Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fogház, börtön, fegyház fórum

Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
3522. Ördögbaby (válaszként erre: 3518. - Liza88888)
2015. szept. 8. 14:53
Én is nem régóta vagyok ebben a helyzetben, mint Ti. Nagyon sok erőt, kitartást, hasznos információt kapok Tőletek! Szerintem Liza88888 nagyon bátor dolog elindítani és fenntartani egy ilyen fórumot, és én nagyon szeretném, ha nem törölnéd. Figyelni fogok én is a tiltott dolgokra a jövőben és jelezni fogom! A többieket meg kérem, hogy a saját érdekünkben, a közös ügyünk érdekében, a szeretteinkért kétszer is gondolja meg, hogy mit ír ki. Ha bizonytalan kérdezzen a fórum Angyalunktól Liza88888-tól privátban.
2015. szept. 8. 14:38

Én rettentően örülök ennek az oldalnak,sok erőt ad nekem és segítséget!

Nagyon sajnálnám,ha nem lennétek nekem!

Én még nem vagyok járatos a dolgokban,de próbálok segíteni,hogy megmaradjunk egymásnak!

3520. butacicca
2015. szept. 8. 14:33

Sziasztok!

Én 4 hónapja szenvedek a párom hiányától. Sok hasznos dolgot olvastam itt nálotok. A telefonos mizèriát teljesen átérzem.. Nálunk most a kerítés építés a bevándorlók ellen borzolja az idegeimet. Erről eddig itt nem olvastam. Valaki tud erről valmit mivel jár az, ha valakit el akarnak vinni ilyen tevékenységre?! Köszi előre is.

2015. szept. 8. 14:31
Jézusom mit művelnek az emberrel! Ez a havi 1órás beszélő élteti az embert és még ezzel is csak szórakoznak?
3518. Liza88888
2015. szept. 8. 14:31

Sziasztok!

Szeretném, ha valamilyen formában az aktív tagok visszajeleznének. Nekem az is jó, ha itt kint falon, az is ha privátban, de kérek visszajelzést arról, hogy megértettétek-e a dolgokat??!!

Ez a levél a fórum teljes közönségének szól, egytől egyig mindenkinek! Én ezt utoljára fogom leírni. Most direkt névvel személyesítve, mert ez már sokszor az a kategória, ahol tudom, hogy nem szándékosan, de visszaéltek azzal, hogy működik ez a fórum; visszaéltek azzal, hogy beírtok gondolkozás nélkül én meg nem győzök töröltetni, nem győzök elnézést kérni és védeni titeket, magam, a férjem, aki szintén bent van ... én ezt a fórumot nem azért hoztam létre, hogy olyan dolgok legyenek itt megbeszélve, melyek a tiltott "elemekkel" kapcsolatosak. Ez nem ennek a tere! Todika figyelmeztetésére 5 nap leforgása alatt két, majd visszaolvasva 2 hétre 11 hozzászólást töröltettem, mert olyat tartalmazott, amitől a hajam az égnek áll:

lepke444 kiírta, hogyan tart totálisan illegálisan ügyvéden keresztül kapcsolatot a párjával ezzel veszélybe sodorva magát, a párját, az ügyvédjüket és a helyi bv dolgozókat.

Gyerekek123-nak egy másik telefonfeltöltéssel kapcsolatban volt kiírása, igaz, neki csak egy ilyen kiírása volt. Sajnos valamiért többszöri kérésre sem törlik a hozzászólásod, de rajta vagyok azóta is.

Előtte nem tudom már ki javasolta, hogy a csomagba hogyan lehet átcsomagolni dolgokat és kábítószerrel kapcsolatos olyan kiírás is volt, mit hogyan lehetne beküldeni, majd a kedvencem, a telefon bejuttatása beszélőre.

Nemes egyszerűséggel megkérdezem: EZ NORMÁLIS SZERINTETEK???????

Én hoztam létre a fórumot, én vállaltam érte felelősséget.

Tudjátok, hogy olvassák ügyvédek, nevelők, őrök, sőt 2 bv intézet parancsnokával is tartom a kapcsolatot, akik nagyon sokat tanulnak a kiírásokból és sokat segít nekik az, hogy látják ezt az oldalt, a kint lévők oldalát. DE! Tudjátok, hogy olvassák olyanok is, akik nem ennyire jó fejek, hanem a visszaélésre keresnek ezzel lehetőséget (ezekből van a kevesebb).

Képtelenség olyan zárt fórumot csinálni, ahol nyíltan mindenről lehetne szabadon írni, akár törvénytelenségekről - bár nem tudom ki vállalná be annak a felügyeletét - mert nem tudom kiszűrni azokat, akik nem odaillőek. A nem odaillőben értek itt őrt, nevelőt, rabokat stb ...

Ha törlöm azokat, akik beírnak olyanokat, amiknek itt nincs helye, visszaregelnek egy másik felhasználónévvel és ugyanúgy írnak. Én tudom, hogy sokaknak adott ez erőt, tudom, hogy ide sokszor kiönti a szívét az ember, itt sok olyan dologról beszélhetünk, amikkel egymáson segítünk sokszor csak gatyába rázni, sokszor csak egy jó szóval, bevonulási csomagolással és még sorolhatnám. Ide lehet jönni kurv@ anyázni, ha épp úgy van, mert ez mind NEM GOND!!! ... de ezt az egészet tönkreb@sszák a végig nem gondolt hozzászólások és a meggondolatlan kírások.

Itt van ez a fórum és ahelyett, hogy megbecsülve lenne, az elmúlt 2 hónapban olyan fatális kiírásokkal találkozom, hogy a hajam tépem közben.

Minden egyes ilyen kiírás után megkeresnek és bekérdezik, hogy én ezt ezért hoztam létre? Hiába van mellette 3514 kiírás, mégis azt feltételezik, hogy egy-egy ilyen elbújtatott kijelentést direkt engedek bele?!

A fórumot töröltetni nem szeretném, bár az megfordult most a fejemben. Annyi törvény, hivatkozás, utalás és egész jogszabályi tárhely alakult ki az elmúlt egy évben itt, hogy ezt sajnálnám kidobni a kukába mind magam, mind miattatok.

Vagy csak szimplán sokkal jobban odafigyelünk ti is, szóltok nekem, ha olyan van ... és törlöm egyből azokat, akik ide nem illő dolgokat írnak be akár véletlenül, mert én biztos vagyok abban, hogy ezek nem direkt kerülnek bele ide hozzászólásba, csakis a végig nem gondolás miatt.

Szóval újabb kérdés felétek: MI LEGYEN????

3517. sosemtalálodki (válaszként erre: 3516. - Ördögbaby)
2015. szept. 8. 14:01
Holnap hívom őket ma elég volt .. de nem hagyom magam ebben a hónapban akkor is megyek látogatni ha törik ha szakad!
3516. Ördögbaby (válaszként erre: 3515. - Sosemtalálodki)
2015. szept. 8. 13:58
Elhiszem. Mindenesetre, ha lenyugszol hívd őket. Neked sincs ingyen az állandó telefonálgatás és nem hiányzik a folyamatos idegeskedés ebben az amúgy sem könnyű helyzetben. Szorítok!
3515. sosemtalálodki (válaszként erre: 3514. - Ördögbaby)
2015. szept. 8. 13:48
Venyigében vagyunk 14.-ére kaptam a papírt. Most biztos hogy nem hívom őket mert most még olyan dühös vagyok hogy még olyat mondanék amit én is megbánnék.
3514. Ördögbaby (válaszként erre: 3511. - Sosemtalálodki)
2015. szept. 8. 13:35

Melyik intézményben vagytok? Mikor mész?

Már most hívd fel őket, hogy mi a helyzet!

3513. Liza88888 (válaszként erre: 3500. - Skylight_)
2015. szept. 8. 13:30
Eddig 4-szer töltöttem és mindig azonnal "jóváíródott"
3512. Liza88888 (válaszként erre: 3496. - 10bda99e1a)
2015. szept. 8. 13:29
Szívből gratulálok nektek! Minden szépet és jót kívánok nektek az előttetek álló időre!
3511. sosemtalálodki (válaszként erre: 3510. - Ördögbaby)
2015. szept. 8. 13:24
A múlt hónapban ugyanezt megcsinálták, felhívtam a BV-t hogy mi van ilyenkor azt mondták el se induljak mert nem engednek be, faxoltam az új címem telefonszámom a főparancsnoknak , és erre most megint arra küldték ki. Mi ez ha nem kapcsolattartás visszatartás?? Mit kellene hogy tegyek még??
3510. Ördögbaby (válaszként erre: 3509. - Sosemtalálodki)
2015. szept. 8. 13:08
De attól még beengednek? Nem?
2015. szept. 8. 12:50
Nagyon mérges vagyok... már megint a régi cím van a látogatási papíron -.-" mit kellene csinálnom hogy ne így legyen?? komolyan mondom ez már vicc kategória
2015. szept. 8. 12:27
Sziasztok! Jön valaki most 12-én Martonba látogatni?
2015. szept. 8. 12:03
Hát én is ezt remélem nagyon! Bárcsak már kapnám az időpontot,h mikor mehetek! Ti hogy vagytok?
3506. sosemtalálodki (válaszként erre: 3505. - E654eb3185)
2015. szept. 8. 09:57
Örülök hogy beindult, reméljük hamarosan látogatni is mehetsz!
2015. szept. 8. 09:16
Sziasztok! Végre nálunk is beindult a levelezés,ha minden igaz! Én is bíztatom őt és ezerszer elmondom neki,hogy ha jól viselkedik,ügyes és okos,akkor sokkal hamarabb is akár együtt lehetünk újra,mint gondolnánk! Tartani kell a lelket bennük és ez a lényeg,nekünk könnyebb mi itt vagyunk kint
3504. B.lina (válaszként erre: 3501. - E654eb3185)
2015. szept. 7. 20:03
hidd el majd belerázodsz, aztán belendulnek a napok. látod már most is este van, eggyel kevesebb! ha már tudtok mindig beszélni, jonnek mennek a levelek konnyebb lesz, hidd el.. mi is igy éreztünk! majd te is minden nap lesed a postást!!! :) kitartás! mi itt vagyunk neked,ha kell egy kis támogatás :)
3503. B.lina
2015. szept. 7. 19:58
Tilitoli gratulálok nektek és sok boldogságot! :)
3502. Samela79 (válaszként erre: 3501. - E654eb3185)
2015. szept. 7. 19:52
Szia! Az én férjem is 25-én kezdte el letölteni a büntetését. Nem könnyű,ez így van. Az üresség,az egyedüllét,az aggódás. Ma hívott,és bár ő egy lelkileg erős ember,ma nem volt az.De tudom,hogy nekem kell tartani benne a lelket. Nagyon fáj,hogy tudom,neki rossz,és én nem tudok neki segíteni.De én nem mutatom neki.Nekem az a terápiám,hogy levelet írok neki minden nap.Ma 2 oldalban ecseteltem neki,hogy mennyire és miért szeretem,és mennyire várom,és mi lesz,mikor kijön. :) Csak a jövőre kell gondolni. Mondtam neki,hogy milyen szerencsések vagyunk,mert ha hazajön,újra átélhetjük azt az időszakot,amikor megismerkedtünk. Az éjszakába nyúló beszélgetést,egymás szeretését,miegymást. :) És nem mondom,hogy nem sírom még el magam néha,de csakis előre gondolok utána, a jövőre,és nem a jelenre,és ettől jobb. Az idő még soha nem állt meg.
2015. szept. 7. 19:25
Jujj de jó nektek tilitoli!!!! Nagyon gratulálok,mennyi időn vagytok túl? Csakhogy lássam,vége lesz egyszer! Próbálom magam lefoglalni,csak sajnos gyűlölök otthon lenni! De gondolom ezzel mind így vagyunk
3500. skylight_
2015. szept. 7. 19:12
Azt nem tudjátok, hogy a mobilfeltöltésnél egyből jóváírodik az összeg? :) Csak mert neten töltöttük fel a telefonszámot, kértünk visszaigazolót mail címre, de még nem jött vissza semmi, a fizetés amúgy sikeres volt! :) Alap esetben ha a saját kártánkat töltenénk fel akkor egyböl jön is a mail! :) Most vagy az mail címem írtam félre, vagy BV rendszer kicsit később fogja jóvá írni? :))
3499. sosemtalálodki (válaszként erre: 3492. - E654eb3185)
2015. szept. 7. 18:00
Foglald le magad az vált be nekem is , még a mai napig is csak így élem én is át a napokat! Ha írsz levelet akkor tehetsz bele fényképet, képeslapot esetleg!
3498. sosemtalálodki (válaszként erre: 3496. - 10bda99e1a)
2015. szept. 7. 17:58
istenem , boldogság van akkor nálatok! Gratulálok, bárcsak mi is itt tartanánk, mondjuk az idő halad, csak lassan :)
3497. todika50 (válaszként erre: 3496. - 10bda99e1a)
2015. szept. 7. 17:53
Tilitoli, gratulalok Nektek! Sok sok boldogságot és zökkenő mentes visszaszokást kívánok. Azért kérlek nezzél ránk néha!
2015. szept. 7. 17:48

Most ennél többet nem tudok írni.

Mi letudtuk a büntetést :-)

Hajnali fél 4-es ébresztőt ígértek, ezzel szemben később lettek kiengedve, egy nappal korábban vitték a szabaduló zárkába egyébként. Kiengedés előtt még átnézték a holmikat. Kb. 5.30kor jöttek ki, akiért nem mentek autóval, busszal kivitték a Baracskai vasútra.

2015. szept. 7. 17:44

ez az általános tv:

2013. évi CCXL. törvény

a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról

Telefonbeszélgetés

175. § (1) Az elítélt a szabadságvesztés végrehajtási fokozataira és rezsimjeire vonatkozó rendelkezések szerinti gyakoriságban és időtartamban telefonhívást kezdeményezhet.

(2) Az elítélt a házirend előírásainak megfelelően kizárólag a bv. intézet által kijelölt telefont használhatja.

(3) A telefonbeszélgetés a bv. intézet rendje, a fogvatartás biztonsága érdekében a külön jogszabályban meghatározott módon ellenőrizhető, indokolt esetben megszakítható, amelyről az elítéltet tájékoztatni kell.

(4)103 Ha jogorvoslatra vonatkozó jognyilatkozat megtétele miatt a védővel való telefonon történő kapcsolatfelvétel indokolt, és az elítélt nem rendelkezik a telefonáláshoz szükséges összeggel, részére a telefonbeszélgetés költségét a bv. intézet megelőlegezi.

2015. szept. 7. 17:40
Muszály kirángatni magam,mert a páromnak én vagyok az egyetlen ments vára! Pokoli,hogy családokat törnek meg könnyen osztogatott évekkel!
3493. todika50 (válaszként erre: 3492. - E654eb3185)
2015. szept. 7. 17:33

A ket hét legmelyebb pontja sokszor lesz. Jelenleg én is abban vagyok, de volt már ilyen. Azért van az embernek 2 keze, hogy a hajánál fogva kirángassa magát belőle.

Az ügyvéd nem biztos, hogy tud segíteni. A legtöbb teljesen elhatárolja magát a BV ügyektől. Azt mondják,hogy az egészen más világ. Ebben az egyben igazuk van.

❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook