Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Helló iván1!
Én nem hiszek a vércsoportokban, az Aloe gélek bárkinek beválhatnak. (Én 0-ás vagyok, mégis használ. :) ) Azt mondom, ha ki akarod próbálni a natúr géllel kísérletezz, mert abban nincs gyümölcskivonat, (ami ugye szénhidrát) viszont nem is finom. De (a mi családunkban) hatásos. Vagy, ha koncentráltan akarod az Aloét akkor az Activatort próbáld ki!
A legrosszabb ötlet. Eleve a tej kizárt. A kúra után is csak módjával.
Aki hozzájut házitejhez, későbbiekben azt ajánlom, abból lehet aludttejet és túrót is csinálni. Egyrészt tudod, hogy mi van benne, másrészt tényleg nagyon finom.
A zacskós vagy dobozos tejnek szavatossági ideje van, s kidobhatod, ha nem fogyott el. A házi tej, ha megsavanyodik aludttej lesz belőle, s ha nem kell aludttej, készülhet belőle túró. Ha besokallsz a túróval, beteheted a mélyhűtőbe. Nincs pazarlás:)
Erre most komolyan akarod, hogy válaszoljak??
Szerintem... nem tudom :X
Nem vagyok látatlanban távgyógyító (legalábbis nem tudok róla), ezért csak azt írom le, amit tudok. Amit írtam, általában igaz, de téged nem ismerlek személyesen, nem állíthatok rólad semmit, mert ha eddig nem volt bajod, akkor ezután bedumálod magadnak...:)
arra sem emlékszem mikor voltam lázas, régen lehetett
akkor most arra következetek hogy az immunrenszerem olyan gyenge hogy nem védekezik lázzal? vagy valami ilyesmi vagy olyan egészséges vagyok hogy még lázam sincs? Az utóbbit valószínűtlenebbnek tartom. Szerinted?
Múlt héten voltam először Etka-jógán. Azt mondta, aki tanítja, hogy neki elmúlt tőle a gerincsérve, s ő két évig feküdt a gerince miatt. Érdemes elgondolkozni rajta, mielőtt belevágsz a műtétbe.
Nem tudom, Pesten mennyibe kerülhet, nálunk 1.200 Ft egy alkalom.
Nekem ez a szokásos februári nyavalyám, szerencsére a szerek, amik rendelkezésemre állnak, lerövidítik a két-három hetet 3-4 napra. Köszönöm, egyre jobban vagyok, de ezt ki kell feküdnöm, ugyanis ez a második év, hogy lázzal jön. Azelőtt soha nem voltam lázas, s az nem jó, mert azt mondják, a láz jele, hogy dolgozik az immunrendszer. Tehát eljutottam odáig, hogy évek alatt végre felépült a saját immunvédelmem:)
(Na gondolhatjátok magatokban, hogy ilyen bolondot sem láttatok még, aki örül a láznak..:D
Egyébként a grape csepp ilyenkor nagyon jó közvetlenül a nyelvre, s utána legalább fél óráig enni-inni nem szabad. C vitamin nagy adagban 1-2000 mg jó ilyenkor (nekem pont most fogyott el, csak poralakú volt itthon, azt meg nem könnyű adagolni). Arra jó, hogy elmúlik a torokfájás, vagy gyengébb lesz. Nem elég azonban naponta 3x, hanem ahányszor eszel, meg kell mosni a fogad, s utána grape a torokra.
Köszönöm a jókívánságot!
valaki gyorsan
Tojást lehet enni?
Szia! Terápia 6 hét, ebből már utolsónál tartok!
Sajnos a neurológus nem küldött semmilyen kezelésre, azt mondta, ne vigyek nehezet, ne hajoljak és kiméljem a gerincem. /ez volt ősszel/
Most vissza kellett mennem hozzá elküldött egy idegsebészhez. Megnézi a leleteimet, esetleges műtétről beszél, majd megtudom 3-án!
Üdv.
Szia Zsu! Hogy vagy????
Én szeptemberben kaptam védőoltást! És mégis érzem, hogy kezdek náthás lenni! Ebből jön a torokfájás, vagy mandulagyulladás! Gondoltam kivédeném, grape cseppel nyelvre 3-4 csepp, és C vitamin jó?
Gyógyulj meg!!!!!:)
Üdv.
Szia Sisssa!
Itt vagyok!!!!!:) Jól vagyok!:)/legalábbis ami a diétát illeti/. A terápia utolsó hetét csinálom! Sok volt a dolgom, meg a gerincsérvemmel bajlódok! De, olvastam a fórumot!
Légyszi ne bűnözzél!!!! Meg tudod csinálni!!!! Jó, igaz nem könnyű!! Jobbulást!! És tartsd magad!
Üdv.:)
szia!
Hát nemtudom a problémák senkire sincsenek jó hatással, nekem meg aztán..
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok