Epekő műtétről tapasztalatok? (tudásbázis)
szia
igen,ugyhogy tessék elkezdeni intézni a dolgokat, gyerünk-gyerünk!!!
Szia, fanfáááár!
Örülök, hogy sikerült a műtét, úgy tűnik, te is pozitívan látod a történteket :)
Most még egy kis diéta, és rendbe fogsz jönni. Milyen jó lesz!!!
Sziasztok
megjöttem, naki ne hanyagold, gyerünk nyomás intézkedni.
Szólitsatok Izának, köszi :)majd megpróbálom átiratni a nevem hoxával.
Jól vagyok, köszi a drukkokat és hogy gondoltatok rám, aranyosak vagytok.
Majd ha jobban és többet tudok ülni, jövök és mesélek.
puszi
Elolvastam a tájékoztatóját!
Hát én nem innék belőle, annál jobban félnék egy esetleges görcstől...
Azt soha többet nem akarok átélni!!
Végül is hogy döntöttél, kipróbálod vagy nem?
Dehogyis, utána se mentem. Nem vagyok igazán panaszos, de mióta tudom, egyfolytában várom :p
Vettem egy granulátumot, rám dumálta az eladó, itthon láttam, hogy ismert epekövesség esetén nem szedhető. Gondolom, megbolygathatja. Most mi legyen?
Én is sokat gondolok Párducra!! Már biztos túl van rajta, holnap már haza is engedik, remélem jól van!!
Naki te hogy vagy? Végül is van már kórház és időpont?
Hahóóóó!
Már biztosan átestél rajta, és még szunyókálsz...
Várunk!
Gondolok rád, minden rendben lesz!! Most még nem hiszed el, de tényleg nem lesz olyan vészes!
Majd ha már jobban leszel, gyere és mesélj!
Szorítok neked!!
köszi!
neked mikor lesz???
Hétfőn fekszem be és ha minden igaz kedden műtenek, szerdán kiveszik a csővet és csütörtökön jöhetek haza.
Főorvos fog műteni, nagyon szimpi volt.
Köszi :)
Na milyen gyorsan előjegyeztek!!
Persze hogy félsz, nem nagyon van olyan ember szerintem aki nem félne! Én is féltem rettenetesen, nekem egy hónapom volt izgulni előtte!:)
Ha érdekel a naplómban leírtam nagyjából hogy én hogyan éltem meg! De tényleg én is csak azt mondhatom amit nekem is mondtak előtte és én se hittem el, hogy nem olyan vészes! Így vissza gondolva tényleg százszor inkább a műtét mint még egy görcs! Persze nem lesz kellemes, nekem a legrosszabb a műtét napja volt, de másnaptól már sokkal jobb, és hidd el hogy napról napra egyre jobb lett! Egy hét után ahogy kiszedték a varratokat már szinte nem is éreztem semmit!
Nagyon szorítok neked!!
Mikor kell befeküdnöd? Arra felé hány nap kórház? Szimpatikus dokit sikerült találnod?
Hogyne izgulnék, én még nem ismertem olyan embert aki ne izgult volna műtét előtt!!!
Pláne,hogy altatásban megy, nem is félek, rettegek!!!
Azért köszi a biztatást!!!De én nagyon parás vagyok az ilyen kórházi dolgoktól, pedig már volt pár mütétem, de sose szokom meg!!!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a terhesség alatt végzett conisatio-s (méhnyak) műtétről?( P4-es rákszűrési eredmény miatt)
- Ganglion műtétről van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek szívbillentyű műtétről tapasztalata?
- Csipőprotézis műtétről mik a tapasztalatok?
- Herevisszér (varikocele) műtétről mit tudtok, mennyire eredményes? Mik a tapasztalatok?
- Gyerekeknek kancsalság ellenes műtétről valakinek tapasztalat?