ma kaptam a telefont a Kaáliból, hogy az áprilisi TB-s lombik keret betelt.
Ezek szerint nem számított, hogy gyógyszeres kezelést kaptam, megint lecsúsztunk, csak fizetősre mehetünk.
Szia Herzi!Én úgy tudom,az első konzultáció Sehol sem ingyenes,kb 15ezer forint.Teljesen együtt érzek veled én is ezt érzem....a bizonytalanság borzalmas....
A konzultációért kell fizetni? Ha meglesznek az eredmények és kapok időpontot akkor a konzultáció az ingyenes? Elmegyek mindegyikbe és ahol a legkedvezőbb az átfutási idő, ott kötök majd ki.
Én már nem tudom mit tegyek:( menekülnék a munkahelyemről is, de épp azért nem tettem mert babát szeretnénk. És most hogy kiderült, hogy minden Kaáliba ilyen várakozósor van teljesen kétségbe estem:(
Kitartás, nekem 3 hónap volt Kőrösi Dr. úrhoz, fel is adtam, elég volt és így kerültem Boga Dr.úrhoz, oda egyből kaptam időpontot, nem bántam meg...
Csak Bp., de nagyon rugalmasak...Drukk!
További ajánlott fórumok: