Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
köszi szépen:) Am himalája sót használok és nem eszem napi szinten húst. Nekem azt mondták a kollégáim, hogy lehet a máj működésre is utaló tünet. a sok beszedett gyógyszertől anno candidára.
jah és gratula a gomba eredményekért!!!!!!
a koleszterin szintet a so megemeli, és a sok zsir, hus. probáld elkerülni, v csökkenteni, legalább a sot csökkenteni és ellenőrizni ismét
sztem szedd ki, ha erősödne vmi tüneted váltsd le
nem tudok rola,h vmi kárt okozna. miért? mit észleltél?
ok. ott a pont. visszaviszem akkor :)
én ott is meg szoktam kérdezni
azért, mert gyógyszertárban vettem.
jahm és a vizelet ph-m sem lett rossz 6.0:) örülök neki nagyon
képzeljétek voltam általános vér és vizelet vizsgálaton (üzemorvosi, foglalkozásom miatt) és semmi gomba nem volt sem a vizeletemben sem a véremben. Viszont az úgynevezett össz koleszterin szintem 7 tel több mint a megengedett. szerintetek ez miért lehet??
én nem ennék semmi keményítőset miért nem nézted meg mielőtt meg vetted
A bonolact probiotikumot ismeri valamelyikőtök?
Csak mert most vettem egy dobozzal (nemsokára elfogy a laktívom)és van benne többek között
glükóz-anhidrát és burgonyakeményítő is.
Merjem/ ne merjem?
mérem műanyag üvegben.
ki van készítve minden reggel 2X 1 1/2 liter.
tehát 3 litert.
még ha a fülemen folyik ki, akkor is megiszom.
de többet nem bírok.
normális esetben ennek a felét sem innám meg:-)
Sziasztok,
A paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítók milyen hatással vannak a candidára? Létezik, hogy előhozhat tüneteket?
mennyit ittál? mert a rostban gazgad ételeknél rengeteget kell inni. hogy állsz ezzel?
köszi szépen!
holnap délelőtt lesz 1 kis időm furikázni a férjemmel.
talált egy újonnan nyílt zsebfogató bioboltot :-))) viszonylag közel hozzánk, ott is felmérem van-e számomra ehető.
és talán a reggeli kv-mat is kissé elvesilhetővé tudom tenni a segítségetekkel.
jelenleg ott tartok lányok, h átestem a ló túloldalára:-(
hónapokig tartó hasmenés után, most leverem a zománcot a wc-kagylóról:-(
pedig sok zöldséget eszem, és 80%-ban nyersen.
vmi ötletet szívesen vennék attól, aki így járt mint én.
az jó, hogy megy fel az értékem...
24 karátos aranyerem lett:-)))
de a kutyának sem kell:-)))
én jonatánt olvastam de nem 100%.
Lányok,melyik az az almafajta,amit ehetünk (persze második időszaktól)? csak mert olyan régen ettem,hogy nem emlékszem melyik a "savanykás" fajta.
olvasd el a 18868-as hozzászolást. ott le van irva a diéta pontos menete illetve az ehető ételek listája.
gombaölőt orvos irhat fel neked, v ezüst kolloid ha nem vagy fém allergiás/érzékeny, béltisztito pedig utifu maghéj például
A stevia nemcsak hogy alacsonyan tartja a cukor szintet a szervezetben, hanem kifejezetten öli a candida gombát. Én többek közt ezért voksolok a stevia mellett, na meg azért, mert a cukor szó hallatán egyből az jut eszembe hogy káros.
Azt hiszem nekem megvan ami neked kell:) Küldd el priviben az e-mail címed és átküldöm.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy itt nem állított össze valaki esetleg egy táblázatot, hogy kifejezetten mit ehetsz első időszakban, és utána mit? S mit nem?
Megmondom őszintén, elkezdtem végigolvasni ezt a fórumot, de több száz oldalt nincs sajnos időm elolvasni, hogy kigyűjtsem az infókat a diétához.
Tehát ha valaki összeírta már ezeket vagy lenne ideje összeírni azt megköszönném.
Írtok itt gombaölő meg béltisztítóról az első időben, ezeknek mi a neve, vagy éppen ki mit ajánl közülük?
köszönöm előre is
Puffasztott rizst csak barna rizsből lehet...:( A zabpelyhet már eszem egy ideje:D Natúr joghurtba szoktam keverni és teszek bele fahéjat. fincsi:) próbáld ki:)
Én tudom mire gondolsz, én az al..i-ban veszem, 200Ft és kb 20 szelet van benne. Én a szezámmagosat szeretem, tk rozs és tk búza van benne+szezámmag. Ezt eheted, az Abonettet nem lehet, mert abban van kukoricaliszt.
ahogy Warj szokta mondani, egy alma rá a legjobb példa,h hogy kel visszaszoktatni az élelmiszereket: elso nap egy negyed alma, második nap egy fél, és igy tovább. de minden élelmiszernél kell várni 3 napot,h megtudd miylen hatással voltr rád. ha nem érzel változást akkor azzal nincs gond és eheted mértékkel. pl tojást heti 2-3 darab max.
hogy is van a visszaszoktatás? hetente egy "új" élelmiszer? v három naponta?
Azt hiszem, tudom mire gondolsz. Elvileg ehető, de én pont a tejpor miatt nem mertem. Inkább vegyél a li....-ben puffasztott rizst szerintem. Meg van tök jó zabpehely elég olcsón (200ft).
De vmi német, de nem 8szelet hanem sok és olyan vékony mint az extrudált kenyér és ropog.
én nem ajánlom. de nem oylan német termék? 8seletes sötét kenyér féleég? másodiktol hamarabb ehetnéd, de azzal nagyon vigyázz, mert hamar megpenészesedik
További ajánlott fórumok: