Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Azt miből gondolod, hogy vérnyomás csökkentő? Elaludt a gyerek?
Nos, valóban arra ajánlják, hogy a magas vérnyomású embereknek csökkenjen a vérnyomása, de a következő miatt:
Ha az érfalra lerakódnak a salakanyagok, amit a vérnek kellene elszállítani, de különböző okok miatt nem tudja (pl. rugalmatlan érfal, kalciumhiány, szívproblémák, magas koleszterin szint, stb) A fokhagyma abban segít, hogy ezeket a lerakódásokat megszüntesse. Ha az érben szűkebb a hely, megnövekszik a vérnyomás, mert a vér áramlási sebessége fontos, hogy megfelelő legyen. Egy gyereknek, akinek még nincs lerakódás az ereiben, szerintem nem igazán csökkenti a vérnyomását a fokhagyma.
Ha valaki okosabbat tud, szívesen veszem. :)
Hú, pedig rengeteg finom kaja van köztük! Mi sokat megtartottunk az étrendünkben. És pontosan többek között a helytelen táplálkozás visz a candidás állapothoz.
A mi terápiánkban több minden van, gombaölő is a grapén kívül még egy fajta, ami igen ütős.
Nos, én nem tudom, hogy valójában mi az, ami miatt tiltott, szerintem több tényező is van, de könyv és könyv között is van különbség, aszerint, hogy mikor íródott. (Mert közben sokmindenre rájönnek azok, akik ezzel foglalkoznak). Tökéletesen nem lehet megcsinálni a terápiát, mert mindenkinél más dolgok befolyásolják az eseményeket, de azért meg lehet gyógyulni. A férjed nem biztos, hogy a nyári sörözés miatt esett vissza. Ha jól megcsinálsz egy terápiát, a sörözés (persze módjával) nem árthat később.
Nem elég csak diétázni! Teljes terápiára van szükség!
Tetszik, hogy mindig olyan türelmes és részletes vagy :)
Köszi :)
Szia!
A candida kúrában tilos a hashajtás! A béltisztítás annál inkább fontos. A colon hidroterápiát csak azoknak ajánljuk, akiknek biztosan nincs semmi bélgondjuk, s aranyerük sincs. Előbbit leginkább tükrözéssel lehet megtudni.
Önmagában a béltisztítás kevés, gombaölő is kell!
Nem csak zöldséget lehet enni, hanem különböző gabonákat is! Nemcsak párolva lehet enni a zöldséget, hanem levesnek, főzeléknek is.
Kenyeret kevert, többféle gabonából is süthetsz!
Így most az érdekelne,hogy a diéta magába, elég-e ennek a nyavalyának???
Vagy semmi esélyem!?
Elhatalmasodik és kész!!!?
Hát most nagyon elkenődtem!!!.....:((
Hát ez van!!
Jó éjszakát mindenkinek.
Üdv:Anita
Nos!
Ezek amik kellenek ....igen nagyon drágák...!
Számomra biztos...a jelenlegi állapotunkat nézve...lehetetlen a rá valót+teremteni!
Nos itt vagyok!
324.oldalig sikerült olvasnom(visszafele)Tehát még 324 oldal vissza van!Sok kérdést ki írtam,de elöbb válaszolok!
Nőgyógyászati a gondom...ami már naon rossz ahogy olvastam!Nekem terhesség alatt végzett vizsgálat eredménye lett!1×kúp....2évre rá gyakori viszkető égő érzés+komoly folyás.Kúpokat kaptam. Mivel ő nem problémázott,hát én se....!!??
A mi még tünet....fáradékonyság! 2 fiam van és hát nagyon gáz ,estére semmit nem vagyok már képes csinálni!Aztán...a székleten +jelenő nyálkás váladék (ritka székelés...heti 1-2 alkalom)Has puffadás...ez minden napi.
Írtam magamnak ki 1-2 kérdést.Vagyis nektek!!!
Én most útifű maghéjat ezsek bél tisztításnak...az jó? A mustármag az 1 szem?Csak le nyelni vagy szét rágni?AB vagyok vércsoportilag ...a dió a mák jöhet?Az milyen fogkrém amibe a grapefruitmag kivonat van?
1 körre ennyit !
Köszönöm
Szép du t mindenkinek:Anita
Á dehogy, szuper sütiket lehet csinálni így is, csak meg kell tanulni (ja és majd a második időszaktól pl lehet csinálni kókusgolyót, piskótát, túrógombócot, palacsintát) csak másképpen mint ahogy eddig megszoktad, és hát nem pont olyan az íze, de pl a lányom imádja a riszlisztből készített piskótát.
De ezekre még nektek várni kell egy picit (2-3 hetet)
Ja még annyit, közben megkérdeztem a béltisztítót ez bioboltban kapható (nem jól emlékeztem a gyógyzsertárra), és 1000-1200 Ft körül van. Míg a másik amit mi szedtünk és már leírtam 6000 Ft, nem mindegy és ugyanazt a célt szolgálja.
Utifű maghéj. Hát vízben kell feloldani és nagyon gyorsan meginni, mert rögtön kocsonyásodni kezd, és sok folyadékot kell rá inni.
Hát igen sajnos nem hiába hívják ezerarcú betegségnek. Rengeteg tünete van.
Hát igen sajnos ezek után oda kell figyelni a táplálkozásra. Ami azért fura, mert ez lenne a normális táplálkozás, csak anyagilag nagyon megterhelő, mert hát ha belegondolunk kinek egyik ember szervezetébe sem hiányzik a sok cukor, az élesztős termék, a tartósítószer stb, mindenkinek az lenne a normális, ha megfelelő mennyiségben enné a gyümölcsöt, zöldséget.
Mi most hogy meggyógyultunk ugyanúgy eszünk mindent, néhány apró dolgot visszaépítve az étkezésbe pl olyan gyümölcsöt amit a diéta eddig nem engedett.
Fura betegség ez a candida. Annyi tünete van! Az én férjemnek is allergiás tünetei voltak, olyan szénanátha félék, meg bőrkiütései, hajkorpásodás, ekcéma, egyszer hasmenés, egyszer székrekedés. Csak ő nem fogyott, hanem éppen hízni kezdett.
És akkor ennek sosem lesz vége? Sosem lehet normális kajákat enni? Most már mindig oda kell majd figyelni?
Hát mi is voltunk már korábban candidások, akkor egy hasmenéses, hányásos vírusból nem tudtunk kikászálódni, mire másfél hónap piritós kenyéren élés után kiderült hogy Candida az oka. Akkor 3 hónap alatt kivégeztük 6 éves volt a fiam. Most 12 évesen igazából egy kontrolt szerettünk volna kapni ezért kértünk egy teljes vérképet és egy széklettenyésztést gombára (mivel korábban volt candidánk a doki szó nélkül kiírta a vizsgálatot). Az igazi ok az volt, hogy a gyerek csak nő de nem hízik 162 cm és 38 kg volt a diéta elején.
Hát én néztem a legnagyobbat, mikor kiderült, hogy rengeteg candida telep van a tenyésztésben. ezek után jöttem rá, hogy azok a tünetek amiket én kamaszkornak tudtam be mind mind a candida tünetei voltak: erőteljes hajkorpásodás, allergiás tünetek - szem viszketés vörösödés, és orrdugulás, meg hát az hogy nem tud hízni a fiam. (Mivel ez tavaly augusztusban volt, az allergiás tünet is időszaknak megfelelő volt, gondoltam a családban ő lesz az első aki allergiás valamilyen pollenre).
Így derült ki, hogy candidások vagyunk. És most a változatosság kedvéért egy másik fajta a Candida Geotrichum, ez a "kis drága" makacsabb volt mint az előző esetben, mert 2 héte nyilvánított minket a doki gyógyultnak, tehát fél évig diétáztunk (igaz még mindig diétázunk, de már azért engedményekkel).
Nagyon jó! Akkor vadat eszünk. :)
Már feltettem kétszer a kérdést a gyerkőcről, biztosan elkerülte a figyelmedet. :))Szóval, hogy derült ki nála a candida? Hány évesen?
Igen ezek a gyümölcsök valóban ehetőek majd, a második időszaktól.
Csirke húst illetőleg, igen ez igaz amit olvastál, így a később a tojás és a csirke ügyben is célszerű házit beszerezni. (egyébként jobb az íze is). A második időszaktól ehető sovány túrót is házit célszerű vagy megcsinálni érdemes házi tejből, én pl joghurtot is házit veszek a piacon.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok