Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Ezt már illene tudnom, de még mindig vannak üres foltok az agyamban....:))
Szóval, mivel antitesteket keresnek, úgy emlékszem, hogy vannak "emlékező" sejtek, ezek mutatják meg, hogy mennyire voltál fertőzött. A candida esetében 3 hónapot megelőző állapotra utal. Pl. a toxoplasma fertőzésnél is van IgG és IgM, ott az IgG azt mutatja, hogy voltál-e valaha ezzel a macskabacival megfertőzve, az IgM pedig azt, hogy van-e friss fertőzöttség. A candida mindig is volt a szervezetünkben, ezért a mennyiségi szintet tudják ezekkel a vizsgálatokkal ellenőrizni.
Sajnos ez ma már úgy működik, hogy megszabták "fentről", hányan jöhetnek egy rendelésre. Ha valaki nem jön el az időpontra, akkor esetleg besuvasztanak, de ez ritka. Nincs pénze az eü-nek.
A szakrendelésen dolgozó orvos sajnos nem tud neked segíteni ebben a problémában. Ha megcsinálod a candida terápiát, lehet, hogy a bőrgondok is megszűnnek.
A többi kérdésedre az előbbi hsz-eimben válaszoltam, kérlek, olvasd el őket :)
Szia!
írtam neked egy e-mail-t, hátha már nem olvasod a válaszom itt. Bocs, hogy ilyen sokára tudok csak válaszolni.
Én az Ökonet termékeivel gyógyultam és ezért mindenkinek ezt ajánlom. Itt a fórumon kb. az 5-ik hsz környékén leírtam a termékek neveit, de szívesen segítek összeállítani személyreszabottan, ha szeretnéd.
A grape cseppből nyálkahártyára alkoholost semmiképp se vigyél fel!
Bioboltban vagy forgalmazóknál kaphatsz édeset.
Igen, okozhatunk galibát, ezért nem ajánlott a saját fejed után "csinálgatni".
Vannak sablonok, de valójában mindenkinek egyedileg kellene felállítani a terápiát.
Ajánlom figyelmedbe: www.egészségművelők.hu oldalt.
Valóban, ha a candida a vérben van, az már baj, de attól függ, mennyi, ugyanis biztos, hogy bekerül a keringésbe, mivel a bélfalon van, s ha túl sok van belőle, kilyukasztja a bélfalat, aztán közlekedik, amerre akar, de még a félig megemésztett táplálék is, ami aztán allergiás reakciókat okoz, s szedetik az emberkével az allergia gyógyszert...
Egyébként a vérvizsgálattal nem a candidát vizsgálják, hanem a candida toxinja ellen termelt ellenanyagszintet.
Következő könyvet ajánlom figyelmetekbe:
Betegnek érzem magam, s nem tudom, miért
Másik: Bathmangelidj professzor munkáit keressétek a témában.
Szia!
Ha vannak olyan tüneteid, amit hiába kezeltetsz, mindig visszatér, vagy egyáltalán nem is hatásos rá a kezelés, s már hosszú ideje kínlódsz miatta, akkor érdemes elgondolkodni a candida témán.
Egyébként teljesen mindegy, hogy miket írunk ide, mert legalább 300 féle tünetet lehetne felsorolni. Ha ugyanis felborul a mikrobiológiai egyensúlyunk, mert a szervezetünk alaprendszere sérül, akkor bármilyen tünet jelentkezhet, s nem is biztos, hogy mikor megnézeted, túlszaporodott gombát találnak. Van, akinél hosszú ideig van ez az egyensúlytalan állapot, amikor csak "be kellene segítenünk" az alapregulációnak, s a candida csak később szaporodik el, amikor már az immunrendszer "feladja". Olyan is van, hogy valakinek nagyon magas a candida szintje, s nem is tud róla, mert olyan jó az immunrendszere, hogy nincsenek tünetei, jól kompenzál. Ilyenkor, ha jön egy nagyobb stressz, amire nem számítottál, akkor akár egyik napról a másikra úgy leteríthet, hogy senki nem tudja, mi bajod, mert minden vizsgálati eredmény negatív. Ilyenkor szokták az "áldozatot" idegrendszeri problémák miatt leszázalékolni....
Sziasztok!
Köszi a válasz warj!
Most az ötlött fel bben, hogy hútőben légmentesen lezárva kell tartani a zöldségeket, vagy jó az ablakban egy tálcán az összes?
szia elküldtem priviben, de hogy a többiek is tanuljanak itt is leírom. A citrom mehet az első időszaktól, sőt aki bírja, annak javasoljuk a kifacsart citrom levét reggel 1-2 dl és utánna 2-3 dl víz elfogyasztását, kíválóan lúgosit.
A többi savanykás gyümölcs a második időszaktól ehető, mert az első időszakban még gyümölcscukrot is megvonjuk a candidától, hogy nehogy már jól érezzék magukat.
A második időszakban a savanykás gyümölcsök mehetnek: savanyú alma, meggy, ribizli, graepfuit, szeder, áfonya, pöszméte, később mire szezonja lesz szőlő 8-12 szem naponta, kiwi, gránátalma, jó savanyú narancs vagy mandarin. Ahogy én tudom, remlem nem hagytam ki semmit. Csak az első 2-3 hét ilyen nagyon nehéz. Kitartást neked.
Ez a kérdés is felülmúlja a tudásomat. Elolvastam a neten a dida leírását. És Zsu-tól is hallottam, hogy jó, azt is tudom, hogy ajánlani szokta, ha valakinek olyan problémája van, amit leírtál. De nem tudom megmondani, hogy mikor kell szedni. Én inkább a béltisztítás után gondolnám, hiszen a béltisztító hatás miatt nem tudom mennyire szívódik fel.
Engem ami aggaszt inkább, amit már le is írtam, hogy neked mindenkép orvosilag kellene a táplálékot felállítani, a súlyod miatt. És nem biztos, hogy jó ha mindent szedsz amiket leírtál, mert összeségében mind gombaírtó hatású. Szerintem egy is elég lenne belőle, mondjuk a fokhagymával kiegészítve.
Mi azt szoktuk mondani, hogy az első időszak 5 dik napjától szedjen az ember még graepfuit cseppet először 3-5 csepp, majd 3-10 és végül 3-15 cseppet, plusz a doki által javasolt gombaölő. Én azt mondom, hogy Cszsukának írd le priviben hogy mi az amit eddig szedtél, ettél, milyen terápiát követtél, mert ő 6 éve benne van ebben és nagyobb segítséget tud adni mint én.
Nem szeretnék olyat ajánlani, amitől rosszabb lenne a helyzet. Ha jól csinálod a diétát neked hízni kellene.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok