Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok. Most azt szeretném kérdezni,hogy az aszpirinprotektet meddig kell szedni beültetés után? és normális az,hogy a hasam úgy felvan puffadva napok óta..
Volt már valakinek a párjánál DNS fregmenteciós vizsgálat?
Bemehet a párod,persze! Gratulálok!
Szerintem is korai a teszt. Nekem a 8.napon mutatta először, de rettentő halványan, még a 10.en is nagyon halvány volt!
Megjöttünk ma a vérvételről. 509 lett a béta-HCG-m, el se akarom hinni! :-)) Szorítok mindenkinek! Máj.12-én lesz az ultrahang. Aki már volt attól kérdezem, hogy a párunk bemehet?
Szorítok nagyon!:-) Majd jelentkezz!
Kiesse korai 6.napon tesztelni!!! Nekem 5 napos babóval 10.nap volt irto halvány pozi...
Sziasztok! Eladó Prolutex injekciót keresek !
Köszönöm. de 6.napon vagyok,és semmi jele a terhességnek.ráadásul,erős 1 csíkú a teszt is.
Slg18 szabad tudni, hogy melyik intézetbe mentetek át?
Igy van,drukk,minden oké lesz. Csak vmi könnyű harapnivalot vigyél magaddal. Meg a párodat !!! 😉
Sziasztok!
Holnap reggel lesz leszivasom. Tenyleg nem kell semmit sem vinnem, adnak mindent?
Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy az elmúlt időszakban nagyon megváltozott minden. Valóban szépnek és igéretesnek tűnik a falon szereplő majd 50%-os sikerráta, mégha itt a fórumon lévő - és sajnos a saját tapasztalatom - mást is igazol.
Ha van türelmed és kitartásod a "csodára várni" ne válts másik intézetre. Nekem sajnos mindkettő elfogyott, így - mégha Győr is a legjobbnak kikiálltott meddősségi intézmény - intézményt váltunk. Azt gondolom máshol is vannak jó orvosok.
Sziasztok. asszem,a második beültetés sem sikerült. szombaton volt,és ma reggelre,folyásom lett. ez nem normális,igaz??
Köszönöm,elmondhatatlan...
Kívànom,hogy találjátok meg a megoldást es te is átélhesd!!!! Sokszor èn sem hittem,hogy egyszer sikerül,de mégis...
köszönöm a válaszokat. 39-éves vagyok. Kaptam embrio gluet, volt méhtükrözés, kaparással, kezelt IR-em van. Rendszeresen mozgok, diétázom, fogytam tíz kg-ot. Most vagyok normál testsúlyban. Autoimmun és alloimmun vizsgálatok teljesen negatív, csak a Th1-em van eltolódva. Arra steroidot kaptam. Azt nem értem, nagyon jó a Győri kaáli. Viszont 5 beültetésem volt. Az eredményhirdetésnél nem láttam sosem azt a sikerrátát. Most is 8-ból 1-nek sikerült. Váltani mégsem nagyon akarok. Csillag gratulálok, jó érzés lehet . :)
Embrio glue-t probaltatok? Nekem az utolso 2 lombiknal volt, sajna az egyik missed ab lett, de a másik "eredmènye"tegnap volt 1 éves 😊 ....(7.beültetés)
Hány éves vagy ? Ha szabad megkérdezni...
Dettó ugyanezt gondolom, érzem. Nagyon megváltozott minden, én is első perctől Győrbe járok, de az utolsó 2 protokoll, mintha "kidobnák" gyorsan az embert, csak haladjunk.... :( :(
Szomorú....
A megtapadas sajnos a black box......Erre meg nincs meg sehol a megoldas.
Probalkoztatok a stimuulacio elotti ciklusban mehbiopsziaval is?
Az immunologiai kivizsgalasok eredmenye mi lett?
En azt mondom, hogy a taplalkozas nagy befolyassal van mindenre. Ezert en raalltam teljesen az IR/GM dietara. (nincs IR-em es coliakiam sem, csak a genvizsgalat alapjan hajlamom van ra) Ezt ha meg esetleg nem probaltad, talan erdemes lenne megprobalni.
Sziasztok. Nem vagyok aktív fórumozó, vagyis nem voltam. Inkább csak figyelgetek. Olvasgatlak benneteket. Most viszont van egy elég nagy problémám, amit szeretnék megosztani veletek. Mi is a győri kaáliba járunk, összetett problémával. Katonák száma kevés, s nekem pedig nincsenek vezetékeim. Túl vagyunk 5 sikertelen lombikon. HCG- mindig 1 alatti. tehát el sem indul semmi. A petesejtjeim jók. Mind az 5 lombik Győrben volt. Amikor kezdtük, úgy érzem más volt a helyzet. Mára azt érzem futószalagon megy az egész. Tanácstalan vagyok, merre kéne tovább indulni. Gondolkodtunk intézet váltáson, de nem érzem hogy ez lenne a megfelelő döntés. mégis Győrt dícsérik a legjobban. Van valakinek ötlete erre a megtapadás dologra? nagyon köszönöm ha időt szántok rám. Szép napot mindenkinek.
Lányok tudtok abban segíteni,h sok tüszőm volt leszíváskor és kevés petesejttel.. mitől lehet üres a petesejt??!!
előtte 12-9 petesejtem volt mindig, most ugyanazt a protokollt kaptam,mint ősszel,akkor is 10 gyönyörű petesejt lett! AMH 4,3. 2015.06.havi eredmény
Koszi csajok!
Remelem olyan jol is folytatodik ez a ciklus, mint ahogy kezdodott :)
Persze hogy örülsz! Én is örülök hogy végre sikerült bekerülnötök,főleg így Tb -re. Megy a drukk!
További ajánlott fórumok: