Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
igen, de abból 1 hónapig keményen. biztos az is sokat tett,h nem fogalkoztam vele jobban,mármint nem azon járt folyton az eszem,h mit tudnék még bevenni rá. nagyon sok múlik sztem a hozzáálláson, a lelki állapoton. ha folyton azon rágódtam volna,h mikor múlik el, nem itt tartottam volna. azt is hozzá kell tennem,h leszoktam a dohányzásról is, ami biztos sokat nyomott még nálam. jah,és 2 hétig Dida-t szedtem napi 2x, és mellette grepi csöppeket, de mást nem.
azóta igyekszem odafigyelni, persze néha becsúszik egy kis édesség, de a teát azóta stiviával v sokszor anélkul iszom, teljes kiorlésü kenyeret eszem,azt is scak reggel és 2 szeletet, tízorai grpei zabpehellyel, ebéd rendes kaja, általába rizzsel, vacsi sokszor kimarad, v grepi darált dióval, v zabpehellyel. és persze napi 1 óra torna.
részletekbe nem szeretnék belemenni, de nekem is befolyásolja, ha gond van a párkapcsolatomban egyből jönnek a tünetek:)
De mivel összességében jól megvagyunk, biztos, hogy nem fogunk szétmenni e miatt!!!
Ja! És még egy kérdés: Az első szakaszban vagyok, és 2 napig vmi nagyon durván megfájdult a torkom. Éreztem, hogy ez nem a szokásos dolgo, mert nem voltam lázas, nem folyt az orrom, a világon semmi, nem volt rossz közérzetem, "betegségérzetem", semmi. A számat viszont még néha kinyitni is alig tudtam, olyan gáz volt. Olvastam, h ez a candida tünete lehet, nekem bár korábban ilyen nem volt, de ez a tünetek felerősödése, ill. az új tünetek előbukkanása-dolgo lehet? Nektek volt ilyen? Ja és teljesen elmúlt persze :)
A másik, hogy sajnos elkaptam genitális herpeszt, illetve ez 2 hónapja észleltem egyszer, kaptam rá gyógyszert. Az előbb azt láttam, hogy esetleg mintha megint jönne elő... Megegyem az erre felírt gyógyszert? Egy tisztítókúrában ez nem a legjobb... Csak hát egy ilyen genitális dolog sokkal gázabb, mint akinek a száján van (akinek volt ilyen , tudja, miről beszélek). Vagy összefügghet ez a diétával? ( Huhh, jó lenne ide egy orvos, aki ezeket tudja pontosan :) )
A másik része a dolognak (itt nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre), h azt tanítják és írják a hüvelygyulladásról (candidáról konkrétan), hogy meg kell lennie a pszichés okainak is (nyilván a rossz táplálkozás, stb mellett.)
Itt több okot említenek:
1. A mai nő nem tudja megélni a nőiségét a szerepek rossz irányba változása miatt (pl. a ffi nem családfő sokszor, nem lehet megbízni benne, felnézni, rá, mert a nő húzza az igát, férj sörrel a kezében nézi a TV-t.)
2.Annak a nőnek vannak általában ilyen gondjai, akit nem szeretnek eléggé a párkapcsolatában (ez a felfázásra dettó). Súlyosabb helyzetben: gomba=élősködő --> ffi élősködik a nőn.
3. Harag a társ felé.
Egy ismerősöm pl. 4 évig szenvedett a betegségtől (nős ffival járt persze), ahogy szétmentek,a betegség eltűnt,nem csinált seemit, ennek már 9 hónapja...) Vannak hasonló példáim, de hosszú lenne.
Nálatok a magánélet hogy kapcsolódik ehhez a dologhoz? Nálam benne van sajnos...
Sziasztok!Abban a -viszonylag- szerencsés helyzetben vagyok, hogy vizsgáznom kellett természetgyógyázatból és anatómiából is, és az oktatónk sokat tudott erről a betegségről (amit sok orvosnál ugye hiányolunk.) Egy-két apró tanács esetleg, az apróságok is fontosak, mivel a lényeg már le van írva: Ajánlják a candida-teát, ami valóban (tapasztalatom szerint is) nagyon hatásos, viszont ez sokszor nem más, mint fűzfakéreg-tea (az első sok helyen akár 800 ft, utóbbi 200 körül). Fontos, hogy ez a gyomornak nem barátja, tehát 2-3 hét után szünetet kell tartani, legalább egy hetet, de nem szabad pl. egy évig inni.
Bementem colon cleanse-t venni bioboltba, ahol mondták, 4800ft, de azért rákérdeztem, van-e több fajta termék, és ő mit ajánl. Azt mondta, a colon cleanse ugyanaz, mint a már itt is említett útifűmaghéj, csak utóbbi 1000 párszáz forint (más cég gyártja.
Az ezüst kolloidra nincs ráírva, h tilos hűtőbe rakni, és hogy használat előtt fel kell rázni, és előtte-utána negyed órával nem szabad enni és inni (kivéve vizet), hogy rendesen fel tudjon szívódni.
Pont ezért nem ajánljuk az első időszakban a stevia használatás sem, ez pusztán biológia, kívánod az édeset adsz egy kicsit a szervezetnek, és ő még többet akar.
Rágj répát, az édes.
A candida azért jön vissza, mert visszatérsz a "normál" étrendre. Teljes életmód váltás szükséges. Ami gyógyulás után nem zárja ki hogy a most tiltott dolgokból keveset ne egyél, viszont az alapokat meg kell tartani, tk dolgok, köretek, fehérhúsok, tartósítószermentes dolgok, stb stb.
biztos,h fognak ehhez hozzászolni, de nem lehet olyat, h az antibiotikumok v gyogyszerek kezelés mellett diétázol? és akkor csak az antibiotikum fogja a candidát táplálni.
nekem tavaly nyár ota rendbe a candidám, pedig 2 honap alatt kiszedtem 3 adag antibiotikumot. most meg tervezek egy tisztito kurát, azaz 1 hét csak zöldség, megtisztítom magam.
Sziasztok
A dm-ben lehet venni foszfátmentes sütőport.
Alnatura a márkaneve.
köszi a választ warj!
két hete diétázom és még mindig néha olyat eszem amit még nem lehet. A szóját nem értem miért nem lehet:( pedig fini
Húú.. sajnálom. Én olvastam a kommentjeidet, talán sokat a kajás résznél. Hidd el, meg tudod ismét csinálni.
Muszáj volt antibiotikumot kapni? Hogy gyengült le ennyire a szervezeted? Még nem tanácsolták, hogy ki kéne vetetni a manduládat? Bár az ugye nem jó...
Milyen tüneteid jöttek elő ismét?
Mindenkinél egyforma ideig tart az első időszak?Függetlenül attól,hogy több panasz (ha összeszámolom 10 körül jön ki nekem)vagy esetleg "csak" nőgyógyászati panasz van e?
Ezek szerint én is nyugodtan elkezdhetem a 2. szakasz által engedett dolgokat?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok