Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
Az egész egészségi állapot olyan mint egy szappanopera...
Egyszer minden csodás, aztán minden pocsék, és ez így megy 54362571. részen át...
Én meg ismerlek :D
Most majd pszichiáterhez kell mennem, de 1 hónap múlva megint immunológia. És asszem 2 hét múlva episzakrendelés.
Hát még mindig nagyon vacakul vagyok. Iszonyatosan köhögök, néha rohamszerűen, csorog a nózim, egész nap hőemelkedésem van este meg éjjel meg lehetetlen lehúzni a lázam.
Éjjel tuti h nagyon magas volt, mert nem emlékszem mi volt az animal planeten (ez gáz) és rohamom is volt.
Szóval grrrrrrrr....
Neked hogy állnak a rohamok? Tudod már mikor kell beköltöznöd?
Hányingerre is jó meg bélmozgató is.
Ne ijesztgesd már a többieket mindenféle kómácskával :D
AliasDJ! Te is leállsz a Rivotrilról? Milyen ütemben csökkented az adagot?
Többiek! Még mindig egyben, és talán már rendben leszek az első csökkentéssel - bár lehet, a későbbieket kicsit elhúzom.(Anno éreztem, hogy kevés, de mire bevettem volna - a biztonság kedvéért - a korábbi(előző napi)adagot, már késő volt.)Csak pár napra gondoltam. De majd meglátom! :)
Nekem is mennem kell szívultrahangra, lehet megint van egy kis szívburokgyulladás is. De remélem nem.
Elhiszem hogy eleged van ebből a sok szarból :S Nem elég elviselni őket még rohangálni is kell mindegyik miatt állandóan :(
Majd jönek jobb idők is :)
Kitartás!!!
Szia!
Nem ismerek olyat, akinél így jött elő, de pár hónapja volt a TV-ben egy anyuka, akinek a kisgyermeke közvetlenül egy oltás után kapott epilepsziás rohamot. Én ilyen értelemben látok összefüggést. És mi lesz? Kivizsgálnak? Vagy "elfelejtik"?(Nem tudom, melyik jobb: nekem a zárómra azt írták: nem gyógyszereznek, betudják egyszeri rohamnak - aztán majd' 2 hónap tünetmentesség után mégis írtak, és azóta is szedek! :( )
Bluelake:
Ne haragudj, de tényleg használhatatlan állapotban voltam/vagyok.
Lehet hogy jó is hogy nem találkoztunk, mert amilyen utánzós vagy és amilyen vacak a te szervezeted is lehet hogy benyaltad volna a boldogítóim legalább egyikét :/
Kiderült hogy infuenza, bakteriális fertőzéssel kombinálva. Arról ne is beszéljük hogy az összes nagyizületem haldoklik. Néha a kicsik is :S Rendesen be vannak gyulladva. A vérsüllyedésem elég gáz lett :(
A fene egye meg, hogy elmúltak a rohamok, erre jött ez. Még nagyon magas lázam nem volt, de magamat ismerve várható, és akkor jönnek a rohamok is :(
De ha meggyógyulok végre kötelező jelleggel összehozunk egy kórházon kívüli talit :D
No meg Anyával megyünk Romániába esküvői ruhát nézni :)
Szia!
Nem lehet hogy pánikroham volt?
Megkérdeztem az epileptológust az oldaladon.
Egyrészt most váltottam orvost, és nagyon tetszik a hozzáállása! Másrészt, ha benne nem bízok, akkor kiben? Sok választásom nincs. Remélem a legjobbakat. :)
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?