Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

11946. Cszsuka (válaszként erre: 11823. - Keszani)
2010. jún. 19. 11:06
Ez csak a hüvelygombáról szól, végülis nem baj, ha megnézed, de igazi fogódzót nem ad arra nézve, hogy hogyan tovább.
11945. Cszsuka (válaszként erre: 11822. - Hegina)
2010. jún. 19. 11:05
Dehogy, ne csinálj ilyeneket, mert csak még jobban felborítod az egyensúlyod!!
11944. Cszsuka (válaszként erre: 11818. - Keszani)
2010. jún. 19. 11:04
Nem tudom, mi az a surimi. Leírnád?
11943. Cszsuka (válaszként erre: 11816. - Warj)
2010. jún. 19. 11:03
én meg nem is tudtam, hogy most volt a szülinapod, úgyhogy utólag is sok boldogságot!!!
11942. Cszsuka (válaszként erre: 11807. - Chameleon)
2010. jún. 19. 11:02
Bárhol bármi kijöhet, de én azért a szemészetre és az allergológiára mennék először :)
11941. Cszsuka (válaszként erre: 11805. - Warj)
2010. jún. 19. 11:00
Valójában egyáltalán nem szabadna kávét sem inni, de ezt is szoktatással kell elérni, mert ha nagyon hozzászokott a szervezet, okozhat galibát (főleg, ha valakinek aggyal kell teljesíteni a munkahelyén)...
11940. Cszsuka (válaszként erre: 11803. - Zsgzs)
2010. jún. 19. 10:59
Ne igyál fekete teát. Ha fáradt vagy, szedjél Q10-et. :))
11939. Cszsuka (válaszként erre: 11782. - Chameleon)
2010. jún. 19. 10:54
Mivel a gomba túlszaporodva elfoglalja a kipusztult probiotikus flóra helyét, ezért nem igazán lehet helyretenni az állapotot rögtön probiotikummal. Ugyanakkor vannak esetek, amikor azt javasoljuk, hogy mielőtt bármibe kezdene valaki, szedjen egy-két hónapig probiotikumot, mert ezzel támogatja az immunrendszert (pl. ha valaki nagyon vékony, vagy nagyon leromlott az állapota). Amikor azonban a béltisztítás és gombaölés időszaka van (egy jó terápia esetén ez max. 3 hét), akkor nem érdemes szedni, utána azonban kötelező!
11938. Cszsuka (válaszként erre: 11779. - Chameleon)
2010. jún. 19. 10:45
néha nem rossz, de rendszeresen sem ajánlott, mert nem tud a hüvely visszarendeződni, s akkor meg ugyanúgy jönnek a fertőzések.
11937. warj
2010. jún. 19. 10:43
Bocs összekevertem a nevet huncut1 az akinek elég éles súlyproblémája is van.
11936. warj (válaszként erre: 11934. - Cszsuka)
2010. jún. 19. 10:42
Köszi, ez a srác fontos nagyon, mert elég kevés a súlya a magasságához képest, és lehet neki a drasztikus első 3-4 hét totál galyra vágná, ebben én tanácstalan vagyok, és szerintem sokféle szert szed, aminek egy része bőven elég lenne, de én nem értek ilyen mélyen ehhez (szerintem).
11935. Cszsuka (válaszként erre: 11774. - Chameleon)
2010. jún. 19. 10:41

Ezt már illene tudnom, de még mindig vannak üres foltok az agyamban....:))

Szóval, mivel antitesteket keresnek, úgy emlékszem, hogy vannak "emlékező" sejtek, ezek mutatják meg, hogy mennyire voltál fertőzött. A candida esetében 3 hónapot megelőző állapotra utal. Pl. a toxoplasma fertőzésnél is van IgG és IgM, ott az IgG azt mutatja, hogy voltál-e valaha ezzel a macskabacival megfertőzve, az IgM pedig azt, hogy van-e friss fertőzöttség. A candida mindig is volt a szervezetünkben, ezért a mennyiségi szintet tudják ezekkel a vizsgálatokkal ellenőrizni.

11934. Cszsuka (válaszként erre: 11932. - Warj)
2010. jún. 19. 10:35
Igyekszem, remélem, ma mindenkinek tudok válaszolni, aztán megint nem jövök föl egy darabig, de e-mail-ben megkereshettek, ha nem is válaszolok azonnal, de feltétlenül válaszolok! :)
11933. Cszsuka (válaszként erre: 11773. - Chameleon)
2010. jún. 19. 10:34

Sajnos ez ma már úgy működik, hogy megszabták "fentről", hányan jöhetnek egy rendelésre. Ha valaki nem jön el az időpontra, akkor esetleg besuvasztanak, de ez ritka. Nincs pénze az eü-nek.

A szakrendelésen dolgozó orvos sajnos nem tud neked segíteni ebben a problémában. Ha megcsinálod a candida terápiát, lehet, hogy a bőrgondok is megszűnnek.

A többi kérdésedre az előbbi hsz-eimben válaszoltam, kérlek, olvasd el őket :)

11932. warj
2010. jún. 19. 10:30
szia Zsu! Kérlek a Keszajani hozzászólását majd nézd meg, nem igazán tudok ebben okos lenni.
11931. Cszsuka (válaszként erre: 11772. - Sziszi300)
2010. jún. 19. 10:29

Szia!

írtam neked egy e-mail-t, hátha már nem olvasod a válaszom itt. Bocs, hogy ilyen sokára tudok csak válaszolni.

Én az Ökonet termékeivel gyógyultam és ezért mindenkinek ezt ajánlom. Itt a fórumon kb. az 5-ik hsz környékén leírtam a termékek neveit, de szívesen segítek összeállítani személyreszabottan, ha szeretnéd.

A grape cseppből nyálkahártyára alkoholost semmiképp se vigyél fel!

Bioboltban vagy forgalmazóknál kaphatsz édeset.

11930. Cszsuka (válaszként erre: 11767. - 31b7b5919f)
2010. jún. 19. 10:18
Kalocsához Fehérvár nincs olyan messze, mint a többi, szerintem. Ide is jöhetsz..
11929. Cszsuka (válaszként erre: 11764. - Chameleon)
2010. jún. 19. 10:17

Igen, okozhatunk galibát, ezért nem ajánlott a saját fejed után "csinálgatni".

Vannak sablonok, de valójában mindenkinek egyedileg kellene felállítani a terápiát.

Ajánlom figyelmedbe: www.egészségművelők.hu oldalt.

11928. Cszsuka (válaszként erre: 11766. - Warj)
2010. jún. 19. 10:15
Ez egy nagyon jó hsz., még kiegészíteném annyival, hogy nem csupán az elhalt gombákat kell eltávolítani, hanem meg kell "tizedelni" a túlszaporodott állományt, de vigyázni kell, hogy ne írtsuk ki teljesen, mert normális esetben több fontos feladata is van a szervezet alaprendszerében.
11927. Cszsuka (válaszként erre: 11764. - Chameleon)
2010. jún. 19. 10:12

Valóban, ha a candida a vérben van, az már baj, de attól függ, mennyi, ugyanis biztos, hogy bekerül a keringésbe, mivel a bélfalon van, s ha túl sok van belőle, kilyukasztja a bélfalat, aztán közlekedik, amerre akar, de még a félig megemésztett táplálék is, ami aztán allergiás reakciókat okoz, s szedetik az emberkével az allergia gyógyszert...

Egyébként a vérvizsgálattal nem a candidát vizsgálják, hanem a candida toxinja ellen termelt ellenanyagszintet.

Következő könyvet ajánlom figyelmetekbe:

Betegnek érzem magam, s nem tudom, miért

Másik: Bathmangelidj professzor munkáit keressétek a témában.

11926. Cszsuka (válaszként erre: 11763. - 31b7b5919f)
2010. jún. 19. 10:09

Szia!

Ha vannak olyan tüneteid, amit hiába kezeltetsz, mindig visszatér, vagy egyáltalán nem is hatásos rá a kezelés, s már hosszú ideje kínlódsz miatta, akkor érdemes elgondolkodni a candida témán.

Egyébként teljesen mindegy, hogy miket írunk ide, mert legalább 300 féle tünetet lehetne felsorolni. Ha ugyanis felborul a mikrobiológiai egyensúlyunk, mert a szervezetünk alaprendszere sérül, akkor bármilyen tünet jelentkezhet, s nem is biztos, hogy mikor megnézeted, túlszaporodott gombát találnak. Van, akinél hosszú ideig van ez az egyensúlytalan állapot, amikor csak "be kellene segítenünk" az alapregulációnak, s a candida csak később szaporodik el, amikor már az immunrendszer "feladja". Olyan is van, hogy valakinek nagyon magas a candida szintje, s nem is tud róla, mert olyan jó az immunrendszere, hogy nincsenek tünetei, jól kompenzál. Ilyenkor, ha jön egy nagyobb stressz, amire nem számítottál, akkor akár egyik napról a másikra úgy leteríthet, hogy senki nem tudja, mi bajod, mert minden vizsgálati eredmény negatív. Ilyenkor szokták az "áldozatot" idegrendszeri problémák miatt leszázalékolni....

11925. warj
2010. jún. 19. 10:06
Vagyok egész nap, ha valakinek kérdése lenne.
11924. warj (válaszként erre: 11922. - Huncut1)
2010. jún. 18. 21:38
Zöldborsó: első időszakban nem feltétlen ajánlják, mert nagy a cukor tartalma, és puffaszt. De második időszaktól ehető, amíg van nyers inkább azt, ha már nincs, lehetőleg te fagyaszd le. Ha tudsz szerezni olyat amit nem kezelnek vegyszerrel.
11923. warj (válaszként erre: 11921. - Huncut1)
2010. jún. 18. 21:36
Hát a zöldség elég tág fogalom ha paradicsom, paprikára gondolsz én hűtőben tartom, ha répára, meg hagymára, meg petrezselyemre, akkor hűvös helyen (pince a legjobb)
11922. huncut1
2010. jún. 18. 20:03
Ja és a fagyasztott zsenge zöldborsó az jó diétában nem? Abban nincs emmi más. Meg úgy tudom hogy az azért is jó, mert annál frissebb nemigen van. Ezt úgy értem, hogy leszedés után percekkel a fagyasztóházakba kerülnek, ethát nincsenek sehogy máshogy kezelve. Olyan gomba meg nincs ami mínusz 15 fokon szaporodik. Ráadásul a vitaminok és az enzimek is megmaradnak, mert az enzimek is csak 47 celsius fok fölött mennek tönkre.
11921. huncut1
2010. jún. 18. 19:32

Sziasztok!

Köszi a válasz warj!

Most az ötlött fel bben, hogy hútőben légmentesen lezárva kell tartani a zöldségeket, vagy jó az ablakban egy tálcán az összes?

11920. warj (válaszként erre: 11919. - Bodricsek)
2010. jún. 18. 14:16

szia elküldtem priviben, de hogy a többiek is tanuljanak itt is leírom. A citrom mehet az első időszaktól, sőt aki bírja, annak javasoljuk a kifacsart citrom levét reggel 1-2 dl és utánna 2-3 dl víz elfogyasztását, kíválóan lúgosit.

A többi savanykás gyümölcs a második időszaktól ehető, mert az első időszakban még gyümölcscukrot is megvonjuk a candidától, hogy nehogy már jól érezzék magukat.

A második időszakban a savanykás gyümölcsök mehetnek: savanyú alma, meggy, ribizli, graepfuit, szeder, áfonya, pöszméte, később mire szezonja lesz szőlő 8-12 szem naponta, kiwi, gránátalma, jó savanyú narancs vagy mandarin. Ahogy én tudom, remlem nem hagytam ki semmit. Csak az első 2-3 hét ilyen nagyon nehéz. Kitartást neked.

11919. bodricsek
2010. jún. 18. 12:28
nekem olyan kérdésem lenne hogy az első 2-3hétben milyen gyümölcsöt lehet enni?mert citrom,meggy meg ribizli azt találtam,de valahol meg a citromra azt irta hogy nem szabad.Pedig én gyümölcsös vagyok és muszáj ennem mindig valamit,de nem tudom mit szabad.
11918. warj (válaszként erre: 11917. - Warj)
2010. jún. 18. 08:59
bocs 3*5 , 3*10, 3*15 csepp 5 naptól egy hét alatt felnövelve, az előbb véletlen kötőjelet raktam a csillag helyett
11917. warj (válaszként erre: 11913. - Keszani)
2010. jún. 18. 08:57

Ez a kérdés is felülmúlja a tudásomat. Elolvastam a neten a dida leírását. És Zsu-tól is hallottam, hogy jó, azt is tudom, hogy ajánlani szokta, ha valakinek olyan problémája van, amit leírtál. De nem tudom megmondani, hogy mikor kell szedni. Én inkább a béltisztítás után gondolnám, hiszen a béltisztító hatás miatt nem tudom mennyire szívódik fel.

Engem ami aggaszt inkább, amit már le is írtam, hogy neked mindenkép orvosilag kellene a táplálékot felállítani, a súlyod miatt. És nem biztos, hogy jó ha mindent szedsz amiket leírtál, mert összeségében mind gombaírtó hatású. Szerintem egy is elég lenne belőle, mondjuk a fokhagymával kiegészítve.

Mi azt szoktuk mondani, hogy az első időszak 5 dik napjától szedjen az ember még graepfuit cseppet először 3-5 csepp, majd 3-10 és végül 3-15 cseppet, plusz a doki által javasolt gombaölő. Én azt mondom, hogy Cszsukának írd le priviben hogy mi az amit eddig szedtél, ettél, milyen terápiát követtél, mert ő 6 éve benne van ebben és nagyobb segítséget tud adni mint én.

Nem szeretnék olyat ajánlani, amitől rosszabb lenne a helyzet. Ha jól csinálod a diétát neked hízni kellene.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook