Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
cseréljünk csípőt,és meglátod miért! :-)
nem vagyok türelmetlen,azt látom,hogy ennyi kajával,csak fogyás lehet a vége.a diétás étkezésem egyharmadát eszem,kb..dartsozom,másfél hónap az EB-ig,gyakorolnom kellene,de a csípőm miatt nemtudok.régi fájdalomcsillapítómat nem vehetem be a műtét miatt..patthelyzet.. :-)bár Pénteken írtam ezzel kapcsolatban Vasas dokinak,azt mondta,szerinte megpróbálhatom,jövő héten meglátjuk.
Sziasztok.
Bő kéthetes műtött vagyok, 6.-án műtött a Vasas doki. Pépes dolgokat eszem, de a tojásrántotta a gyengém 1 tojásból! Sajnos a natur vizet, amit eddig szerettem, nem tudom meginni, ezért üres teákat iszom. A gyógyszer porosítását elég rosszul tűröm, alig várom hogy elég legyen apró darabokra törni. 137,3kg voltam amikor jelentkeztem a műtétre, műtét után 131kg voltam, amikor hazajöttem. Szigorúan betartom a heti 1x mérlegelést. A mai mérés 125,8kg muatatott. Olvasom van akinek ez sokkal több de nekem így megy. 😄
Az éhségérzetem nem jött még vissza, nem tudom a régen műtötteknél ez hogy van?! Ti sem vagytok éhesek vagy egyszer nekem is újra lesz éhségem? Lassan kezdem a sportolást, kondizásra gonodltam egy kis kardióval.
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Veszprémbe szeretnék időpontot kérni, de a megadott számon senki nem veszi fel a telefont. Egyszer kaptam egy sms-t, hogy pénteken (azaz tegnap) telefonáljak, de akkor sem tudtam senkivel sem beszélni. Szeretnék minél előbb konzultációra menni mert tudom, hogy milyen hosszú a várólista.
Szerintetek milyen úton tudnám felvenni a kapcsolatot velük?
Köszönöm előre is!
Fogsz te is ott tartani nemsokára !
Kitartás
Érdeklődöm sleeve műtét után mennyi idő után állt be a végleges súly .
Nekem 14 hónapja volt a műtét és 189kg ról 100kg ra fogytam ezt tartom kb 3 hónapja.
Wls fortet és wls ferrot szedek már 7 hónapja. Tökéletes eredménnyel ezért ezt ajanlom. Egésznen lemegy.Feherjében nekisérletezzetek olyan ízzel ami nem természetes pl mint csokis narancs meg ilyenek amit most meg tudsz inni nembiztos hogy műtét utan is menni fog. Nevegyetek nagy kiszerelést mert ki kell próbalni,hogy mi jön be..biotecheset nem ajanlom mert nem jó az állaga és vízzel igyátok.
A rendelő nárcisz utca 21 ha jól emlekszem.
Most kicsit felszedtem mert tömegelek ( az utolsó kép az aktualis ) de szerintem nem olyan vészes...kemény edzések mennek. Már mellpadom 100 kg szériazok...
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok