Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

19176. akali
2011. dec. 1. 10:27
Sziasztok!!Aki tudja, írja meg nekem légyszi,h a vérvétel mit fog kimutatni,mert nem egyértelmű.Mi az az érték ami normális,és mi az amikor gáz.Előre is köszi
19175. keszani
2011. dec. 1. 10:22
most jutott eszembe, akiknek kopás a fejboruk, v problémás, probálja ki a Nizoral sampont...anno a hugom kiskorában sokat szenvedett korpátol és azt használta, azota sincs gondja vele
19174. keszani (válaszként erre: 19173. - Cepheus)
2011. dec. 1. 10:21
pontosan...kárt tenni ugysem fog, hisz nem oylan eros gyogyszer az.
19173. Cepheus (válaszként erre: 19170. - Keszani)
2011. dec. 1. 10:20
Köszönöm szépen. Este akkor tervezek étrendet az első pár napra, most a kisfiam mellett nehézkes. A Nizoralt pedig megpróbálom kiíratni a háziorvossal, elvégre a pozitív eredmény miatt indokolt.
19172. keszani (válaszként erre: 19171. - Cepheus)
2011. dec. 1. 10:16

jah, értem...ok, akkor a tobbi kozul válassz vmit.

én zabpehely lisztet szoktam riszliszttel keverni, de volt,h t lisztet használtam hajdina liszttel... gyakorlat kérdése az egész.

surítéshez viszont a zabpehely liszt a legjobb...sztem, az elején szerezz be 4 ahány fajtát tudsz 1-1 kilosat és 2-3 hétre be is spajzoltál belole.vegyél natur joghurtot (én bifidusosat szoktam) a kenyérhez, v ha pl rakoztt zoldséget csinálsz jo a tetejére onteni, jo ha van fuszer választék, soook-sok zoldség

19171. Cepheus (válaszként erre: 19169. - Keszani)
2011. dec. 1. 10:09

A halat tudom, igen. A sok zöldség sem lesz gond. Az édességet nem nagyon kívánom alapban sem egy jó ideje, lehet persze, hogy a kúra alatt változik.

Milyen lisztet ajánlasz az sk kenyérbe? Megyünk és veszünk. Zabpehely van itthon a fahéjas reggelihez.

Nem biztos, hogy nem vagyok fémallergiás, nem tudják kideríteni az allergiám okát.

19170. keszani (válaszként erre: 19168. - Cepheus)
2011. dec. 1. 10:06
mielott bmt sutsz, fozol, ird meg privibe nekem v Warjnak, h nehogy lassitsd a gyogyulási folyamatot. tervezz elore,h mikor mit fogsz fozni,h ne az utolso pillanatba kelljen találgatni, és nyugodtan fozhesdmeg
19169. keszani (válaszként erre: 19168. - Cepheus)
2011. dec. 1. 10:05

ezt majd Warj megmondja, Ő azért jártasabb benne.

a gerpi csepp kevés gombaolonek, szoval az utolso hsz-ban felsoroltak kozul válassz vmit a grepi mellé.

miért félz az ezust kolloidtol? v allergiás vagy rá?

de persze ahogy érzed.

a sk kenyér mehet mindig, de napi max 2 szeletet, mert az étkezések 80 százalékának zoldségnek kéne lennie...foleg az elso idoszakban. erre fogyelj majd oda. de ehetsz fozeléket, salikat,halat, heti 1x tk tészta,raktt zoldség...mellozd az édesítoket, azaz a nyirfa cukrot és a steviát is, mert az elso idoszakban igyis nehéz ellenállni.

ugye tudod,h husok kozul csak a hal eheto? megvannak az eheto lisztek is,ugye?

19168. Cepheus (válaszként erre: 19166. - Keszani)
2011. dec. 1. 10:00

Köszi szépen. Igen, a szteroid nem gombaölő. Utifű maghéj lesz, van itt egy kis biobolt. Ezüst-kolloidot nem szívesen innám. A grapefruit-csepp nem elég?

Az sk kenyér az első 3 hétben is mehet?

Pálmaolaj van itthon, mangalicazsír nincs. Állítólag nagyon egészséges, az egyik legjobb alternatíva sütéshez-főzéshez (a kókuszzsír mellett).

19167. keszani (válaszként erre: 19165. - Cepheus)
2011. dec. 1. 09:53

Warj ezeet irta nemrég (8.oldalon találtam)

Gombaölőt tudok ajánlani ha nincs fémallergiád akkor vehetsz ezüstkolloidot, ebben igazán Keszani tud segíteni ő használta.

Vagy az Ökonetnek a cancelld nevű gombaölőjét tudom javasolni.

A béltisztító nagyon fontos az okonetnek a bwl-je, vagy bioboltban kapható utifűmaghéj, vagy conol cleanse.

19166. keszani (válaszként erre: 19165. - Cepheus)
2011. dec. 1. 09:47

ha olvasgatod a receptes oldalt, ott Warj szokta szétírni ami épp eszébe jut, h miko rmit enni. de kuldom a recepteket és világosabban látsz majd.

de saját készitésu kenyér (receptek kozt megtalálod) teavajjal és rengeteg zoldséggel eheto lesz, v zabpehely vizben áztatva, fahéjjal...

mindennemu tej az elso szakaszban tilos, másodiktol a novényi. a kávét pedig keruld, v térj át cikoria kávéra.

szteroidot ne szedj, az nem gombaolo.

de elso szakaszba béltisztito is kell, amire nagyn jo az utifu maghéj (sokan használják azt), gombaolonek és orvos áltaô kiirt nizolralt szedtem, de ha nem vagy fémérzékeny, allergiás, akkor ezust kolloid, v majd Warj anán mást, d eha van idod keresgélj, nemrég irta le ezeket a termékeket.

pálmaolaj? nem tudom :S miért nem jo a mangalica zsir?

19165. Cepheus (válaszként erre: 19163. - Keszani)
2011. dec. 1. 09:26

Köszönöm szépen a segítséget! Privit mindjárt írok.

Már lenne is néhány kérdésem. Ahogy nézem, az egész diéta több rákészülést igényel, mint elsőre gondoltam, szombaton azért szeretném elkezdeni.

1) Az első 3 hétben mit reggeliztetek? A kisfiammal szoktam reggelizni, és eddig 2-3 kis szelet tescos vollcorn kenyeret ettünk pirítósnak, változó feltétekkel. Van olyan kenyér, ami ilyenkor is ehető? Akár sk sütésű is érdekel. Valami szendvicskrémmel ehetnénk esetleg naponta egyszer reggelire?

2) Ha grapefruit cseppeket szedek, azt miért jobb az 5. naptól, mint az elejétől? Doki nem írt nekem gyógyszert, illetve amit írt (szteroidot), azt nem fogom szedni.

3) Tej helyett az első 3 hétben van-e valami gabonaital, amit ajánlottok, sütéshez-főzéshez, esetleg kávéba vagy reggelihez?

4) Mangalica zsír helyett pálmaolaj ugye használható? Ez sütésálló, telítetlen zsírsavakban gazdag növényi olaj.

19164. keszani (válaszként erre: 19162. - Cepheus)
2011. dec. 1. 08:00
jha, és ha adsz egy e-mail elérhetoséged privátba, akkor elkuldom neked a receptes forumrol az osszegyujtott recepteket
19163. keszani (válaszként erre: 19162. - Cepheus)
2011. dec. 1. 07:59

Szia!

olvasd el a 18868-as hsz-t. ott le van részletsen irva a diéta menete, eheto ételek. ha bmi kérdésed lesz szivesen válaszolunk

19162. Cepheus
2011. nov. 30. 21:54

Sziasztok!

Lehet, hogy lesz egy-két kérdésem, mert vérvétellel kimutatták, hogy ellenanyagot termelek a candidára. Valószínű enyhe bélgyulladást is okoz. Illetve vannak bőrtüneteim, amiről nem tudják pontosan, mi váltja ki, fényallergiának diagnosztizálták, és nem igazán sikerül kezelni sem.

Szeretném megpróbálni a diétát kezdésnek, minden biztatást és segítséget köszönök. Megtaláltam a főzős topikot, meg ezt is, egyelőre olvasgatok.

19161. akali (válaszként erre: 19156. - Vali72)
2011. nov. 30. 10:29
Köszi a választ.Én is úgy gondolom,h nincs legyengülve az immunrendszerem.
19160. akali
2011. nov. 30. 10:28
Viszont e mellett még az is benne van a pakliban,hogy nem a candida albicans okozza a tüneteimet,hanem valami más gombafaj.azt pedig a vérvétel nem mutatja ki,gondolom én.
19159. akali (válaszként erre: 19153. - Caci20)
2011. nov. 30. 10:25
Én is ez miatt szeretném.Nálam a rossz emésztés,hüvelygomba,felpuffadás,nyelvváladék.Namost ebből 3 más miatt is lehet.A szorulás-puffadás-nyelvlepedék más együtt is lehet más miatt.Ráadásul a nyelvlepedékem ennyi gombaölőtől sem múlt el.(lehet nem ez miatt van)Nem vagyok, voltam vékony, ha kicsit elszaladt velem a ló,máris meglátszott a mérlegen,tehát a gombák nem ették meg a kajámat.A hüvelygombám pedig lehet,h azért jött elő mindig mert nem nagyon figyeltem a hüvelyhelyreállításra soha. Én ezt a legyengült immunrendszert nem gondolom indoknak nálam,mert ha candidas vagyok is,attól függetlenül,h néha előjött egy herpesz,nagyon régen voltam beteg.Pedig bevásárlóközpontban dolgozom.Ezek miatt gondolkodtam a vérvételen.A diétának ezidáig is sokat köszönhetek,kb 20 éve nem tudtam wc-zni,most minden reggel megyek.Már ez miatt nagyon megérte.:-D
19158. keszani (válaszként erre: 19156. - Vali72)
2011. nov. 30. 09:18
jol mondod, 2 eredmény lesz a papiron, egy IgG és IgM, egyik a 3 honappal ezelotti eredmény a másik a mosnai(nem akarok hulyeséget irni ezért nem is irom melyik-melyik)
19157. Vali72
2011. nov. 30. 08:28
Vagyis két dolog miatt lehet negatív, az egyik ha nincs gomba, a másik eset amit próbáltam leírni, csak nem biztos, hogy érthetően.
19156. Vali72 (válaszként erre: 19150. - Akali)
2011. nov. 30. 08:27
Ez úgy van, hogy két dolgot néznek, az egyik a mostani állapot, a másik meg azt hiszem a 3 hónappal ezelőttit mutatja. Akkor negatív, ha az immunrendszer úgy le van gyengülve, hogy nem termeli a gomba ellenei antitesteket, mert ezeket az antitesteket nézik a vérből. De mivel Te már diétázol egy ideje, nem hinném, hogy úgy le lennél gyengülve, hogyha negatív lenne akkor azért.
19155. keszani (válaszként erre: 19154. - Faline66)
2011. nov. 30. 08:23
pont ezért kérdeztem, nem lehet,h az esti kaja elneheziti a gyomrát iylen szinten és ezért fáj? ezt is mondjátok meg a dokinak... és egyen suliba is, hisz szunetek vannak
19154. faline66 (válaszként erre: 19152. - Keszani)
2011. nov. 30. 04:16

Gyomortükrözéssel kezdtük még augusztusban ,semmi különös ,refluxot megállapította,helikobakter nincs,eredmény jó.

Mindig eszik-et miért írtad ? ez az hogy a suli miatt -(8-17-ig) alig eszik ,csak amikor hazaér és pont hogy sokszor kéne keveset .

19153. Caci20 (válaszként erre: 19150. - Akali)
2011. nov. 29. 23:38
Igen.. én is ezen parázok azóta.Nekem negatív de amúgy meg ki tudja...:( Azért mentem el mert biztosra akartam menni és hogy legyen megfogható bizonyíték rá, mert a tünetek alapján csak találgatni lehet.
19152. keszani (válaszként erre: 19151. - Faline66)
2011. nov. 29. 16:09

mindig eszik mikor éhes?

sztem egy gyomor tukrozés se ártana, hátha ott van vmi gond.

19151. faline66
2011. nov. 29. 15:38
Aggódom egyfolytában!A lányom az első időszak végén van a diétában és ma annyira fáj a gyomorszájnál és a szigmabélnél a hasa és a szive is ,egyáltalán nem érzi jól magát!komolyan nem tudom hogy candida -e ez vagy még mindig sötétben tapogatózunk 4 hónap kínlódás után is !Bejelentkeztünk 3D ultrahangra is ,hétfőre kaptunk időpontot.
19150. akali
2011. nov. 29. 10:17
Hát Csajok, nagyon nem dobtatok fel a vérvétellel kapcsolatban. Csütörtökön megyek a Pro-Laborba. Azért 6000 ezret nem akarnék kidobni az ablakon.Ha negatív lesz, akkor azon fogom magam túlóráztatni, h ez most tényleg negatív v sem. Akkor ennek mi értelme van??
19149. warj (válaszként erre: 19145. - Caci20)
2011. nov. 28. 08:40
Válaszoltam és pont ezt írtam én is, hogy lehet bakteriális a tünetek okozója. :-)))))
19148. faline66 (válaszként erre: 19144. - Warj)
2011. nov. 27. 17:47
Köszi !
19147. keszani (válaszként erre: 19145. - Caci20)
2011. nov. 27. 17:42
a hosszu haj tudtommal is jobban hullik, mint a rövid és a nyirás belőle segiteni tud.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook