Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Nőgyogyis fürdős kérdés.
A gomba nagyon szereti a nedves közeget, így akinek nőgyogyis panasza van, az nem mehet fürdőbe. Ha nincsenek panaszok és meggyógyult valaki, akkor is csak nagy körültekintéssel. Rögtön szárazra kell törölni magad a fürdő után, és száraz fürdőruhát kell felvenni, ami azt jelenti, hogy egyből fürdőruha csere, ha nem mégy medencébe. Akkor is, ha csak 20 perc múlva ugranál bele a vízbe és addig üldögélsz. Egyébként a fürdőben a legkönnyebb visszafertőződni, szóval meggondolandó, amíg teljesen nem gyógyult az ember.
Ja, akkor így már értem az e mailed szvegét. :) Az aszpartamról én is csak rosszakat hallottam. Anyukám cukorbeteg, és neki mondták, hogy ne aszpartamos édesítőt vegyen, mert a huzamosabb ideig szedi, mérgezést okoz.
De ami nem aszpartam tartalmú, azt mikortól lehet? Pl. ami fruktózos vagy ilyesmi?
diabetikusat ne vegyél. (aspartam)
mindjárt küldök egy e-mailt ezzel kapcsolatban, aztán oszd meg légy szíves a többiekkel.
Sziasztok!
Én már kb 10 de lehet több ideje is lehetek Candidás. Egyszer csináltam egy 6 hónapos kúrát, de kiderült, hogy nem volt elég hatékony sok olyat ettem benne amit nem kellett volna. Le tudná írni valaki hogy pl vajat lehet e enni?
Ja ertem.
Mi otthon jo sok hagymaval csinaljuk, meg szojaszosszal, ami nem cukros, nem ecetes meg nincs benne olyan, ami nem kellene. Ontetet nem hasznalunk.
Szia
Sajnos nem az otthonira gondoltam.
pedig az összetevőkkel a gombán kivül nem is lenne gondunk (csirkemell,zöldségek)csak az öntettel lehet a gond.Ezt nem tudom pontosan,hogy ők mit tesznek az öntetbe és azok közül nekünk mi nem ehető.
Sziasztok!
A gyógyban lehet kapni egy olyan port,aminek bázispor a neve,és lúgosító hatása van.Az egyik összetevője a szódabikarbóna.Ha gondoljátok...!
Kedves warj
Nekem is elküldenéd priviben vagy emailban anőgyógyászati fertőzéssel kapcsolatos választ.
Köszönöm.
Sziasztok
Második időszakban heti hányszor szabad enni csirkemellet?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok