Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hú ez megnyugtat !
Igen én is az elején vagyok!
Hú ez tényleg meg nyugtat,hogy el múlik!!
Köszi!
Érdekes azért hogy eddig az oregánóról nem volt még itt szó, de lehet hogy csak én nem olvastam róla.
Zsuka neked mi a véleményed erről??
szia!
mi ez a könyv? leírnád nekem a címét? köszi
üdv, én is hasonló indíttatásokból kezdtem neki a diétának, eddig jól haladok :)
neked is sok sikert :)
megkérdezhetem, h mi a címe annak a bizonyos könyvnek?
Sziasztok Lányok!
Nos hosszas hallgatás után visszatértem és kész vagyok a változásokra. Az hogy eddig nem jelentkeztem annak volt betudható hogy Államvizsgáztam és elég sokat kellett tanulnom.Bár így utólag végiggondolva fele is elég lett volna :-)
Most kezdek egy új "életet" ha lehet így fogalmazni és elkezdtem átalakítani a táplálkozási szokásaimat. Rátaláltam egy könyvre aminek a szemléletmódja és a táplálkozással kapcsolatos intuíciói hasonlítanak a candida diétához. Így már itthoni segítségem is van.
Remélem ti is javulgattok ahogy én.
Igérem ezek után sűrűbben jövök
Köszi érdekelne, elküldenéd priviben?
Neked milyen tapasztalatod van vele kapcsolatban, használt?
Szia!
Én oregánó tablettát szedek a candidámra.Kaposvárra járok candida vizsgálatra,és ott ezt ajánlották.60db van benne és kb 4500-5000 ft között van az ára.Ha érdekel tudok telefonszámot,ahol rendelhetsz magadnak.
Lenne megint 1 kérdésem!
Van akinek a Candida okozott ilyen vagy hasonló tüneteket?
Kellemetlen!!!
A férjem szólt,rossz a leheletem,de közvetlen fogmosás után is!(direkt megnéztük) Nem szájszag!
Ha valakinek volt hasonló légyszi írj!!
Szép napot nektek!
köszi a recepteket!
Fokhagymaolajat már én is készítettem, de azt gyógyszerként használtam nem fűszerezéshez.
Az oregánóból nem tudom hogy lehet jó sűrű készítményt csinálni, szerintem amit árulnak az tömény kipréselt olaj lehet, mert elég drága.
Hát nem tudom ha ilyen nehezen lehet hozzájutni, nem biztos, hogy érdemes kutakodnod, ezen kívül még rengeteg dolog van ami gombaölő hatású: pl fokhagyma, fahéj, gyógyteák, grappe csepp stb. És ezek kaphatóak a boltokban.
De lehet házilag is olajakat készíteni, én karácsonyra ajándékba ilyet csináltam anyuméknak. Keres rá a neten, lehet talász ehhez is valami ötletet.
Próbálta már valaki az oregáno olajat candida ellen? állítólag nagyon hatásos.
Csak most érdeklődtem több üzletben és sehol nem lehet kapni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok