Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
sziasztok!! már újra együtt a kis család! Boldogság! Kitartást mindenkinek!! Én tudom hogy nehéz,de erősnek kell lenni !!! :))
Bizony, Lizának van igaza.
Négy év= 48 honap+ 6 hónap= 54 honap
54:3=18 Ennyi a kedvezmeny
A letoltendő 54-18=36 honap
36- 5 honap elozetes= 31 honap ennyit kell letölteni, de nem kapott 5 évet, tehat kaphat RÖt. Akkor
31-6=25 hónap, ha sikerül
Ne roppanj össze, adjál erőt, hogy úgy tudja végig csinálni, hogy az ijesztő öt év helyett Két év 1 hónap után kint lehessen.Ez most rajtad is múlik. Gondold végig,eddig - gondolom évekig-stresszben éltetek. Most ennek a borzalomnak vége. Öt hónapot már letudtatok izgalmak közepette. Rajta, nincs összeroppanás, mert holnap reggel a gyerekek ugyanúgy felkelnek, reggelit kérnek , és jön a napi rutin. ez a segítségeddel elérhető 25 hónap lebegjen a szemed előtt.Ha meg az ügyvédnek van igaza, akkor még jobb!
Nagyon sajnálom! Én is tudom milyen hogy kicsi a gyerek apuka meg nincs otthon :(
Szerintem 36 hónap, ebből jön le az 5 hónap, 31 hónap.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki ma szorított értünk. Hát sajnos nagyon keveset vettek le. Hat hónapot, a gyerekekre. Így 4 év 6 hónap, börtön fokozatban, 2/3-os kedvezménnyel. Nagyon nagyon el vagyok keseredve, kész vagyok, úgy érzem összeroppanok. Pici fiúnk még csak 19 hónapos. Valakit szeretnék megkérni számolja ki nekem mikor szabadulhat, mert nem fog az agyam. Ügyvéd szerint 18 hónapot kell bent lennie. De én nem így számoltam. 5 hónapja van előzetesben. :'(
Gyerekek123-ról tud valaki valamit? Olyan sokat jár ma a fejemben!!!
Én is úgy érzem, hogy a kijövetel lenne a nyerő, és az álmodozás erről mindenkinek megengedett.
Sziasztok! Én a magam részéről a Strasbourgi Ítélt miatt bizakodom változásban.Ugyanis decemberben lejárt a türelmi idő,és az ítélet ugyebár kimondja azt is,hogy a Magyar államnak megoldást kell találnia arra hogy hogyan kárpótolja a kárvallottakat.És itt nem számít ki miért van bent stb. A párom mondta hogy a környezetében ha lehetne választani a pénz és hogy hamarabb kijöhessen mindenki az utóbbit választaná. Az rö nekem nagyon nyögve-nyelősnek tűnik....
Oké, értem így már ...
A menekülthelyzettel kapcsolatban azért nem szeretném, ha nyílt posztok lennének, mert nem szeretném, ha a fórum akármilyen szervezet látókörébe kerülne.
Ez mindegyikünk érdeke.
És ezért kértem előre is elnézést,de én csak megosztottam egy gondolatmenetemet,mondtam,kerülni akartam ezt a menekült témát,nem akartam idehozni.Csak egy gondolat volt,de visszafogom magam.
Öö,azt hiszem,félreértetted..A rö kitolás azt jelenti,hogy nem az utolsó 6 hónapot,hanem 1 évet engednének vele otthon lenni..Nem az ügyintézést..
Ha a RÖ-t akarjátok összekapcsolni a menekülthelyzettel, akkor pont hogy gyorsítani kellene és nem kitolni a RÖ ügyintézését, hogy mielőbb kiszórhassák a rabokat haza, hogy a helyükre menekülteket rakjanak. Szerintem ez az elmélet non sense!!!
A menekülteket helyzetét gyorsított eljárásban fogják vizsgálni, amíg tart az elbírálás addig kihelyezett pontokra fogják rakni őket. Nem fogják intézetekben elhelyezni. Tegnap érkezett haza egy bíró ismerősöm München mellől, ahol eligazítást tartottak nekik. Ki fogják helyezni a bírókat, sokkal nagyobb kapacitással dolgoznak. Akik bűncselekményt követnek el illegális határátlépéssel, kitoloncolják az országból.
A menekülthelyzetet legyetek szívesek ezen a fórumon mellőzni. Privben, akinek van kérdése, mondandója! köszönöm!
Előre is elnézést,nem akarok összesküvés eméleteket gyártani,+ isten ments,hogy behozzam ide a menekült témét,de: azokban a napokban,amikor párom bevonult( három hete) beszélgettem egy munkatársammal,akinek van bv-s kapcsija. És azt mondta,hogy náluk is kérdőjeles a helyzet,ott is olyan pletykák járják,hogy a menekülteket a börtönökben akarják elhelyezni.Akkor nem tulajdonítottam ennek jelentőséget. De most,hogy ugye éjféltől már bűncselekmény a határátlépés,és börtön jár érte..Kicsit felértékelődött ez az info bennem.És ezért nem tartom lehetetlennek ezt a hirtelen Rö kitolást,mert ugye kell a hely sajnos.Szóval mondom,nem akarok spekulálni,de a kis agyam ezt tegnap így kapcsolta össze.
Eddig kerestem, de semmit sem találok. Amikor a RO-t készítették elő, akkor már hónapokkal előbb tudni lehetett.
Viszont a mobilos ügy csak szájhagyomány utján terjedt hetekig, es csak azután jelent meg az újságban, és a rabok kezében.
Én sem,pedig egész délután ez után kutattam.. 😕De reménykedek,mert ha már 2 külön helyről jött infó,lehet benne valami,nem?
én nem találok semmit erről. Ti?
Átok baracskáról akarják nagyfára szállitani?
Sziasztok Csajok! Most értünk haza nagyon jó volt kedvesek voltak az őrök a gyereket is kiengedték pisilni!! Sokkal jobban bírta ezt a látogatást mint a múltkorit!
Csajok tud valaki valamit mondani Nagyfarol? A párom azt mondta oda szállítják valószínűleg.
Hatalmas kalappal!! írj amint tudsz valamit
Gyerekek123!! Nagyon szorítok Nektek! Egy kalappal! Remélem jó híreket osztassz meg velünk holnap! Sok sikert!!!!!!
Szia! Irtam neked, de itt is ìrok: nagyon szorítok nektek! Holnap írj,mi volt!
Sziasztok! Kérlek benneteket szorítsatok nekünk, holnap reggel lesz másodfokú tárgyalásunk. :'(
Én is szombaton hallottam ezt az RÖ kitolást egy évre én is nyomozok!
Na beszéltem a párommal.Abban is van igazság,amit Todika mondott,és Neked is igazad van,Liza. Páromnak csak a biztonsági besorolásán változtattak,az lett egyes szintű,de maradt a börtön kategórián belüli általános mód. úgyhogy nincs heti 5 telefon. :( Na de nem baj,ennek is örülök,lesz ez még jobb is. :) A fejlemények amúgy,amire most nagyon rákattantam: azt mondta a kedvesem,hogy azt pletykálják odabent,hogy ki akarják tolni a RÖ-t egy évre..ÉS állítólag a napokban lesz esedékes a változtatás..Én is nekiállok nyomozni,meg gondolom itt is sokakat érintene.. Ti nem hallottatok még ilyen pletykát? Jah,és amúgy úgy néz ki,megint visznek onnan kerítést építeni 100 embert.. Párom is jelentkezett,parancsnoki dícséret jár érte.Nem örülök neki,de bízok a döntésében.
Biztos, hogy ez volt az oka. Én Baracskán voltam és szintén először. Amikor mentünk befelé a látványtól kicsit elsírtam magam. Az őr kérdezte, hogy először vagyok? Mondtam igen. Azt mondta, hogy higgyem el az első mindig ilyen, de majd enyhülni fog, megszokni nem lehet csak elviselni. Valóban az a legrosszabb, hogy ott kell hagyni.
További ajánlott fórumok: