Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Szia minimanocska! Meg kérdezhetem, hogy és mivel mértek térerőt nálatok a környezet tanulmányon? Köszönöm a segitséget! :)
Jaj,lányok,olyan jó olvasni ezeket a jó eseményeket! Ma én is jó híreket kaptam végre,kivették dolgozni,átkerült Bernátkútra,és enyhébb rezsimbe sorolták,ami azt jelenti,hogy hetente 5* telefonálhat! Azt hiszem,utoljára akkor voltam ilyen boldog,amikor megkérte a kezem! :))Hétfőn-szerdán amikor hívott,még nem tudtunk semmit,ő nagyon ki volt borulva,borzasztó volt hallani a hangját.. De ma már az én régi szerelmem hangját hallottam:) Szégyen-nem szégyen egész úton hazafelé sírtam örömömben,és nem győztem hálát adni a Jóistennek,hogy könnyített a helyzetünkön!Ezt megtetézte még egy gyönyörű szerelmes levél Tőle,mikor hazaértem.. Szóval bocsánat,hogy ilyen sokat firkálok ide,de azt se tudom,hova legyek örömömbe,azért írtam le. Hogy felértékelődnek ezek a dolgok az ilyen esetekben.:)))
:-) :-)
nagyon gratulálok :-) azért csak sikerül egy-két dolog ezen a reintegrációs területen is néhány embernek :-)
Gratulálok! Nagyon jó ilyet is olvasni :-)
Sziasztok!! Párom Sándorházán van és bizony tőlük is vittek 42 embert kerítést építeni Szeged mellé. Állítólag nem végszállítás, lehet, hogy csak pár hétre mennek. Páromat is vitték volna de az utolsó pillanatban kiderült, hogy könnyű fizikai munkára alkalmas. Viszont nagyon jó szemmel nézik aki megy, mert nemzeti érdek és parancsnoki dicséret is jár érte. Legalábbis ez a legenda járja... :) Lenne egy kérdésem is, valaki tudja, hogy küldhetek-e pezsgő tablettát csomiba? Olyan jó ötletnek tűnik... :)
Eddig még nem mutatta meg magát 😊 de teljesen mindegy csak egészséges legyen!akár mi is lesz nagyon fogunk neki örülni!💜💖💓
🐣🐰 🐞🎈 Kisfiú vagy kislany?
Ki tudja mi megy már itt...Nem hagyják nyugodtan letölteni az embernek a börtönbüntetését sem...:)
Általában csak azok építenek sátrat stb. akiknek azért már a büntetésük a végét járja.
Ez egy régebbi cikk:
[link]
A határhoz nem hiszem hogy levinnék őket,az elég nagy szervezettséget igényelne szerintem.
Igen bőven,az utolsó hónapokat együtt élvezhetjük.február végére vagyok kiírva,ő pedig decemberbe itthon lesz!
Sziasztok!! Nem tudom hogy igaz-e a hír hogy menniük kell a raboknak segíteni migrációs kerítést építeni?
Nem vagyok benne biztos. Ezt csak hallottam.
Férjem cukorbeteg őt csak nem viszik. Inzulinos.
Köszönöm todika!!! igen igen ,számoltunk nagyon sokat :) Millió aggodalom , bizonytalanság amire kerestük a válaszokat! Az apró lépteimet nem bánom ,hiszen valóban célt értem velük!Azt hiszem ezek az apró lépések már nálam megmaradnak + az hogy értékelem a szintén apró dolgokat.Januárban amikor az első levelet vártam ,aztán az első hívást tőle ,majd az első beszélő dátuma.Nem volt könnyü, de megérte. Akkor én is nehezen hittem hogy valaha vége lesz és hogy egyáltalán hogyan állom meg a helyem nélküle, a 3 gyerekkel! úgy érzem megcsináltam !!! :))) Minden nap benézek ide ,hiszen azért még nincs vége,még 5 hónap!
😀😀😀😀! Nem tudok elég vigyort produkálni Emlékszem, amikor együtt számoltuk az ide-oda érvényes 6 hónapokat. Akkor írtad, hogy haladsz a magad módján apró lépésekkel előre.Szuper! Célba értél. Gratulálok, és együtt örülök tiszta szívből Veled és a gyerekekkel!
Azért néha látogass meg minket!
köszönöm Liza! Igen ,hát ha valaki akkor én tényleg nem nagyon hittem a Rö sikerében! A legnagyobb aggodalmam a térerő volt.De sikerült!
Az örömöm majd kedden lesz teljes amikor láthatom hogy a gyerekek a nyakába ugranak :) Ezért is mondom hogy bár vannak elkeseredések ,bizonytalanságok, az a bizonyos "világ vége " érzés, DE ! sosem szabad feladni! Bízni kell !!
Másodfokon már nincs személyes körülmények vizsgálata. Ott már csak a perbeszédek vannak és az elsőfok hiányosságai, hibái. Nálunk fél óra alatt hoztak döntést, a minősítését vették vissza a férjemnek, az évek száma maradt ugyanannyi.
Ez egy igazi sikersztori!
Tiszta szívből gratulálok nektek!!!!
Nálad pontosan emlékszem az első elkeseredett levélre ... és nézd milyen gyorsan eltelt!!!
Még egyszer hatalmas gratula!
Bocsi,4hónappal kaptunk kevesebbet! Hát a védői beszéd alapján úgy gondolta a bíró,h ennyit enyhít! Itt a másodfokon nem néznek már semmilyen körülményt,ilyesmivel nem foglalkoznak! Csak azzal lehet érvelni,hogy milyen hibák történtek az elsőfokon a bíró és az ügyész részéről! A 3.fok ugyan erről szól! Mennyit kaptatok elsőfokon?
Sziasztok!Párom a RÖ-re augusztus 3.án adta be a kérelmet.Következő héten már jöttek környezet tanulmányra + térerőt mérni. Mi munkahelyet is megadtunk ahova szintén mentek környezet tanulmányra + térerőt mérni. A pártfogó nagyon kedves segítőkész volt végig.Augusztus 19.-én BV-bíróhoz beadásra került az összes papír.Szeptember 10.én azaz tegnap megvolt a tárgyalás! Így 251 nap után kedden reggel mehetek érte! Hatalmas a boldogság ,és bár tudom hogy ezzel még nincs vége ,de így hogy újra együtt lehet a kis család sokkal könnyebb lesz.3 gyerkőcünk iszonyatos boldog hogy Apa jövő héttől újra velünk ,ez azt hiszem a legfontosabb ! 8 hónapot töltöttünk külön , nagyon nehéz időszakon vagyunk túl.Azt megtanultam hogy sosem szabad feladni,erősnek kell lenni.Akinek kérdése van a RÖ-vel kapcsolatban szívesen válaszolok.Hálás vagyok nektek, a forumnak a bátorításért ,tanácsért sokat segített.Továbbra is figyelemmel kísérem az oldalt , és mindenkinek sok erőt kívánok a továbbiakban ! :)
De jó, gratulálok. Mire meglesz a pici otthon lesz, ugye?
És azt mire kaptátok? Gyerekekre ha valakinek levesznek akkor mennyit?
Evsz-hez helyi rendőrség csinál környezettanulmányt,az RŐ-höz pedig a megyei BV pártfogó én mindekettővel elötte beszéltem és leadtam a telószámomat hogy várom a hivásukat hátha ezzel elöbb kijönnek és megcsinálják az Evsz-nél fel is hivtak,de úgy tudom bennt is kérnek tőlük kapcsolattartói telefonszámot,de ugy gondoltam ha én is beszélek velük akkor tudják hogy várom őket
Megyei BV pártfogó én is most azt várom mikor jönnek már
Gyerekek123 mi kaptunk 3hónap minuszt,az is valami
Nagyon boldog volt,küldtem neki képet is.😊igaz amióta be ment még nem találkoztunk,mert azt mondta igy picit könnyebb neki és ha màr úgy fogja érezni akkor majd kér látogatásit.már szépen kezdek gömbölyödni,a 4.hónap közepén járunk😊
Van itt olyan valaki akinek párja elsőfokú ítéletéből levettek valamennyit másodfokon, vagy mindenkinek helybenhagyták. Szeptember 15-én lesz másodfokú tárgyalásunk és mindenki csak azt mondogatja, hogy az nagyon ritka.
Nem is írtad, hogy mt szólt a közös nagy örömötökhöz!
További ajánlott fórumok: