Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Vitaminokat csak a 2. szakasztól érdemes szedni. Addig úgyis csak kipucolnád őket a tisztítókúra során. Meg nem is szívódnak fel rendesen, amíg meg nem tisztítód a bélrendszered a lerakódásoktól.
Ma ettem 2 töltött kápit,de vad hús volt benne,remélem nem lesz baj,mondjuk káposztát lehet azt olvastam,meg vad husit is.1x belefér.
Én minden reggel tudok wc-re menni,de ezt a gombát kb 3 napig láttam a székletben,már nem látom.
Urológus adta,mert nekem a húgyhólyagomban van a gomba,a hüvelyemmel minden ok.
Ertem. Nem tudtam wc-re menni 2 napig. Egyebkent ezt hazi doki irta fel vagy nodoki? De attol fuggetlenul itt olaszban is mindenhol ezt adjak az orvosok csak itt diflucan 150 es 4 napig kell szedni.
3 dobozzal szedtem be,azt mondta a doki,most pihi 1-2 hét és utána megint kellene szedni 3 hétig,de nem tudom hogy beszedjem-e vagy inkább a természetes szerekkel próbálkozzam
50 szedem de már csak 3 van ,meg eszek actíviát,meg volt még lactívom is itthon azt is szedtem,de nem fáj a gyomrom.Azt honnan tudhatom hogy elpusztítja a jó bacikat?
Bocsanat csak meg szeretnem kerdezni hogy diflucan 50 100 vagy 150-et szedsz? Regen en is szedtem ezt a gyogyszert csak nekem kiolte teljesen a belfloramat tehat a gombakon kivul a jo bakteriumokat is elpusztitotta.
Rizstejet és növényi tejeket lehet inni a 2. időszaktól.
Kecske tejet olvastam,hogy lehet,de én még új vagyok
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek, natúr rizstejet lehet-e inni? Egyáltalán milyen tejet lehet ezen kívül? Köszi előre is.
Amúgy barátnőm is Candidás volt és diéta segített neki meg azt mondta szülés után nem jött elő neki
Sziasztok!
Nálam bőrtünetek jelentkeztek, egy Vega-teszt mutatta ki, hogy Candida-m van. Abban kérnék tőletek segítséget, hogy konkrét tanácsadásért kihez forduljak? milyen dokihoz, vagy természetgyógyászhoz kell elmenjek, hogy konkrét, közelebbi infóhoz juthassak valakitől, aki tanácsot is tud adni a kezeléssel kapcsolatban? Nagyon szuper ez a fórum egyébként, sokat olvastam a hozzászólásaitokat.
Sziasztok!Én is candidás voltam elég sokáig,de elmúlt.Csináltam a candida-diétát és nagyon sikeres volt,elég durván lefogytam,aminek persze rettenetesen örültem.Akkor egy időre elmúlt a candidám,de utána visszajött.Végül a szülés oldotta meg a problémákat és 3 éve nincs már.
Tudom, már volt róla szó, de akkor végül a puffasztott búza és rizs ehető? Utóbbiban van barnarizs, fehér rizs is.
Diétám 1 hete csinálom,olvasgattam a hozzászolásokat és sokat segített,eddig a diflucant szedtem,lassan letelik még van 3 szem,és benyomtam 3 dobozzal+ grapefruit csepp+búzafűlé.Jövőhéten még veszek olajfa kapszulát meg utifű magot,tovább iszom a grapefruitot meg a búzafű levet amíg van,ezek kitartanak a mandula műtétemig,ami 29-én lesz,pont letelik a 3 hét és jön a 2 szakasz,utána elkezdtem a protexin candidot,azt nem tudom a vitaminokat,pl C vitamin magnézium calcium,szedjem most is vagy azt is csak 3 hét elteltével?
Jajj de jó,köszönöm a választ,már vártam hogy valaki írjon :-)szezá magot vettem,csak azt találtam,remélem az is jó.
Igen ez nagyon jó, ugyanis az elpusztult gombák jönnek kifelé. Valamilyen béltisztítóval tudod gyorsítani a folyamatot (legjobb szerintem az ökonetes bwl) vagy szedhetsz útifűmaghéjat is. Sőt, ha jól tudom, a lenmag is jó erre a célra.
Szerintetek az jó jel,Bocsi hogy ezt írom,mostanában hogy elkezdtem diétázni nézem a székletem és ilyen fehér valami ürül vele,amúgy minden reggel tudok Wc-ni.Vagy rossz jel?Én eddig nem láttam, mielőtt nem kezdtem el a diétát hogy lenne benne.Mivel tudám még jobban kihajtani?Szezám magról is hallottam,tapasztalatok?
Van ez a colon hidro terápia,de felénk sajnos nincs ilyesmi.Azt mondják ez jó.
Hol van ez az adatlapodon melyik oldalon?
Az újaknak írom, van egy cikk a terápia menetéről az adatlapomon megtaláljátok.
A szájban lévő panaszokra a graepfuit cseppet javaslom.
A Difulcan- nem valószínű, hogy a gomba visszatérésének ez az oka, inkább a terápia hiánya. A gombaölő önmagában kevés, kell a béltisztítás, és a terápia.
szia! Hat en szeretnem ha egy tapasztaltabb valaki valaszolna neked. En most vayok a kuram 3. honapjaban de meg mindig vannak panaszaim
Nem elég a legsűrűbb grapefruit+búzafű lé+C vitamin+protexin candid?
En is hasznaltam itt olaszorszagban csak ezt ismerik az orvosok. A gombakat kiirtja de mivel az immunrendszer gyenge marad igy hamarosan visszater es agresszivabb lesz mint azelott a candida kiirtasahoz egy teljes terapia szukseges visszakell olvasni itt a forumon.
Nem értem hogy-hogy visszahozza a diflucan a gombát,nem írtja?
2 hete szedem a diflucant,még 1 hetet mondott az orvos.Utánna úgy is kiveszik a mandulámat.
Köszi! Az aloét már én is sok mindenre hallottam. Egy barátnőmnek napallergiás piros foltok jelentek be a kezén, és elég volt egyszer bekenni, már el is múlt neki. ( Persze ez nem oldotta meg a gondot, de hirtelen tünetre tök rendben van.)A herpesz most vaklárma volt szerencsére :)))
Szia!
Hat nekem teljesen ugyanezek a tuneteim. 2 gerincservem van azt mondod ezt is a gomba okozta? Es nekem is sokszor van holyaghurutom. Vigyazz a diflucannal mert par napig jol erzed magad tole de aztan villamgyorsan visszahozza a gombat es megsokszorozodva! Nekem igy volt. A mandulamrol nem tudok semmit csak azt hogy a grape csepp utan nem gyoztem kopkodni es tisztult sokat a torkom kicsit szokott neha fajni reggel de aztan nem erzek semmit nem latszik gyulladtnak.
Sziasztok!
Új vagyok itt,de sajnos én is candidás,nekem a sok gyógyszertől lett,a mandulám tiszta gomba és a szájnyálkahártyámon is vannak ilyen fehér pöttyök,sajnos a húgyhólyagomban is van már gomba,ezt viszonylag elég hamar 3 doboz antibiotikum után fedezte fel a doki,mert semmi nem hatott,tükrözés és gomba,így összeált a kép nekem,candida.2 hét múlva kiveszik a mandulámat.Amúgy 1 hete diétázom,grapefruit cseppeket iszom,búzafű levet is,és a gyógyszert amit írt az orvos diflucant.Talán valamivel jobb nem csíp annyira a pisim :-(.Sajnos fél éve megműtöttek gerincsérvel,és bevan gyulladva az izületem,nem akar gyógyulni,most látom hogy ezt is okozhatja a gomba.Remélem ha kiveszik a mandulámat akkor talán valamivel könnyebben megszabadulok a gombától,mert álítólag az lehet góc is.Voltak valakinek hasonló tünetei.Pl mandulán vagy szájban?Mikor tapasztalható valami változás?Eléggé elvagyok keseredve,teljesen leépülök már.
További ajánlott fórumok: