Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút! (beszélgetés)
Madika!
A gyogyós nem tudja, hogy gyogyós! :D Tehát van remény! Te nem vagy az! :)
Igen igazad van, van olyan nap amikor mintha nem is hatna,vagy tul hat.Észre veszem én is valami nincsen rendben, akkor jön az a gondolat abbahagyom.
Egyszer hattam abba.Katasztrofális voltam.Pörögtem , de az már nem normális jo kedv, nekem tetszett a jo kedv álapot,de utána a sülyedés a mélybe.Ugy hogy
az orvos rám parancsolta szedjem, mert nem jo vége lett volna 40 kg lesétáltam magamat 5 honapig, éjjel nappal.Nem aludtam nem ettem.Csak pörögtem, egyhelybe nem tudtam maradni.
Igen ugyan aztat éreztem a két poluságot.
te milyen gyógyszert kaptál?
Örülök, hogy jó kedved van.
A gyógyszer lehet olyan hatással az emberre, hogy totál idiótát csináljon magából? Lehet tőle olyan dolgokat csinálni vagy mondani, amit egyébként nem tennél?
Drága Pepermint, mi itt egy hatalmas nagy szerető család vagyunk,úgyhogy leszel szíves helyre állítani azt a bizonyos karácsonyfát. :))
Persze az otthoni légkör a legfontosabb. azt is próbáld meg.
nekem is az van.
és mit szedsz rá?
és Te is érzed ezt az ún. "kétpólusúságot"? mármint hogy néha "fel vagy pörögve" másik nap meg szinte minden rossz?
bocsi a sok kérdésért, de engem nemrég diagnosztizáltak ezzel, ezelőtt meg mindig szorongással, pánikkal, és azok a gyógyszerek nem voltak jók nekem. tehát gyanítom, hogy ez a doki most tényleg eltalálta:D viszont nem mindig érzem ezt a köznyelvben ismert mániás és depressziós szakaszok folyamatos ismétlődését magamon.
köszi a választ:)
Szerinted a 3 éve szedett napi 2-szer 0,5 mg Helex sr(nyújtott hatású alprazolam) elhagyása lehetséges antidepresszáns nélkül?
Mi az orvosi vélemény erről a nyújtott hatású alprazolamról?
Mert állítólag nem lehet tördelni,hogy az ember lassan tudja csökkenteni,csak az azonnali elhagyás lehetséges(pl. a reggeli 0,5 adagot elhagyom).
Sima Frontinra vagy Xanax-ra nem tudom lecserélni,már próbáltam,de azok azonnal hatottak,és rosszul lettem még egy 0,25-ös simától is,le kellett feküdnöm...
Nem tudom hogyan tudnék megszabadulni a gyógyszertől.Ha nem veszem be,nagyon rosszul vagyok.Viszont a szedése mellett is gyakran vagyok rosszul,főleg a szédülés a vezető tünetem.
bocsi, de mik ezek a klisék mondatba foglalva?
te orvos vagy?
oké, értve van:)))
bocsánat.
jó csak érzékeny vagyok, bocsi..nem Ti tehettek róla, és köszönöm a válaszokat. csak hirtelen azt hittem, hogy ez ilyen belterjes kör ez a fórum, és én már nem vagyok fontos. ( ez mondjuk konstas érzés nálam...:()
remélem jól vagytok ma.:)
Tudod mit éreztem hogy sikit a testem lelkem a fájdalomtól.Borzasztó volt.Basszus gyógyszer mellett
is.Testem mintha atomokra akart volna szétszakadni.
De ma jobb az a fontos.
Nempanik!
Nem kell besértődni, ha nem kapsz választ olyanra, amire nem tudjuk a választ! :)
Én sem tudtam, hogy mit írhatnék, mert kb.15 éve egy korty alkoholt sem ittam.
Én biztos nem mernék inni és egy gyógyszert sem mernék azért kihagyni, hogy igyak egy kis alkoholt.
Gyógyszerre meg pláne nem!
Sziasztok!
Van kiút, de ahhoz te is kellesz.
Nálad a kulcs!
Én, mint orvos, abban tudok segíteni, hogy megtaláld a kulcsot.
Soha sem az orvos fog szembe nézni a démonjaiddal.
Te fogsz szembenézni velük és megharcolni a harcodat.
Segíteni tudok... de helyetted gondolkodni nem:)
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Terhesség alatti depresszióra, szorongásra szabad szedni a Sedatif PC-t?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?