Endometriózis! (beszélgetés)
Lányok, úgy sajnálom, nem tudok visszaolvasni, remélem, mindenkivel minden rendben van, sokat gondolok Rátok.
Maju, azt olvastam, ami Veled van, hát ez nagyon kemény, hogy ennyit kell várni. :-((((
Azért a szeptemberi időpontra csapj le és írasd be magad, aztán ki tudja, addig még mi lesz.
Esetleg érdemes lehet a Sote 2-n próbálkozni, ott is műtenek bél érintettséggel, Gabcsi ajánlotta a Tömörkényi dokit? remélem, jól írom a nevét... Hozzá tuti sokkal hamarabb be lehetne jutni.
Puszi Mindenkinek!
Szia Ági,
Nagyon szurkolok, jól hangzik, amiket írtál! Kitrartást a kövi két héthez, a vége lesz a legnehezebb. Mit mondott a doki? otthon tesztelj, vagy vv-re kell menned? És mikor???
De izgi! :)) És tök jó hogy ennyien megmaradtak.
Szoritok a továbbiakban, és csak NYUGI :)
Most sok a lehetőség, azzal is hogy vannak még négyen lefagyasztva.
Értem én! :)
Köszi a biztatást. Te hogy vagy? A Gnrh-t hogy viseled?
Nagyon ledöbbentett amit írtál.
És azt nem tudod megtenni, hogy elmész magánba ahol lehet sürgős műtétet kérni, és ott megcsinálják úgy hogy csak a bél és a hólyag résznél hagyják benn? Már azzal is nagyobb lenne az esélyed a babára és egy ideig akkor így próbálkozhatnátok. Bár lehet hülyeség, csak próbálok ötletelni...
Egyébként ha megkérdezhetem hány éves vagy? Én 30 és nekem a doki azt mondta még van időm hogy természetesen próbálkozzunk a babával, szerinte olyan 33-34 körül már mindenképp lombikozni kéne.
Lányok,
köszönöm, hgoy gondoltatok rám. Nekem tegnap megvolt a beültetésem. 2db 8 sejtes embriót kaptam vissza , a férjem is bejöhetett elég jó érzés volt, sokat törődtek az emberrel, tényleg emberi volt az egész! Utána még negyed órát hagytak feküdni az ágyon és az embriológusok behozták a tálat, amiben megtermékenyültek :) el is hoztuk, elraktuk :) nem gondoltam hogy ilyen sokat törődnek az érzésekkel is! Jól esett. A doki azt mondta erősek és még 4-et le tudtak fagyasztani, akik megint csak 8 sejtesek voltak. Most jön a nehéz várakozási idő.... :)
maju,
hihetetlen mekkor a várólista, mikor engem műtöttek, akkor is nagy volt, de 4-5 hónapra rá megműtött mikor már megvoltak a kért vizsgálatok. Ez elég sok idő, de ha itt akarsz maradni úgy néz ki nincs más megoldás. Egész addig a visannet kell,hogy szedjed?
Te is fogsz még ott tartani ahol más hidd el, nem lesz gond semmivel! Csak hát igen... elhiszem sok ez az idő ez megértem hogy bosszantó....
Fzs84,
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, és kisebb fájdalmakon kívül jobban vagy! A mellkasi fájdalmad az a levegőtől lehet, amit beléd fújtak, hogy lássanak mindent és az eszközökkel könnyebben tudjanak bent matatni. Ne aggódj, ez napról napra jobb kell hogy legyen! Kitartást kívánok!
Mert mondtam,hogy az nagyon sok idő és nekem gyerek kell, erre mondta hogy akkor gondoljam meg vagy ki helyett akarok menni?
Kb úgy mondta hogy akkor csináljak amit akarok,de nincs más választásom.
Gratula végre!!!! :) Látoood, mondtam, hogy szugeráld, hogy nincs belenőve!!! :D :D Igeeen!!! :D Ügyes vagy!!!
Fog még fájni ez tutti, de óvatosan lassan, ahogy tudsz, segítség akár, de sétálgass... És mielőbbi felépülést Neked! Ez egy remek Mikulás hír! :D
Örülök a jó híreknek.
Ha jól emlékszem ma műtöttek. Én aznap nem bírtam még felállni. Másnap is csak délután egy két lépésre.
Tényleg jó lehet ez a Bokor doki!
Hát mi lenne! Baba!!! :)
De már most félek, hogy visszajött, mert úgy barnázgatok mint amikor endóm volt. Bár ez lehet a Visanne-tól, de simán lehet, hogy visszajött.
Szóval nem akarom túlságosan beleélni magam :(
Szia!
Pihenj, gyógyulj, szuper h túl vagy rajta! :) Jó egészséget! :)
Sziasztok,
Túl vagyok a műtéten, és azt mondhatom nagyon boldog vagyok és remélem így is marad :)
Bokor doki nagyon ügyes, azt mondta kiszedte a cisztát ami mar nagyon nyomta szét a petefeszkem és lézerrel leszedte s szigma belrol is, meg a sövényt is helyre rakta. Remelem mostantól mar jobban leszek mert most iszonyúan faj a hasam, pedig járkálni kellene de nem bírok. Boldog Mikulast nektek is és nagyon köszönöm a biztatást
Jól vagyok, minden okés... Minden hónapban új reménnyel, hogy na akkor majd most tutti sikerül a gyerkőc. :)
Jelet úgy tudsz, hogy már az illető nevére és ott alul látod a kapott jeleket, és egy négyzetben, hogy milyen jeleket tudsz neki küldeni. :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval