Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Nem mondta a doktor milyen problémák lehetnek??
Sziasztok!
Tegnap voltam a DMC-ben konzultáción. Júliusra van időpontom, feltéve ha fogyok 15-16 kilót. 174 cm és 167 kg vagyok. A BMI- szerint nagy a kockázat a problámákra! Vasas doki nagyon korrekt, tájékoztató, közvetlen...
Meg van a feladatom az elkövetkező 3 hónapra....
Megyek majd dietetikai tanácsadásra, de addig is amennyire lehet elhagyom a szénhidrátot. Tudom, hogy nekem ez a legnagyobb ellenségem.
Valaki júliusra van már előjegyezve???
Nikii84 milyen volt az ut haza?
turmixolt tejberizzsel ne próbálkozzatok! :-)
de igen. De ha a gyomorból hamar kimossa a víz, az azt jelenti, hogy az egész rendszeren is hamarabb átszalad.
Bocsánat, hogy beleszólok, de a tápanyagok nem a vékonybélben szívódnak fel?
Biotechel nincs jó tapasztalatom mert olyan taknyos az állaga. Nekem a weideres vagy sciteches jön be az állaga miatt...es marhaprotein
Köszi Csabi ha elfogy a mostani kipróbálom
De két napja iszom a biotech USA semleges ízű fehérjet...
Egy hét után már a levesbe főzve turmixolhatod a husit, később reszelt máj....napról napra jobb lesz, a nehezén már túl vagy 💪
Nutridrink italokat ajanlom. Nálunk ezt ajanljak a daganatos betegeknek mert jó a tápérteke meg 2 dcl ben is és én is ezt ittam mikor hasonló gondom volt
Kedves mindenki!
Először is szeretném mindenkinek megköszönni a segítséget a válaszaikkal.
Most hétfőn (10-én) átestem a műtéten a DM-nél és egyelőre azt kell mondjam, hogy gond nélkül sikerült átvészelnem. Az első nap elég rossz volt (a felfújás miatt) de utána a többi már teljesen elviselhető volt.
A helyről a lehető legkorrektebben tudok nyilatkozni, nagyon segítőkészek voltak.
Nagyon nagyon sok szerencsét és sikeres felépülést szeretnék kívánni mindenkinek, aki végigmegy ezen.
Én az evést óvatosan kezdtem el, a műtét utáni nap csak vizet és egy kis teát ittam, és ma mertem először egy kis tejet inni fehérjeporral, most igyekszem felépíteni az étkezést.
Szerencsére tényleg nem vagyok éhes, a hús hiányzik egy picit, de nem akarom elsietni.
Hát kajának nemigen kaja, de azért jó ha nem iszol rá rögtön, mert akkor a víz túl hamar kimossa a gyomrodból, pedig nagy szükséged van egy kis kalóriára, ami fel is szívódik.
Kis fehérjeitallal nem próbálkoztál még? vagy valami tápszer-szerűséggel, mielőtt vészesen legyengülsz?
Köszönöm csak legyen úgy hogy minden jóra fordul...
Igen valószínűleg a fertőzés miatt lett megint ennyi mert a sebeim nem csunyak egyedül bal felső meg gennyes de kifelé tisztul kevéske. Hát éves ez a másik. Most az ilyen Kubu pure vízzel higitva is kaja? Ivás miatt kérdem mert mindig várok így is fel órát. Fél joghurt megy le de nem bírom a naturt így bananost eszek. Ezenkívül víz husle nem merek mással probalkozni...Víz is kéne hogy 2liter menjen...Erőltetem.
Ne légy elkeseredve. Minden jóra fordul nyugi. Légy türelemmel.
Úgy sajnálom Nikca, olyan rossz ezt olvasni :-( A sebeid hogy vannak? a fertőzéstől ment fel a Crp, vagy a sebeid miatt? Valamicskét tudsz már enni?
En is ezt a levego eltunest varom meg az elso vizemet! Szomjan halok!amugy minden okes aludtam jo sokat :)
SZia teljesen jól vagyok a levegő is eltünt. majd medglátod otthon mégjobb lesz minden nappal jobb könyebb minden
Sziasztok!Én úgy el vagyok keseredve eddig bánom az egészet. Most volt kedd vérvétel vizelet... Húgyúti fertőzésem van antibiotikumot szedek de minden eredményem rossz. Crp 17nap után a kórházból 110 engedtek haza most 206... Süllyedés 97 vashiány vérszegénység. Beszéltünk tegnap dokival igazából semmi érdemlegeset nem mondott próbálják többet inni. Nem tudom már mit tegyek én minden nap sírva fekszem le. Lehet elvesztem a munkahelyem lehet az egész életem tönkremegy...
Szia,te màr jól vagy?A levegő mâr eltűnt?Màr a ma éjszaka Nekem is nagyon jó volt.Ha minden rendben mindjárt megyek én is haza.😚
Éves kontrol pipa. B12 picit alacsony amúgy minden ok. Egy év múlva randi. :)
Km sétálj aludj , sétálj aludj és kimegy a levegő is holnap már teljesen jól leszel!
Teljesen jól vagyok, köszönöm !
Örülök,hogy jól vagy:))Zökkenőmentes felépülést kívánok!:)
Koszonom mindenkinek aki gondolt ram
Sziasztok! Vegre kialudtam magam :) bocsi csak most lett energiam jelentkezni eddig nobiskoltam. Minden rendben volt fajdogalok de mar voltam 2szer wc-n meg az elobb a folyoso vegig "elrohantam" 😂
KM remélem minden rendben van Veled:) Majd jelentkezz ha tudsz,addig is minden jót kívánok Neked!:)
További ajánlott fórumok: