Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Ez engem is érdekelne én is pont aug.-ra vagyok beírva.
Valaki tudja hogy hogy zajlik a totál spontán ciklusos FET? Kezdek aggódni..... Most a ciklus 14.napján vagyok, napi 3x kell Lh tesztelni, de nem elég erős, és nem látom az erősödést. Tuti kimutatja ha megtörténik a tüszőrepedés? A doki azt mondta ha nem lesz pozitív, hétfőn menjek újabb v.v+uhu-ra. Az lesz a ciklus 18.napja. 5napos fagyibabánk van. Visszakaphatom még őt ebben a ciklusban?
Sziasztok,mi elvileg augusztusban fogunk kezdeni, az lenne a kérdésem hogy mennyire szoktàk tartani az időpontot? Van hogy aztmondjàk bocs majd a következő hónapban?
Köszönöm :)
Sziasztok!
Holnap lesz a punkciónk:) Már majd szét durran a petefészkem, remélem ez normális érzés ilyenkor :)Akinek már volt punkciója, tudna kicsit mesélni hogy zajlik? Műtét után az orvos elmondja hogy hány petesejtet szívtak le stb.?
Ennél a műtétnél feltöltik a hasüreget orvosi gázzal mint hiszter/lapor.-nál?
PGD-je volt esetleg valakinek? Hány naposan szállítják az embriókat?
Látom ahogy írjátok sok tanácsot nem adnak hogy utána mit kell csinálni a beültiig, miket javasoltok? Kinek mi vált be?
Én még cetebe-t szedtem, néha magnéziumot meg méhpempőt.
Lányok! Akinek volt missed ab vagy spontán vetélés után művi befejezés, mikor jött meg először utána? Nekem 2 hete volt és mensisen fájdogál a hasam, derekam, doki szerint lehet, h meg fog jönni.
Igazából semmi olyan tanácsot nem mondtak a pihizés,a folyadék és a fehérjén kívül.crinone gélt használom a leszívás napjától.napi egy és este lefekvés előtt.hát legyen igazad.csak az ember fél egy újabb csalódástól.ja,és szigorú 3 nap pihenés.hát ennyi.ennyi pénzért azért nem elég a kedvesség.a felvilágosítás hol van?végeztünk,mehet haza...ők így vannak.sajnos.mindegy is,velem van két erős baba és én megteszek minden tőlem telhetőt amit lehet annak érdekében,hogy világra hozzhassam majd őket.próbálok nem negatív lenni.de az ördög ott van.ja,vitamint szedek 2 hónapja.elevitet,napi 1x.magamtól.és te szedsz valamit?puszi.köszi hogy gondoltál rám.
Kaptál vmi tanácsot? Milyen vitamint szedj, crinone gél és társait kell -e használnod? Pihenés semmiképp sem árt, és a lehető legpozitív hozzáállás. ;-) Szerintem most te tuti bebabásodsz! :)
A doki és a biológus szerint meg kell tapadniuk.remélem így is lesz.maradjanak is velem.hát ettől rettegek a legjobban.nemtudom a blasztónál lehet érezni hogy megtapadt?mert ha jól emlékszem az első lombiknál nem éreztem semmit.puszi.és te hogy állsz?ja esetleg valami jó tanácsot ha tudsz ajánlani?!
Szia.most értem haza.hát a 10ből csak kettő lett blasztó.a többi 8 embrió állítólag megállt a fejlődésben.pedig akartam fagyasztani.na mindegy.most ennek a két babónak örülök a legjobban.velem vannak.az orvos szerint 2.3.nap mgkell tapadjon,mivel blasztó.jövő hét pénteken megyek terhes tesztre.
Mi újság? Sokat gondolok rád!
Szia.köszönöm a bíztató szavaidat.nagyon remélem most már velem maradnak.kettőt kértem vissza.holnap hívom őket,hogy hogyan állnak a petesejtek és mehetek beültire.
Én ma voltam Győrbe. V.v+Uhu. Van egy tüszőm (spontán ciklus) amit meg kell várni hogy kilökődjön. Holnaptól minden nap 3*Lh tesztelek. Ha pozitív lesz telefon és 2-3 napon belül újabb uhu. Akkor derül ki, hogy mikor lesz a beülti. Nagyon izgiiii!
Holnap drukkolok neked!
Nyugi-nyugi-nyugi Tündi! minden rendben lesz, csak ne izgulj, a Dr. Urak tudják a dolgukat! Bízz a sikerben, Magadban, a babócákban!Drukk!:-)
Szia Csillag80 aranyos vagy koszonom a bisztatast 5ev rettenettesen sok ido de elerted a celodat es ez rendkivuli,a parommal nagyon regota szeretnek gyermeket hatha!?osszejon ha nem legalabb megprpbaltuk.
Mi október végen kezdtük el a nagy "csatát", hónap végén és elején nagyon sok telefont adtam mert nem lehetet tudni mikor lesznek meg az idöpntok,de persze mas napokon is kitartóan érdeklődtem.Januárban megtörtént a csoda és február végére kaptunk időpontot.Nagyon nehéz bekerülni,de nagyo jó doki, eddig csak jó tapasztalatunk volt és ha miden jól megy,augusztusban meg történik a beültetés.
Kitartás!
Hát akkor hajrá!most a napokban indulsz?sok sikert hozzá!köszönöm hogy szorítasz nekem.remélem sikerül most már anya lenni!ez minden vágyam,semmi más.jó nagy hasad volt.puszi
október óta türelmesen várok:) Megéri! :)
Szuper! Csak így tovább! Megy a drukk! 😉
Szerintem mindenkinek aki hozzá szeretne menni. Kitartást!
Nem teljesen. Van 1 fagyasztott embriónk érte megyek vissza. Nagyon bízom hogy ez a folyamat is zökkenőmentes lesz és hamarosan bővülhet a családunk. 😊
Fogtündér pénteken irtam emailt:) Lehet akkor még volt:) Mindenkinek sokat kell várakozni Körösi doktorra vagy csak velem van ez így?
Szia, én kedden voltam nála, nem volt szabin.
Köszi 😀 minden pénzt,energiat es fajdalmat megér 😊 en nem tudtam elkepzelni,h.ne legyen sajat gyerekem...igy nem volt mas választas,menni kellett tovább.magamtol soha nem "pihentem",csak a körülmények,vizsgalazok stb.adtak a pihenőidőt. És igy is 5 evbe telt,h.megfoganjon. Ne add fel,olvass,vizsgalodj,stb. Győr a legjobb hely!
Szia.megnéztem a képet.hát nagyon aranyossak.újra indulsz?
Sziasztok.ma telefonáltam és megvan mind a 10 embrió.majd szerďán kell újra hívni őket.olyan fél10-10 körül lenne a beültetés.azt mondták nagyon szépek és olyanok amilyennek kellene lenniük.pedig annyira féltem...a 3 nap csak 3 nap...szerdán már 5 napossak lennének.bízom benne,hogy Isten velem lesz,akkor is és mikor már velem lesznek.ugyanis kettőt kértem vissza.ha esetleg maradna,fagyasztásra menne.most várhatom a szerdát.pedig ezt a napot is alig győztem kivárni.bízom benne,hogy megtapadnak és megis maradnak.szerintetek?
Szia Csillag8o gratulalok rengeteg energia es kitartas kellettet hogy osszeszed magad lelkileg es ujra indulj minden lombik utan, jo vegre pozitiv eredmenyeket is olvasni .2sikertelen lombik utan mar ha lehet igy mondani mert nem jutottam el a beultetesig kezdem feladni, a sikeres eredmenyek adnak erot hogy ujra induljak"koszi"
Akkor szuper azért nem válaszolt az emailomra:) Gondoltam van valami :))) Köszönöm az infót:)
Azt tudom hogy múlt héten volt szabin.
Köszi! Már nem is emlékeztem milyen kép van fent. Hát nem volt túl friss, így tettem újat. :-) Igen kettőt kértem kaptam vissza, ő bizony ők azok. Remélem pár hónap múlva a harmadik kistesó fényképét is megoszthatom veletek.
További ajánlott fórumok: