Endometriózis! (beszélgetés)
mi újság veled? azóta javult a helyzet? nekem egy kicsit jobb, bár még mindig barnázok, de sokkal kevesebbet.
Lányok, még egy hét a Visanne-ból. El sem tudom hinni, hogy így repül az idő. Fél éve még arról irogattam, hogy hogy fogom kibírni ezt a fél évet. Hát végülis nem volt olyan rossz :)))
Csak most izgulok kicsit. Félek, hogy nagyon meglesz, de szerencsére pont szabim is lesz akkor, szóval remélem tudok majd pihenni.
:))) nagyon izgi
a beültetés után mész dolgozni vagy ilyenkor otthon kell maradni pihenni?
Szia,
ha megjön a mensruációd hívd fel a dokit és kérdezd meg, én úgy tudom az első napokban kell hogy megkapd ez lehet a második és haramdik is, nekem még ezt mondta. Szerintem a szuri a gnrh lehet. Milyen stádiumú endometriózisod van?
szia,
a stimuláció semennyire hála az égnek, legalábbis még most nem érzek semmit. Most sokat kell innom, hogy minél előbb kimenjenek a hormonok a szervezetemből. Telefonálni nekünk kell holnap délután, hogy mennyit sikerült megtermékenyíteniük :) remélem lesz elég, szeretném ha fagyasztani is lehetne.
szia,
Nagyon drukkolok, hogy miden redben menjen! ha másnem tényleg átnézitek a papírokat és felteszed a kérdéseidet az orvosnak.
Csonkolni nem kellett a petefészkeimet, a petevezetőmet vették ki. Most azt is mondta a doki hogy mindegyikben 8-8 volt, fura is volt hogy ennyire egyszerre értek.
Ne aggódj neked is lesznek ciszta helyett ott peték! Szorítok és hallass magadról ha már tudsz valamit!
Eztényleg nagyon sok! Szuper!
Hányat akarsz majd visszaültetni? vagy még korai a kérdés?
Bokorral nem beszéltem. A Sotéra meg csak 18-án megyünk. A férjem variált is egy kicsit, hogy akkor minek megyünk a meddőségibe hamarabb, de legalább a konzultáció meglesz, átnézik a papírjaimat, meg a vizsgálatokról is többet tudunk majd. Már szívesen túl lennék rajta.
Gratulálok! Ez szuper sok lett:) Kíváncsian várom a holnapi fejleményeket.ű
Neked kellett petefészket csonkolni a műtét során? Nekem kellett jobb oldalról, és stimunál nem is lett egy leszívható tüszőm sem azoldalt, csak egy szép nagy ciszta:S
Nagymaya,
mi újság? tudtak valamit mondani az értékedre? El lehet kezdeni a lombikot így?
Lányok,
én túl vagyok rajta :) 13-at tudtak leszívni a 16ból, köszönöm a szurkolást lányok! Valószínű csütörtökön lesz a beültetés, de majd holnap többet mondanak, ha hívjuk őket.
Én is beszéltem ma velük! Kb fél 2kor hihihi! :)
Na akkor 1 hónap múlvára már kaptál időpontot, ez azért tök jó!!! Nagyon-nagyon drukkolok mindkettő miatt!!! Nagyon remélem, hogy jó híreket kapsz!!
Na, csak felvették. Január 4. az időpont. Na, mi lesz ebből? Dec. 18-án megyünk a meddőségibe.
Már most izgulok mindkettő miatt:)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval