Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
14667-es hozzászólás olvasd el kérlek.
A vitaminoknak az első időszakban nem sok értelme van, hiszen a béltisztítás miatt nem igazán tud felszívódni a szervezetben ezért ajánljuk a második időszakban.
Olvastad a cikket, már ide is bemásoltam néhány oldallal visszább. A terápiára fel kell készülni, és nekem úgy tűnik hogy ez nálad nem teljesen történt meg.
A B vitamint a második időszakban (mint minden vitamint ajánljuk). Az élesztő nem azért nem ehető mert B vitamin van benne vagyis ebből nem következik egyenesen hogy a B vitamin kizárt lenne. Az élesztő hatására élesztő gombák keletkeznek a kenyérben pl, ezért nem lehet enni.
Nem kell előröl kezdeni szerintem, max egy héttel tovább csinálni az első időszakot. De ha be be bűnözöl akkor értelmetlenné válik minden. A második időszakban joghurtból és gyümölcsből fagyasztva már tudsz "fagyit" enni.
Na a milgamma kilőve,B vitamin a gomba egyik dopping szere,este vettem be és reggel már úgy csípett,mint kb 2 hete,király....
Milyen cucc nem jött meg??? Priviben írok majd neked az agykontrollról, csak most mennem kell melózni. Szombaton!!!!!! Wááááááááá!!!!!
Ency irnal nekem az agykontrollrol egy kicsit? Meg nem jott meg a cucc. Vegre debrecenbe vagyok hat az utazas nem tett valami jot a kandidamnak es kicsit felpuffadt a hasam es alul is majdnem hogy megvaltozott a flora de hala nincs mar az az eros csipes es viszketes.
Valaki tudna segíteni abban hogy milgammát lehet szedni a diéta alatt,ez B vitaminokat tartalmaz,de az élesztő is tartalmaz B vitamint,így nem tudom,hogy ezt szedhetem-e,a gerincem miatt kellene a milgamma.
Most szerintetek megint elöről kezdjem a 3 hetet?
Elrontottam a diétám,ettem 2 gombóc fagyit 15-én és most rosszabb :-( 2 hét oda.
jó, hogy az embe kérdez, de ha bmi miatt kételyek merülnek fel,akkor érdemes inkább mellőzni, többet ér inkább kihagyni,mint,h odavesszen az eddigi "munka"
A terápia alatt nem ehető ilyesmi. Se a kukorica szirup, sem a napraforgó olaj (feltételezem nem hidegen sajtolt olaj) nem fér bele a diétába. A szójalisztről sem hallottam még hogy ehető lenne, ez egy nagy kérdőjel még nekem is.
szarintem a kukoricaszirup miatt tuti nem, de nem vagyok benn biztos 100%ig
Találtam egy boltot, ahol lehet venni úgynevezett carobina-t ami olyan lehet mint a nutella. szerintetek második időszaktól lehet majd enni?
Összetevői:napraforgóolaj, kukoricaszirup, karobpor, szójaliszt, nem hidrogénezett növényi zsír, szójalecitin, vanília
köszi a segítségeket, akkor megpróbálok tampon helyett betétet használni,meg kipróbálom ezt az ülőfürdőt is.
szép hétvégét nektek!
:)
Kösz, mindig agyalok a nevén :-))
Erről az anionos betétről már hallottam, elég borsos ára van, de lehet, hogy kipróbálom, ha van belőle vékonyabb fajta is. Egyébként ez az ob probalance nem olyan "száraz", mint a többi tampon, ettől még nem volt bajom, persze a vége felé már kissebbet teszek be, a legvégén meg csak tisztasági betétet.
A sós ülőfürdő gyakorlatilag csak annyi, hogy engedsz a kádba meleg vizet, teszel bele tengeri sót és addig ülsz benne, míg meleg. :)
Persze mindenki maga dönti el, de én is csak azt tudom mondani, amit warj: próbáljátok ki 1-2x, hogy nem tampont használtok és higgyétek el, pont az fog Titeket meggyőzni, hogy a nőgyógyászati panaszok csupán ettől is mennyire csökkennek. Én sem szeretem, de egyszerűen megéri ez a pár nap kellemetlenség azért, hogy jól legyek. Mint ahogy szerintem minden máshoz is így kell hozzáállni, a diétához, a anyagi áldozatokhoz, az egyéb erőfeszítésekhez: magunkért csináljuk és bármit megér az, hogy jobban legyünk. Szerintem akinek volt már makacs nőgyógyászati problémája, mindenki átérzi ezt.
szerintem nálam a sütővel van a gond. Más "rendes" sütit is folyton odaéget. Alapanyag nem maradt ki kétszer is megnéztem. a recept szerint 40 perc a sütési ideje de az én sütőmben kb 1,5 óráig sült. és csak megégett a közepe.
Bocs anonimos betét, ha jól emlékszem a nevére.
Hát elhiszem, hogy kényelmetlen, de ettől még nem ajánlott, persze mindenki maga dönti el. Ha nem múlnak el a lenti panaszok, akkor próbáld meg egy két menstruáció ideje alatt mégis az anonios betétet.
A kenyérsütőben nem is lehet megsütni. Nem tudom nekem egyből sikerült mindig. Nem értem mi lehet a baj. Mennyi ideig sütötted, nem maradt ki valami az alapanyagokból?
Én se tudnám lecserélni a tampont. Persze én se tamponnal kezdtem de nem tudom vissza tudnék e rá szokni. A nőgyógyászom meg azt mondta nem ez a legnagyobb rizikó pont.
Nem kenyérsütőben sütöttem, de miután a sütő nem akarta megsütni, gondoltam rá. bár kicsit elment most tőle a kedvem ezért vettem bolti élesztőmentes kenyeret egyenlőre.
ezt szomorúan hallom, mert ÚTÁLOM s betétet, megpróbálom a menzi vége felé,h vékonyabb betétet használok, de mikor nagoyn megvan nem tudom elviselni a betétet, olyan , mintha pelenka lenne rajtam
A tamponról:
"A tampon önmagában sem igazán egészséges, a vér bent pang a hüvelyedben órákig, levegőtlen térben, és bizonyítottan több baktériumot találtak használt tamponon mint betéten. és hiába használsz kisebb méretet a múlófélben lévő mensesre mondjuk a 4. napon is, simán felsérted vele a hüvelynyálkahártyádat, épp mert már nincs meg annyira, és szárazabb a hüvelyfalad."
Hát ezt neked kell eldönteni, de egy biztos, a candida gomba nőgyógyászati túlszaporodásnak az egyik kiváltó oka a fogamzásgátló szedése. Én azt tanácsolom, hogy ezen is változtass. A stressz is nagyban befolyásolja a dolgokat.
Vannak különböző irrigálási lehetőségek kinek mi válik be.
Ilyen pl:
ezüst kolloiddal+víz történő irrigálás esetleg néhány csepp graepfuit cseppet is lehet bele tenni.
Gyógyszertárban kapható tejsav ezzel is lehet irrigálni.
Én maradtam a tamponnál, de az ob opti balance-t használom, ez segít hejreállítani a normál hüvelyflórát. Szerintem jó, igaz kicsit drágább, mint a sima.
szia!
étrend: igazából nem is bánom, mert megszerettem az efféle táplálkozást (már azelőtt is kacsintgattam az organikus ételek felé)
fogamzásgátló: sajnos szedek, kb.3 éve. viszont azért nem váltottam le rögtön, mert nekem már azelőtt is volt candidás panaszom mielőtt elkezdtem szedni a fogamzásgátlót! mit tanácsolsz?
köszi
További ajánlott fórumok: