Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Mi a véleményetek arról, hogy ha valaki otthon főz pálinkát steviával vagy xilittel ? :D lehet hülye ötlet és most megingott a belém vetett hitetek, de megoldás lenne a candidás alkeszeknek :D vagy csak szimplán egy újdonsült egyeteimstának :) Persze valami savanyú gyümivel, alma, vagy meggy...
Amúgy ez lesz a 3. hét. Már annyi energiám sincs, hogy hazasétáljak :S ma másodszor fordult elő h majdnem elájultam, totál elsötétült minden. Kiürült a szervezetem vitaminokból. Pedig sokat iszok! Megvettem ma a probiotikumot és Steviáa port. Kváncsi leszek rá. Egyáltalán mennyire csínján kell vele bánni? Azt a fajtát vettem aminek van egy pici utóíze állítóag és 300x édesebb a cukornál.
Köszi:)
Hát igen, szájszag és paraziták ellen bizony gallér mögé:)
sztem párologtatással... én pl ha megfázom mentolos olajat szoktam párologtatni, v akár vízbe csepegtetni és ugy párologtatni...a többin meg lehet kenegetéssel is...nahjo, a szájszagra nemtudok mit mondeni :D:D:D csak filoztam egy kicsit :D
én egyébként olvastam egy green base nevű bogyorol, ami elvileg szintén lugosításra van..nem probáltam, az ára 4700ft körül mozog...
Zsu is azt mondta hogy ne igyam a teafaolajat. De akkor mik ezek az írások?:S
"Remekül használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladásra és szájüregi daganatokra, orrdugulásra, bőrpírre, torokgyulladásra és számos gombás fertőzésre. Elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombákat, pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét. "
másik: "A teafaolaj hatékony ellenszernek bizonyul a szellemi fáradtság, meghűlés, lábgomba, a pattanás, a korpa, a körömgomba, az ekcéma, a sömör és a tetűk, szúnyogcsípések ellen, horzsolás, vágott seb, herpesz, kiütés, égés, napégés, sérült bőrfelület kezelésére, arthritis, izomfájdalom, izomláz esetén, torokfájás, dohányzás okozta köhögés, szájszag megszüntetésére, megfázás, nátha, arcüreggyulladás, fogínygyulladás ellen."
Hogyan lehet jó a szájnak ha nem veszi szájba az ember?:S Továbbá az immunrendszert hogyan befolyásolja pozitívan ha nem iszom meg? És szájszag ellen is csak akkor jó ha minimum öblögetek vele.
Egyébként nem lett bajom attól hogy megittam:) A szájzsibbadás az azért volt mert maga az olaj erős érzéstelenítőt és hűsítőt tartalmaz. komolyan semmi bajom nem lett:)
Ja mármint úgy elég, hogy tudom már túl vagy a gombaölésen a te esetedben nystatinnal történt.
Én inkább azt láttom még mindig, hogy az étkezésed fogod nagyon nagyon vissza, és szerintem ezért nem javulsz igazán. Leírnád nekem pl privibe, hogy mit eszel egy átlagos napon?
szerintem igyál gyorsan egy calciumot, mert a szájzsibadás nem normális dolog, valamilyen allergiás reakció.
Egyébként illóolajat szerintem belsőleg nem használunk. Most nézegettem a neten, van olyan hogy teafaolaj, és van olyan hogy teafa illóolaj. És a kettő nem pont ugyanaz.
Én egyébként biztos vagyok, hogy valamilyen használati utasításnak lennie kell abban amit vettél, ott ír belső alkalmazást? Mert a leírtak alapján, hogy ne érintkezzen a nyálkahártyával ez ennek ellentétes információja lenne.
Egyébként az sem biztos, hogy túl jó ha egyszerre több féle gombaírót is szedünk. Én azt mondom a grappe csepp és a fokhagyma totál elég egyszerre, és nem szükséges mellette már más. Az ételek elkészítésénél, is tudod úgy alakítani, hogy azok a fűszerek pl fahéj, kerüljenek előtérba amelyek jók erre a célra.
Ha valamiben kételkedsz, az már nem jelent jót:(, értem ezalatt azt, hogy kétkedő reménnyel megvásároltál egy teafaolajat, ami azt is jelenti, hogy az eddig használt gombaölőidben nem bízol.
még az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy az a baj, hogy túl közel van az útifűmaghéjad beszedése a többi kiegészítő használatához? Legalább 1 órát várni kéne. Ez tegnap este villant be, mikor nem is a candida körül forogtak a gondolataim. ha kételkedsz, várd ki a tanfolyamot. Az inga úgy válaszol igent-nemet, hogy ugyan tudatosan nem mozgatod, de belül érzed, hogy mi jó neked, csak a belső megérzéseidet már eltakarja a sok információ és pánik. A belső megérzés pedig nem hazudik, csak gyakran összekeverjük az egónk makacsságával, a saját akaratosságunkkal, azzal, hogy mi mit szeretnénk érezni. ne haragudj, már komolyan nem tudom, mi lehet a baj a diétáddal. A mindennapi életedben azt tanulod/csinálod, amit szeretsz?
:DDD
Jobb, mint a 90 fokon történő mosás némi teafa/rozmaring/gombaölő hozzáadásával, aztán ecetes öblítéssel?
Viszont egy csomó belsőleg használatos, kapszulázott termékben van teafaolaj. Akkor mégis csak iható?:) pl.: Ökonetes Inner Cleanse,
A zöldvér programos Parakill stb.
Ajaj.
5-6 csepp teafaolajat tettem 3dl vízbe körülbelül, de nem vegyült el... Viszont nagyon erős az illata, mert illóolaj. Megittam... De már nem vagyok biztos magamban. oO. Elzsibbadt a szám, és most pillantottam csak meg a papíron egy olyan rész ami azt írja: szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. Én meg épp most ittam meg:_D Biztos iható?:D Pedig több helyen olvastam hogy lehet belsőleg... :S
Hát ha már úgyis bőrgyógyásznál leszel kérdezd meg ő mit ajánl, illetve a gyógyszertárban is rákérdezhetsz hogy mit javasolnak emeld ki, hogy valószínű candidád van, és ezért olyan megoldást keresel, ahol cukor, szinezés stb nincs benne.
Mi egyébként az ÖkoNet termékeit használjuk legyen az probiotikum, grappecsepp, vitamin, gombaölő stb. Tehát ebben tudunk neked segíteni.
Zöldbab inkább második időszakban, mert puffaszt. A burgonyának magas a keményítő tartalma ami cukorrá bomlik le, ezért nem javasoljuk. Később (mi pl kb 3 hónap után) szépen lassan havi 1-2 alkalommal héjában főve, esetleg átnyomva és sütőben átsütve lehet enni.
A többit eheted az első időszakban is. Puffasztott rizs nézd meg, hogy ne legyen benne cukor mert néha előfordul. Pl a fiamnak mindig volt a táskájában, ha tánc után pl éhes volt, amíg hazaértünk áthidalta vele ezt az időszakott. A natur kölesgolyó is szuper ráadásul lúgosít is.
Megkaptam az e-maileket, köszönöm! Ma megyek végre a bőrgyógyászhoz és remélem mondd valami hasznosat és jönnek a vizsgálatok.
Tudnátok nekem mondani valamilyen multivitamint amit lehet szedni mert arra igazán szükségem lenne:S
Ooo. Tényleg van 3 privátüzenetem!
Bevallom őszintén, oda sosem szoktam odapillantani:D
Mindig csak a kommenteket nézem, de ezentúl majd figyelem azt is:) Köszi!
Ételpároló!! A mikró az gyilkos!
Ennek semmi köze hozzá! Ez jobb mint a gáz, ez nem főzi szét az ételt, csak vízben átgőzöli.
Ilyen az enyém: [link]
Köszi a mailt, megyek is megnézem:)
Köszönöm a hozzászólásodat, és hogy ilyen rendes vagy. Igyekszem tartani a diétát.
A kölesgolyó nagyon jó :)
Most sütöttem kenyeret is magamnak, és kinyomtatok néhány receptet innen.
Tehát akkor azt mondjátok, hogy rossz a véreredmény?
(Helyileg már kijött a negatív kenet, ez nem jelent semmit? :( )
Írtam Neked a pránáról privátban, felajánlottam a segítségem, de nem jött válasz. Egyébként abban segít, amiben hiszed, hogy képes rá...
izomcsomóra mellesleg a masszázs, a torna is.... jahh...én már tanultam olyat is, ami erre jó, csak túl sokmindent tanultunk:)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok