Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Szia! Többféle van, a fitforme forgalmazza a WLS forte pl, többen szedik, mellé vasat és jók az eredményeik. Barinutricsot szed ha jól tudom Kiel, én a wlsproduct oldalról rendeltem(mert a fitforme az istennek sem akart nekem küldeni).
A multi mellé én rendeltem kálciumot D vitaminnal, meg külön szedem a vasat +C vitamint
Szerintem nézz utána mindhárombak(lehet még több is van), melyik szimpatikusabb, összetevő alpján stb. gondolom mindhárom jó. 1 hónap múlva kell a 3 hónapos vérvételt csinálnom, én akkor tudok konkrét tényekkel jönni :)
Nagyon köszönöm nektek a jókívánságot. :) Én is minden műtét előtt àllónak sok erőt és sikert kívánok akik még túl vannak gyors felépülést!!
Szia ez ez a bypass vitamin milyen?Benne van az összes vitamin amit szednünk kell?Honnan tudtad beszerezni?
Nagyon örülök, hogy jobban vagy. Meglátod minden nap meghozza a maga jóságát. További sok sikert, és jobbulást kívánok.
Köszönöm Csaba, hogy velünk maradtál. Igen, valóban sokat segítesz a tanácsaiddal. Én még műtét előtt állok, nagyon jó olvasni a tapasztalataidat, és nem kell törődni az ilyen rosszakaratú emberekkel, ezek csak magukra gondolnak.
Szia! Nekem is kapszulában jött a Bypass multivitaminom, így 6hétig gyerek vitaminokat szopogattam. 6hetes kontrollon kérdeztem a dokit, hogy bevehetem-e, mondta, hogy simán , nem lesz gond. Szóval addig ehetsz gyerek vitamint és mikor begyógyult minden, nem lesz gond ;)
Minden tuti eddig ,9 kilo a mütét ota és 19 kilo összsen a majzsugoritoval együtt . Még mindig pépesitek es betartom az elöirasokat. Eddig nem volt gond.
Te hogy haladsz ? Kilok gondolom olvadnak rendesen 😄
hali!
kilók jól vannak? :-)
calcichew-d3-szopogatós
actival gumivitamin-szopogatós
b1,b12-vitaminok-kicsi tabletták
iron vital-folyadék
magnesium pezsgőtabletta
Irass fel a GP vel Forcevalt , az jobb és fizetned sem Kell érte. Vizben oldodo tabletta
Sziasztok jo reggelt!Segitsetek legyszi!Vettem ezt a wls fortet meg a calciumot.A calciummal nincs gond felolvasztom vizben de a wls forte kapszula amit szetnyitottam, vizbe es ugy ittam meg.na eloszor volt igazan hanyingerem a mutet ota!kegyetlen rossz ize van.Hogy vegyem be h ne legyen szar?
Őszintén szólva én sem,de már nem foglalkozom vele és látod el is tűnt innen. Bölcs az asszony:)))) Jó,hogy maradtál,nagyon sokat segítesz sok embernek:))
nagyon hirtelen haragú vagyok és teszek elhamarkodott dontéseket. abban apillanatban még a nevemet is kiakartam torolni errol az oldalról. oszt az asszony mondta,hogy egy ilyen p.csa miatt netedd lehet másnak tudsz segíteni, tanácsot adni, aludtam rá pár napot és maradtam...de azóta sem tudok napirendre térni az illeto felett
Nikca,ez nagyon örömteli:)) Látod,lassabban,mint az átlag,de Te is egyre jobban vagy:)) Így tovább,örülök,hogy minden rendben van:)
Csaba,fantasztikus utat jártál be,nagyon motiváló:)) Jó,hogy itt maradtál:))
Voltam tegnap Veszprémbe kontrollon. Minden oké két nap múlva leszek 1honap. Mostmár azt mondta ehetek mindent de mindent szép lassan jól megragva. Megkérdeztem a szénsavas innivalót azt mondta ha nem okoz gondot lehet inni persze nem fel és egy litert :D A vitaminra meg mindig azt mondta hogy nem kell. És erre a fél óra kaja előtt ivás és kaja után ivásra is azt mondta hogy ez nem tőle származik és röhögött!!! :) Én kb a 15-20percet szoktam betartani. Hát itt az ideje akkor hogy probalkozzak kajaval meglátjuk hogy megy majd.
Raktam fel újra kepeket. Hátha valakit inspirál már ha másra nem arra,hogy ő is tegyen fel magáról pár képet
26 án jön valaki Mohos doktorhoz konzultációra?
Szia!
142-vel műtöttek ma 132,5kg
Nyugi :) teljesen normális, hogy leáll pár napra, hétre. 8 hetes vagyok, már 2szer 1 hetet stagnáltam. Adjatok időt a szervezeteteknek. El fog indulni újra
Szia! Engem 7 műtőtek de nekem is le állt ! Én 122kg indultam most 111,9 kg járok!
SZiasztok műtöttek ,hogy álltok a kilókkal ? Engem 9.-én műtöttek 140kg voltam most 135 vagyok 5napja nem ment le semmi pedig 600-700calóriát eszem naponta .Nem tudom honnan szedi a szervezetem az energiát? Marcell te hol tartasz?
Sziasztok! Nekem majus 8.a beavatkozas.Belgiumban élek, itt 6000euro ez de ha az orvosod add papirt a biztositohoz akkor kb.1000-1500 euro amit kifizethetsz reszletben . Nekem is volt ultrahang,gyomorturozés,pszihologus ,dietetikus,az egész procedura 2 honap és muttét.
Sziasztok!Nem tudjátok,hogy az első kontroll(3hó)vizsgálaton kell fizetni Mohos dokinál?Köszi(és Nárcisz u.mennyi?)
Sziasztok!
Bocsi mindenkitől aki nem ilyen szerencsés mint én!:) 10 napja műtöttek a DM-ben. Ettem rántottát sonkával hagymával. Keménytojást sonkával. Mindent csak szétnyomkodtam a villával és alaposan megrágtam. Körte banán alma minden turmixolva. Csak meg kell szokni hogy 1dl/fél óra az ideális fogyasztásom:)
Supradyn energy onthego multivitamin port szedek naponta és kalcichewt. Semmi mást. Visszatért az erőm, sétálok, füvet nyírok. Jövő héttől jön a bicikli és az evezés, meg sajnos a munka:)
nagyon jók a kinyomós sajtok esetleg májkrémek. tejbegriz és a tejberizs is lement van szénhidrát csokkentett verzióban is ( mi a diawellnes termékeket használjuk, m-gel.com )
krémlevesek esetleg ligthos porkoltek csibébol, pulykából.
figyeljetek a vitaminikra ( vas, b12, foleg ) magnézium és rengeteg fehérje.....protein turmixok is mehetnek esetleg olyat amit én is ittam ( 1 probiotikumos joghurt, 1 banán, 1 actimel és 1 adag fehérjepor - osszeturmixolva - elég laktató )
jon majd a hányós korszak is ez kb a 2-3 hónapban van - ekkor minden kijon beloletek ( nem fordul elo mindenkinél )gyorsan fognak olvadni a kilók de foleg az izomból vesztetek. olyan nincs,hogy a zsír megy le és az izom megmarad...izom megy le elosszor amit nehezebb is visszatornázni foleg úgy,hogy a bevitel is minimális lett.
hasmenés sem fog elkerulni benneteket ami még nincs az még csak lesz és persze rengetek bélgáz :-)
Uuu szuper en is beprobalom majd :)
További ajánlott fórumok: