Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Csak teavajat lehet enni.
Vérből kimutatható. A Pro laborban csinálnak ilyen vizsgálatot.
ja és még egy étkezési kérdés: vaj gyanánt ilyen 50%os növényi zsírt szoktunk venni(leglaábbis ez van ráirva)ez ehető, vagy inkább kerüljem?
Ezt én is szeretném tudni!
Valaki megírná nekem, hogy szájöblögetésre hogyan kell használni a grapefriut cseppet?
amúgy a vérből kimutatható a candida?vagy hogy állapítható meg, ha nincs kifejezetten nőgyógyászati tünet?
írj nekem egy e-mailt és pár napon belül megkapod ígérem :)
Meg az olajfa kapszula. Velem csodákat művelt! :D Egész télen nem voltam beteg. Velem ilyen még sosem fordult elő...
viszont szerintem a sport a legjobb immunerősítő... a sok "művitamin" nem olyan jó
Szerintem ha megerősíted az immunrendszered akkor az kordában tudja tartani, de csak akkor ha éppen nincs candidád. és ha valóban csak a stressz a kiváltója
Cszsuka elküldenéd nekem a diéta pontos szakaszait, amit régebben elküldtél másoknak is még a fórum legelején?
köszi
nekem a reg-enor méregtelenítésre kell, és azért kéne béltisztító is, mert a beleimben is van candida
sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy van lehetőség megelőzésre?mármint nekem a túlzott stressztől jött elő, az étkezésemmel sosem volt igazán probléma, viszont stresszhelyzet kerülése nehézkes, mert vizsgák vannak és én meg eléggé izgulós vagyok. esetleg ilyenkor szedett plusz vitaminok meg immunerősítő a jövőben megelőzheti a problémámat?
A fruktóztól esetleg mehet a hasad, ha a napi megengedettnél több. (nem tudom, mennyi a megengedett, rá van írva).
Egyébként csak terápia után egyél ilyesmit. Inkább stevia vagy nyírfacukor
A reg-enor nem béltisztító. Mire kell neked a béltisztító?
Nem tudom, hogy olcsóbb-e, de én a BWL-t tudom ajánlani. Nagyon hatásos. Vagy legalábbis nekem az volt...
jajj még rosszul is írtam xilit
jah az lemaradt, hogy hol a legolcsóbb a természetes édesítő Xilitol, v stevia
hétfőn voltam orvosnál és ő béltisztításra reg-enort ajánlott de ez nagyon drága felcserélhető ez esetleg vmi olcsóbb dologgal?
A receptes oldalon a 816-os hozzászólásban megtalálod a házi puding készítését.
A sütőtököt elsősorban második időszaktól javasolják, mert elég magas a cukortartalma.
A cékla már szerintem az első időszakban is ehető, de nem a boltban kapható ecetes fajta. Hanem megveszed a céklát és lereszeled, vagy a levét préseled, és magad készíted el.
Második időszaktól pl a receptes oldalon találtok vitaminbomba néven (ha jól emlékszem) céklás salátát.
az elsőben is ehető, heti 1-2 alkalommal.
jajjj, pedig már annyira puding hiányom van. :(
én úgy tudom,. hogy lehet a 2.szakaszban durum tésztát enni de csak mértékkel
nem tudjátok, hogy sütőtököt, ill céklát lehet e enni?
Durum tészta 2. szakaszban ehető? (Tojás nélkül készült.)
nekem is csak a sós víztől (azaz a tengerben) nem jön ki
Nekem meg minden aldott alkalommal elojott a furdobe ha nem az akkor a cisztitisz, egyedul a tengerben nem kapom el a fertozest talan azert mert sos a viz?
További ajánlott fórumok: