Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
És szerintetek ehetek tojást? Persze főve vagy sütve!
Én nekem is azt javasoltàk,és azt rágcsàlom!
Szia Marcell!Az igen nyomod ám a kilókat!Én is jól vagyok .Még néha fáj egy picit oldalt de már egyre kevésbé.A feleségednek meg fogadj szót mert nemsokára ugy is elbír veled.A pépeset szerintem ,ha jól vagy igen .
Melyik a gyomorvédő? Én kalcichewt rágok. Az olyan mint a szőlőcukor, szétolvad a számban.
Sziasztok! Szia Hambi!
Engem pont Hambi elött műtöttek a DM-ben! Hogy vagy hambi?:)
Nekem is eddig napi -1kg ma "csak" -0,6:) 149kg-ról indultam és 142kg-al műtött Vasas doki. Jól sikerült a diéta. Most 6 nappal később 133kg vagyok:)
Fájdalmam nincs. Reflux nincs. Hányinger nincs. Öröm és kis kimerültség van.:) én már simán enném a pépeset is. Tegnap megettem 4 pici kocka tört-főtt krumplit is. Ma má rántottát is ettem volna,de a feleségem nem engedi ;) a kubitántól viszont írtózok:) lehet szerintetek baj ha hamarabb kezdem a pépeseket? Pár falatról beszélünk persze. Hambi Ajsmith volt még a szobatársunk?
csak a gyogyszereket ne keverd össze nehogy felrobbanjon!!
Én öszetöröm öntök rá egy kis vizet és megiszom.
Fiuk lanyok ti hogy eszitek a calciviD-et neg a gyomorvedot? Olyan hatalmas gyogyszerek...torjem ossze gele egy kis vizbe es igyam?az ugy jo?
Ha valóban elmúlik annak tudnék örülni.
napi 1kg az igen!Én 148ról indultam műtét előtti diétával-8 azóta pedig -4. Te meg bírtad enni amit irtak a DM-be?Vagy inkább nem is azt etted?
Jól rágd meg azt a csülköt ,mert egy jodarábig csak emlék lesz majd . Én is pont ugyanezt csináltam ,de most nem is kívánom egyáltalán.Tudom nem hiszed én se hittem el a műtét előtt!
Monor csulok és csulok korlátlan étkezés...... 😂😂😂
ma ettem 2 tojást spenóttal,+ 2 virslit,+2fehérjeporos kávét.te mit ettél ma? :-)sztem ennyi... :-)
üdv. A történet ugyanez. 165 kg 175 cm és júliusra kaptam időpontot,hiába sirtam májusért :) Gondolom a kockázat miatt,illetve,hogy át kell állni a rengeteg kajáról a kevésre,majd műtét és minimális kaja. Szintén 15 -20 kg elvárt fogyás.... Én már egyszer fogytam 200-ról 140-re most meg 165 vagyok. Ugyhogy eltelik ez az utolsó mindent fel zabálós húsvétom és kedden mehet a norbi update... tudom sokan nem hisznek benne,de mint mondtad is a szénhidrát az ellenség neked is,nekem főleg ( 4 l pepsi, fehér kenyér stb...) és ezzel fogytam legutóbb annyit. CSak abbahagytam és elindultam vissza. De keddtől mehet a koplalás...és július végén műtét :)
Ne haragudj meg,de ettől most kicsit megijedtem :) Ahhoz képest,hogy műtöttek és mások 1 dl alig esznek isznak,neked elég sokat sikerült... Ettől tartok,hogy annyira zabálós,falánk vagyok,hogy műtét után is éhes leszek és aprodonként,csak csak be viszem a kalóriát . :( :( :( de ez lehet csak az én félelmem
Szia cactus Téged mikor műtötek?
2018 őszére adnak időpontokat,ha jól tudom
nem,csak megrágom.a rio mare a tubusos,az gyakorlatilag halkrém.
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy Veszprémben milyen hosszú a várólista?
Köszönöm!
De a mozzarellát és a rio mare-t is turmixolod?
Gratula a 7,7-hez! 👍😀
nagyjából megtapasztaltam,milyen a dumping szindróma..szóval zsírszegény tejből édeítővel tejberizs,leturmixolvakb joghurt állagúra,fahéjjal..jó,megiszogattam fél litert kb...megittam,majd úgy éreztem rám tettek két mázsa súlyt ,gyomrom morgott kevergett,szarul éreztem magam,gyengeség stb..10 perc és elkezdett kiáramlani,de lent..so f...sás kemányen,egész du-án...:-),nagyon nem jó,ezért osztom meg veletek.a rizsben lévő szénhidrát lehetett sok,gondolom....mennyiségekről:én néha úgy érzem,nem is műtöttek meg.fél liter folyadék(csirkecomb turmixolva,zöldséggel is)simán lemegy 20 perc alatt,nincs fezülés,semmi.tejberizs manőver után,kb 7 körül,már ngyon kaj hiányom volt,2 csomag light mozzarela golyó+1 rio mare pate,utána 1 kis danone citromos..mindez ma 1 óra alatt..hát nem tudom ez jó-e.de tegnapdu-án,184-el mérlegeltem,191.7 volt a műtét előtt 2 nappal.ez 7,7 kg,1 hét alatt.
Ti mennyi ideig esztek egy 125g joghurtot? Én 3kanal után mindig megpihi....
Igen ma megyunk 9 korul jon Vasas doki aztan amikor akarunk mehetunk:) nekem is nyilalgat de minden okes tenyleg naprol napra jobb :)
Szia kicsit fárasztó volt.De itthon a legjobb.Amúgy minden okés , egy picit még nyilalgat bele.De ezt leszàmítva jól vagyok!Te mész ma haza?
Sok sikert kívánok fatboy007!
A fogyókúrát tényleg tartsd be, a dietetikus is szénhidrát szegény diétát fog mondani.
Most csak tippelek, de az altatás veszélyessége erősen BMI függő.
Meg ugye a májzsugorító diéta arra kell (legalábbis nekem ezt mondta Vasas doktor úr), hogy hozzá tudjanak megfelelően férni a műtendő részhez. A tájékoztatóban benne van, hogy bizony a műtét lehet hogy nem végrehajtható, és ez csak a műtőágyon derül ki.
További ajánlott fórumok: