Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia!
Nálunk is a második napon történik a beültetés. Állítólag otthon jobban érzik magukat. Csak azoknak viszik az 5. napig, akinek sok petesejtet tudnak leszívni, és jól fejlődnek.
Sajnos a petesejt minőségével nem tudnak az orvosok mit kezdeni, ez nem az ő hibájuk.
Viszont Te tudsz javítani rajta, étrend kiegészítőkkel, vitaminokkal.Egészséges életmóddal.
Az hogy az első lombik sikerüljön, nagyon nagy szerencse kell. Nem jellemző.
Tudna valaki esetleg egy e-mail cím elérhetőséget adni , Kőrösi doktorhoz szeretnék időpontot kérni. Hallottam róla hogy minden hónap első hetében lehet időpontot kérni telefonon. De gondoltam már h így lecsúsztam ebben a hónapban akkor írok is.
Köszönöm
Sziasztok!
Hallott már valaki olyan lombikbébi esetről ahol a megtermékenyült petesejtek nem megfelelően és ütemben osztódtak végül megálltak a fejlődésben? Sajnos én így jártam két lombikkal külföldön már vagy 4 évvel ezelőtt. Aztán ott abba is hagytuk az egészet, mert semmivel sem jutottunk előrébb.Első körben maradt a 9ből 2 megtermékenyült petesejt amiből egy volt top minőségű és azt az egyet rakták be a másik elhalt. MÁsodiknál 6ból lett kettő osztódott de nem volt top egyik sem és sajnos nem is ágyaztódtak be. Ja és hollandban az eljárás röhejes de az osztódás utáni 2. napon történik amikor még minden eleve kétséges. Harmadik és utolsó államilag támogatott lombikot is ugyanazzal a sémával akarták véghezvinni. Ezért nem mentem bele. Aztán nagy szünet következett és végül most hazaköltöztünk, ez volt a cél :) tehát végre itthon és most már nagyon bele kell vágni. Ismerősöm mondta,hogy győri Kaáliban nekik elsőre sikerült, és sok ismerős is felment már oda hiába a nagy távolság. ERőt próbálok meríteni és megint belefogni mert már 36 éves vagyok és félek hogy gyerek nélkül éljük majd le életünket ha nem teszünk semmit.
Hcg :0,1 ez nem sikerült és egyenlőre nem is lesz folytatás. Nincs több fagyasztott babócánk.
Köszönöm hogy itt lehettem, a sok infót, támogatást! Mindenkinek a legjobbakat kívánom. Én elköszönök,sziasztok!
Leggyorsabban a Laboratórium Kft-nél szerintem, sok helyen van vv helyük. De így fizetős.
Nekünk a meddőségi klinika adott TB-re beutalót, majdnem fél évbe került az eredmény...
Sziasztok, a segítségetek szeretném kérni. A férjemnek még kellenek vizsgálatok, és a segítségetek szeretném kérni, hátha tudtok segíteni, hogy hol lehet minél előbb elvégeztetni őket. Ezek kellenének:
- kromoszóma vizsgálat (kariotípus)
- Y kromoszóma mikrodeletio
- CFTR szűrés.
A hormonvizsgálat ok, azt elintéztem.
Köszönöm a segítségeteket előre is! :)
Nekem egy egeszet kellett beadnom.
Helyes, lazits, keszulj lelekben az elmenyekre :)
Nyugi, nekem ugyanez volt ET + 8 semmi, 25-ös teszten, ma 10-es valentin teszt 2 gyönyörű csík erős halvány gyenge közepes:)
Hétfőn megyünk vvre remélem minden rendben:)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?