Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! (beszélgetés)
Vegyél elő egy papír zacskót,lassan szívd be a levegőt,és nagyon lassan fújd ki...
Én eddig ilyesmit csak filmben láttam,de a doki szerint tényleg jó,mert előfordul,hogy hirtelen sok oxigén áramlik a szívhez,és ilyenkor segít a széndioxid visszalélegzés..6-8 nagy levegő..
Furcsa,de tényleg segít..
Szomorú,de ez van:( Itt is van olyan orvos,aki bunkó,de aki százezreket ad azért,hogy szülés közben ott álljon mellette,(mert mást nem tesz,hiszen a szülésznő csinál mindent)azzal úgy bánik,mint a hímes tojással,a hangjából csöpög a cukros takony..
És nem csak a nőgyógyász,hanem az orvosok minden területen 99%ig ilyenek mindenhol...:(
Közben meg állandóan sírnak,hogy mennyire alul vannak fizetve..Meg tüntetnek a medikusok...Ilyenkor olyan szívesen megkérdezném,hogy most gyógyítani akar,vagy pénzt keresni?
Nagyon kevés rendes doki van sajnos, de azért még vannak. Csak találd meg. :(
Sajnos ma már nem úgy van, hogy aki AKAR az ad, hanem aki TUD az ad. Ha meg nem tudsz és nagy a baj, akkor vagy előkeríted a föld alól is vagy imádkozol.
Sajnálom. Tudom milyen az amikor valami, egy szó, egy mondat megmarad benned, s beléd hasít... elkísér most már végig. :(
Az orvos is csak ember, nem védem és nem is bántom őket, hibázhatnak ők is, mondjuk ezt mindaddig míg nem mi vagy valamelyik családtagunk az "áldozat". De, ha nem csinálod azt amit mondanak még te érzed magad sz.-ul, és miért ne tennéd, hisz menekülni akarsz ebből a helyzetből. De hova?
25 éves voltam...Nem tudtam kisírni magamból,mert még a férjemet,nővéremet,és annak a lányát is nekem kellett vigasztalni...
Anyu,az a fajta ember volt,akihez bárki mehetett bármilyen bánattal,mindenki vigasszal jött el tőle...
Nem tudom,hogyan csinálta... Nekem ő volt a minden!
Imádtam.Szombaton mondtam,vasárnap nem jövök,kirándulni megyünk,de hétfőn ott vagyok.(Minden nap mentem hozzá)Hétfőn,láttam,ahogy az én szálfa tartású anyám,a nővéremre dőlve,megy a rendelőbe...Gyanús volt,loholtam utána..A mentőben elbúcsúzott tőlem,mondtam,ugyan már,annyiszor talpra állt,most sem lesz baj...Intenzív osztály..A dokik nem tudták eldönteni,koszorúér görcs,vagy infarktus.Akár melyik volt,aznap éjjel,kapott még egy infarktust,szerdán meghalt.Ma is hallom a doki hangját,mint a vízhangot...:"Sajnálom,az édesanyja 3 óra előtt 5 perccel meghalt"Mindig hallani fogom..Valahogy ...azóta kezdődtek a pánikok..Nem mondhattam el,mennyire szerettem..
Tegnap,az orvosi papírokból kiderült,hogy 11 éve diagnosztizáltak nálam pánik szindrómát,de soha nem mondták meg..Miért? Nem tudom...De a ritmus zavarom is ettől van..Írtak frontint,de hogy miért? Sosem mondták..A Dr,nő csodálkozott,miért nem javasolták már 11 éve a pszihiátert??És hogy voltak képesek,11 évig szedetni velem a frontint??? Hát mondtam,nem tudom,nem vagyok orvos..Az ember azt hinné,egy orvos,csak tudja a dolgát,miért kételkednék benne???
nem arról van szó. hanem hoy nem érzem jól magam ezért iszogatok
de! ha lenne fontos dolgom, akkor nem hagynám el így magam ergo annyira mégsem lehetek rosszul, nem?
érted?:)
miért? nincs egyéb dolgod?
Ezt nem igazán értem!
semmi gond..:)
valakit tudja esetleg mitől van? VALAKI??
nyugi, csak egy kis bor. mert jól esik. nem szoktam. de most megkívántam, kaptam ajándékba.
csak az aggaszt hogy ráittam a gyógyszerre. tudom h nem szabad. de az nem hatott..
jó, de én szeretném tudni h ez a "betegségem"( bipoláris) tünete, vagy csak simán rossz napom van stb....
Azért ez nem az optimális megoldás.
0,5-ös vagy 2mg-osak voltak?
ja, ma megint rosszul vagyok. szerintetek a sírőgörcs és szeretetlenség érzés az depresszió?? most pl bevettem rá két szem rivotrilt meg egy kis bort. nem a legjobb de már nem sírok:( (nyugi ha lenne egyéb dolgom, nem tenném és tudom h gysz-re tilos inni...)
:(
választ, légyszí!
Leírom privibe, nem akarok untatni senkit!!
Gyógyszer: Én másfél éve szedem,(Sertagen) amikor elkezdtem, mellette az első hónapban szedtem Frontin-t is , és elég jól kiütött, mivel előtte egyáltalán semmit nem szedtem.
1 évig jó volt utána egyik napról a másikra előjött ismét. Hogy miért???
Van egy ilyen bölcsesség:
"Ami nem öl meg, az erősebbé tesz!" és van benne valami!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?