Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Én rettentően örülök ennek az oldalnak,sok erőt ad nekem és segítséget!
Nagyon sajnálnám,ha nem lennétek nekem!
Én még nem vagyok járatos a dolgokban,de próbálok segíteni,hogy megmaradjunk egymásnak!
Sziasztok!
Én 4 hónapja szenvedek a párom hiányától. Sok hasznos dolgot olvastam itt nálotok. A telefonos mizèriát teljesen átérzem.. Nálunk most a kerítés építés a bevándorlók ellen borzolja az idegeimet. Erről eddig itt nem olvastam. Valaki tud erről valmit mivel jár az, ha valakit el akarnak vinni ilyen tevékenységre?! Köszi előre is.
Sziasztok!
Szeretném, ha valamilyen formában az aktív tagok visszajeleznének. Nekem az is jó, ha itt kint falon, az is ha privátban, de kérek visszajelzést arról, hogy megértettétek-e a dolgokat??!!
Ez a levél a fórum teljes közönségének szól, egytől egyig mindenkinek! Én ezt utoljára fogom leírni. Most direkt névvel személyesítve, mert ez már sokszor az a kategória, ahol tudom, hogy nem szándékosan, de visszaéltek azzal, hogy működik ez a fórum; visszaéltek azzal, hogy beírtok gondolkozás nélkül én meg nem győzök töröltetni, nem győzök elnézést kérni és védeni titeket, magam, a férjem, aki szintén bent van ... én ezt a fórumot nem azért hoztam létre, hogy olyan dolgok legyenek itt megbeszélve, melyek a tiltott "elemekkel" kapcsolatosak. Ez nem ennek a tere! Todika figyelmeztetésére 5 nap leforgása alatt két, majd visszaolvasva 2 hétre 11 hozzászólást töröltettem, mert olyat tartalmazott, amitől a hajam az égnek áll:
lepke444 kiírta, hogyan tart totálisan illegálisan ügyvéden keresztül kapcsolatot a párjával ezzel veszélybe sodorva magát, a párját, az ügyvédjüket és a helyi bv dolgozókat.
Gyerekek123-nak egy másik telefonfeltöltéssel kapcsolatban volt kiírása, igaz, neki csak egy ilyen kiírása volt. Sajnos valamiért többszöri kérésre sem törlik a hozzászólásod, de rajta vagyok azóta is.
Előtte nem tudom már ki javasolta, hogy a csomagba hogyan lehet átcsomagolni dolgokat és kábítószerrel kapcsolatos olyan kiírás is volt, mit hogyan lehetne beküldeni, majd a kedvencem, a telefon bejuttatása beszélőre.
Nemes egyszerűséggel megkérdezem: EZ NORMÁLIS SZERINTETEK???????
Én hoztam létre a fórumot, én vállaltam érte felelősséget.
Tudjátok, hogy olvassák ügyvédek, nevelők, őrök, sőt 2 bv intézet parancsnokával is tartom a kapcsolatot, akik nagyon sokat tanulnak a kiírásokból és sokat segít nekik az, hogy látják ezt az oldalt, a kint lévők oldalát. DE! Tudjátok, hogy olvassák olyanok is, akik nem ennyire jó fejek, hanem a visszaélésre keresnek ezzel lehetőséget (ezekből van a kevesebb).
Képtelenség olyan zárt fórumot csinálni, ahol nyíltan mindenről lehetne szabadon írni, akár törvénytelenségekről - bár nem tudom ki vállalná be annak a felügyeletét - mert nem tudom kiszűrni azokat, akik nem odaillőek. A nem odaillőben értek itt őrt, nevelőt, rabokat stb ...
Ha törlöm azokat, akik beírnak olyanokat, amiknek itt nincs helye, visszaregelnek egy másik felhasználónévvel és ugyanúgy írnak. Én tudom, hogy sokaknak adott ez erőt, tudom, hogy ide sokszor kiönti a szívét az ember, itt sok olyan dologról beszélhetünk, amikkel egymáson segítünk sokszor csak gatyába rázni, sokszor csak egy jó szóval, bevonulási csomagolással és még sorolhatnám. Ide lehet jönni kurv@ anyázni, ha épp úgy van, mert ez mind NEM GOND!!! ... de ezt az egészet tönkreb@sszák a végig nem gondolt hozzászólások és a meggondolatlan kírások.
Itt van ez a fórum és ahelyett, hogy megbecsülve lenne, az elmúlt 2 hónapban olyan fatális kiírásokkal találkozom, hogy a hajam tépem közben.
Minden egyes ilyen kiírás után megkeresnek és bekérdezik, hogy én ezt ezért hoztam létre? Hiába van mellette 3514 kiírás, mégis azt feltételezik, hogy egy-egy ilyen elbújtatott kijelentést direkt engedek bele?!
A fórumot töröltetni nem szeretném, bár az megfordult most a fejemben. Annyi törvény, hivatkozás, utalás és egész jogszabályi tárhely alakult ki az elmúlt egy évben itt, hogy ezt sajnálnám kidobni a kukába mind magam, mind miattatok.
Vagy csak szimplán sokkal jobban odafigyelünk ti is, szóltok nekem, ha olyan van ... és törlöm egyből azokat, akik ide nem illő dolgokat írnak be akár véletlenül, mert én biztos vagyok abban, hogy ezek nem direkt kerülnek bele ide hozzászólásba, csakis a végig nem gondolás miatt.
Szóval újabb kérdés felétek: MI LEGYEN????
Melyik intézményben vagytok? Mikor mész?
Már most hívd fel őket, hogy mi a helyzet!
Most ennél többet nem tudok írni.
Mi letudtuk a büntetést :-)
Hajnali fél 4-es ébresztőt ígértek, ezzel szemben később lettek kiengedve, egy nappal korábban vitték a szabaduló zárkába egyébként. Kiengedés előtt még átnézték a holmikat. Kb. 5.30kor jöttek ki, akiért nem mentek autóval, busszal kivitték a Baracskai vasútra.
ez az általános tv:
2013. évi CCXL. törvény
a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról
Telefonbeszélgetés
175. § (1) Az elítélt a szabadságvesztés végrehajtási fokozataira és rezsimjeire vonatkozó rendelkezések szerinti gyakoriságban és időtartamban telefonhívást kezdeményezhet.
(2) Az elítélt a házirend előírásainak megfelelően kizárólag a bv. intézet által kijelölt telefont használhatja.
(3) A telefonbeszélgetés a bv. intézet rendje, a fogvatartás biztonsága érdekében a külön jogszabályban meghatározott módon ellenőrizhető, indokolt esetben megszakítható, amelyről az elítéltet tájékoztatni kell.
(4)103 Ha jogorvoslatra vonatkozó jognyilatkozat megtétele miatt a védővel való telefonon történő kapcsolatfelvétel indokolt, és az elítélt nem rendelkezik a telefonáláshoz szükséges összeggel, részére a telefonbeszélgetés költségét a bv. intézet megelőlegezi.
A ket hét legmelyebb pontja sokszor lesz. Jelenleg én is abban vagyok, de volt már ilyen. Azért van az embernek 2 keze, hogy a hajánál fogva kirángassa magát belőle.
Az ügyvéd nem biztos, hogy tud segíteni. A legtöbb teljesen elhatárolja magát a BV ügyektől. Azt mondják,hogy az egészen más világ. Ebben az egyben igazuk van.