Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fodrász vagyok segíthetek? fórum

Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)

❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
4403. t.Ili (válaszként erre: 4402. - 1986Anita)
2011. szept. 20. 12:13
Szivi :))
4402. 1986Anita (válaszként erre: 4401. - T.Ili)
2011. szept. 20. 12:11
Köszönöm szépen a válaszod!
4401. t.Ili (válaszként erre: 4399. - 1986Anita)
2011. szept. 20. 11:27

Természetes a hajszíned?

Akkor javaslok egy közép szőke(7-es) melírt festékkel felvíve. Ezzel kapsz olyan árnyalatot, amit Te szeretnél.Ha 9% H2O2-vel csinálod, még világosabb lesz. De ha 6 %-ossal,akkor nem roncsolja annyira.

Mivel festék, nem fogja annyira roncsolni,mintha szőkítő anyaggal csinálnád. jobban jársz.

Itt ugye a roncsoláshatás két három hónap múlva látszik inkább, amikor már utána kéne festeni,meg,egyébként is lenőtt a melír. Azért jók, azok a melírok, amikor vízszintes lapokat rakunk,és csak kivillan a tömeg alól,mert nem csúnya akkor sem, ha lenő.Ráadásul, ha így csináljuk, később lehet követni,és szinte ugyanazokat a szálakat felvenni.A festékes lenőtt melírra is nagyon kell a visszapigmentálás,és ezzel is megvédjük a roncsolódástól.

4400. t.Ili (válaszként erre: 4398. - 4af9b7dc2b)
2011. szept. 20. 11:15

Talán világos,vagy közép gránát vörös. De akárhány festék, annyiféle fantázia név van.Nézegess festékeket mondjuk a dmben, vagy a rossmanban, vagy akárhol. Ha megtetszik a szín,jegyezd meg a fantázianevét,és a számát.Az alapján kérd a kellékesben, vagy vedd meg azt. Természetesen függ az elért eredmény az alaphajszínedtől.

A második képen valszeg előtte történt egy szőkítés,azért lett ilyen élénk a szín.

4399. 1986Anita (válaszként erre: 4397. - T.Ili)
2011. szept. 20. 10:02
Köszönöm :D Abban segítenél, hogy ha a sötétbarna (majdnem fekete) hajamba középbarna színű melírokat szeretnék tenni, mennyire roncsolja szét a hajam? Normál szálvastagságú, viszonylag jó állapotban van a hajam, gondosan ápolom, hajvégápolózom.
4398. 4af9b7dc2b (válaszként erre: 4392. - T.Ili)
2011. szept. 20. 09:55
Bocsi,ha zavarlak,még egy kérdés.Ami a legvilágosabb a képek közül az milyen szín.Arra mit mondasz,lehet nem lesz olyan?Köszi a választ!
4397. t.Ili (válaszként erre: 4396. - 1986Anita)
2011. szept. 20. 08:34
az.:)
4396. 1986Anita (válaszként erre: 4395. - T.Ili)
2011. szept. 20. 08:30
Bocsi, nem értek hozzá, de akkor ezek szerint hasznos :D
4395. t.Ili (válaszként erre: 4393. - 1986Anita)
2011. szept. 20. 00:20
Én nem beszéltem szétégetésről! :)Ezt honnan szedted? A lezárás nem "szétégetés"! :)
4394. t.Ili (válaszként erre: 4393. - 1986Anita)
2011. szept. 20. 00:17

Nem égeti szét. Csak hő hatására rásimítja a pikkelyréteget,és ez jó a hajnak.

Sokan hiszik, hogy a vasaló is "szétégeti"a hajat. Igen, ha nem használunk védőanyagot, és felelőtlenül,tudatlanul vasalgatunk.

4393. 1986Anita (válaszként erre: 4386. - T.Ili)
2011. szept. 19. 13:27
Szóval akkor most jó a meleg olló, vagy nem? Ha szétégeti a haj végét, akkor az nem hinném, hogy túl jó a hajszálaknak...
4392. t.Ili
2011. szept. 19. 08:41

Az első kép is átmenetes. Miért ne lenne divat?

A színe mahagóni. Úgy keresd a boltokban.

Ha félsz a váltástól, akkor csak egy rész fess be vele. Ha a választékod áttehető a másik oldalra, akkor csináld úgy, hogy ha áttetted, csak akkor látszódjon az új szín. Ha nem tetszik, még mindig lefedheted a régi választékkal.

2011. szept. 16. 19:55
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,hajszín választásban és vágásfajtában is.Vagyis milyen fazon divat most ,a fokozat divat még?Barna a hajam de váltani szeretnék vörösre.De nem pirosasra,nem lilásra,nem hennára,ja és a mostani fakó színek egyébként nem jönnek be.Felteszem a képeket amit szín szempontjából választottam.A z első képen nagyon tetszik,vajon az milyen szín?Érdemes feseni,nem ciki amúgy a vörös?
4390. 92422a8764 (válaszként erre: 4383. - Air)
2011. szept. 16. 12:18
senki?
4389. t.Ili (válaszként erre: 4382. - Bongyori)
2011. szept. 16. 12:17

[link]

Bocsi :)

2011. szept. 16. 11:44

Sziasztok,

Tudnátok segiteni? Szőke fodrászfestékhez hányas oxi -t vegyek? 12 vagy 9?

köszönöm

4387. t.Ili (válaszként erre: 4382. - Bongyori)
2011. szept. 15. 23:26

Én azt mondanám, hogy ne porral melírozzatok, hanem festékkel. Ugyan nem lesz olyan világos, de nem szárad annyira ki a hajszál! ( Ha már annyira fontos melírozni)

Használj a hajvégre waxot, az egy kicsit zsírosítja, és tincsesíti is,főleg másnapra. Vigyázz! csak a hajvégre!!!

A párodnál gyanítom,hogy genetika az ok, de itt egy link, és lehet próbálkozni, és lassítani a hullás, de nem tudom megéri-e a nyűgöt, ami velük jár! :)

Most nagyon divat a fiúknál a kopaszra vágás! :)))

4386. t.Ili (válaszként erre: 4379. - 1986Anita)
2011. szept. 15. 23:17
Egy kétszáz tíz fokos hajvasalótól semmi nem zárja le jobban a vágott hajvéget! :)
4385. t.Ili (válaszként erre: 4384. - Sysy66)
2011. szept. 15. 23:10

Színező nem fog világosítani a hajadon!

Festetten sem, és természetes hajon sem!

Festék,festéket nem világosít!

Csak a saját hajadon lehet világosabbra melírozni festékkel, de sosem lesz olyan világos, mintha szőkítővel csinálnád.Az ammónia mentes, meg pláne nem. Ha felviszed, még több színű lesz a hajad.!

Sőt, ha magad csinálod,még kockás is!

A casting jó hogy bejött,mert minőségi !

Javaslom, kend be az egészet színezővel, de legyen olyan sötét,mint a régi festett rész volt!

Akkor van esély,h befogja a melírozott rész is, nem lesz öt színű a hajad, és még fénye is lesz.

Később a régi melíros rész, ki fog világosodni, de ha 4-5 hetenként újra színezed, akkor egész jó lesz.

:)

4384. sysy66 (válaszként erre: 4376. - T.Ili)
2011. szept. 15. 15:45
szia az lenne a kérdésem hogy neekem ugye melirozott a hajaam barna alapon szőke de a barna is festett barna( a term. hajam is barna). már nem voltam 5 honapja meliroztatni már eléggé lenőtt a barna rész már kikopottt szoval olyan szinu mint a lenövés szoval nem láthato. ez az 5 cm es rész melirozhato ammonia mentes melirral? mert csak a festett hajra nem merik alkalmazni a fodrászok mondva hogy azt nem mozditja le más csak a szokitőpor..de ha nem muszáj nem meliroztatnám már porral.. vagy szinezőről mi a véleményed? nekem régen nagyon baejott a casting olyan szép fényes selymes volt tole és nem hullott..vagy azért a melirozott hajra ne szinezot tegyek ugye?
4383. air (válaszként erre: 1. - Nagual)
2011. szept. 15. 12:37
Nagyon rövid lett a hajam ,most vágattam le :( Mitől nő gyorsan a haj?Elsőnek jó ötlet volt ,de már nem tetszik:((
4382. Bongyori
2011. szept. 15. 12:24

Sziasztok!

Nekem természetes göndör melírozott hajam van, nagyon szeretem, csak egy próblémám van vele..mindig nagyon száraz és seprűs.Mosás után egy-két nappal már olyan a fejem mint egy szénaboglya, tehát ilyen kis szálak állnak ki...seprűs.Most elkezdtem Wella sampont és balzsamot használni hátha ettől majd javulni fog a helyzet.Tudsz esetleg ajánlani valamilyen hajpakolást vagy valami más terméket amitől javulna a helyzet és ne lenne ennyire seprűs?

És lenne még egy dolog amiben a segítségedet szeretném kérni, páromnak 28 éves és nagyon hullik a haja, főleg előröl kezdett el kopaszodni tudsz esetleg valamit javasolni mit tegyünk?

Válaszodat előre is köszönjük!

Üdv.: Bongyori

4381. Gabóca10 (válaszként erre: 4380. - T.Ili)
2011. szept. 14. 10:17

Erre nem is gondoltam.

Majd megkérdezem tőle milyen van neki.

4380. t.Ili (válaszként erre: 4378. - Gabóca10)
2011. szept. 14. 09:58

Nem az a baj!

Látatlanban megmondom, hogy olcsó műanyag kefével fésülködik!

4379. 1986Anita
2011. szept. 14. 09:56
A melegollós hajvágás mivel jobb (vagy rosszabb), mint a sima hajvágás?
4378. Gabóca10
2011. szept. 14. 09:39

SZép napot mindenkinek!

Kedves Ili! Jó magam is fodrász vagyok,de az egyik vendégnél megakadtam.

Ha van jó ötleted,tanácsod szívesen venném!

A következő a gond:egy 17 éves lányról van szó,akinek rettenetesen törik a haja,növesztené,de nem tudja,mert mindíg visszatörik,és amennyi megnő mindíg le is kell vágni.Soha nem volt festve-színezve-dauerolva.

Elsőkörben próbálkozott különböző pakolók,hajvégápolok hadával sikertelenül,nem vasalja.

Kértem csináltasson vérképet,ami tökéletes lett.Gondoltam lehet ha túlllesz ezen a serdülőkoron,talán majd változik.Nem tudom szerinted érdemes lenne a melegvágó-ollóval vágatni a halyát?

Mondjuk nekem az sajnos nincs,de akkor keresek valakit,hátha az még segítene.Ja és ráadásul nagyon lassan nől a haja.

4377. 1986Anita (válaszként erre: 4376. - T.Ili)
2011. szept. 14. 08:36
Köszönöm a válaszod, valóban látszik a hajvégeken, hogy kezdenek száradni, azt hiszem hamarosan felkeresem a fodrászom egy melírozásra :-)
4376. t.Ili (válaszként erre: 4372. - 1986Anita)
2011. szept. 13. 23:11

Jobban fog a hajad a festékkopás miatt roncsolódni,mintha melíroznád,és új színnel befestenéd!

A festék kopása arról szól, hogy a pikkelyréteg alól kiperegnek a bevitt mesterséges pigmentek. Mivel nincs újabb festés,ezért a nyitott kutikula könnyen sérül,és nem tudja megvédeni a belső kéregállományt.

A hajad kiszárad,fénytelen, és töredezett lesz.

Ezért szoktam javasolni, ha mindenképp lenöveszti valaki, hogy a hajvéget továbbra is fesse be,ne száradjon az ki,mert ez csak fokozza a faggyúmirigyek termelését! (A hajvég üzen a hajtőnek,nyomjad a zsírt,mert száradok!)

Ilyenkor megoldás lehet, a hajvéget egyel világosabb színnel festeni, vagy csak színezni is.

Nemhiába mondják, hogy a festést nem lehet következmények nélkül abbahagyni.

4375. t.Ili (válaszként erre: 4373. - Mkjudit)
2011. szept. 13. 22:51
Amerika fele ezt használja, akkor nem lehet rossz :))
2011. szept. 13. 14:23

Sziasztok!

Én jártam egy debreceni fodrászatban, ahol egy Fuente nevű termékcsaláddal dolgoznak, a tesomnak csináltak a haját natúr dauervízzel - amugy eddig allergiás volt a fejbőre, de ez a szer egyáltalán nem bántja, állítólag teljesen ammóniamentes, anyunak meg a haját festették natúr hajfestékkel, annyit tudok róla, hogy azon kívül, hogy nincs benne ammónia, olyan káros anyagoktól mentes, ami a többi hagyományos hajfestékekben megtalálható.

A samponjaiban meg nincs egy csomo olyan dolog, amit felszoktak sorolni. Azért protezsálom ezt a márkát, mert nagyon megvagyunk elégedve a fodrászattal is és ezzel a Fuentével is, én használok tőlük egy nagyon jó fejbőr ápolót, ami a korpámat teljesen rendbe hozta, és van egy tökjó gyógynövényes mentolos férfi samponjuk is. Szerintem nézzétek meg mert megéri, egy kicsit magasabb árakkal léteznek forgalomban mint a hagyományos drogériákban vásárolhatók, de megéri mert egyszerüen míg a többi termék csak felzárkózik a tünetekhez, azok azután újra jelentkeznek, ezek a készítmények el is mulasztják azokat, tapasztalatom szerint. Csak egy ötlet.

Sziasztok

❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook