Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
az olcsobabakocsi.hu -n van egy kontakt V Niki, vele lehet egyeztetni, és mi Pesten néztük meg végül, szuper, ki lehet próbálni, tapogatni, csereberélni a részeket. Eszméletlen szuper anyagokból vannak és szerintem nagyon minőségi az egész kocsi minden kiegészítővel. Mindent le lehet szedni róla, mosni...szóval szupi!!
Mért nem rendeltük meg? Babona...majd talán most megrendeljük, és akkor megjön a 24. hétre. Ja és még szerintem nem teljesen tuti a neme...25-én megyek a dokimhoz, remélem 100%-ot mond már :)
Gondolom csak a haskörfogat egy picit kisebb az átlagosnál. Nekünk a combcsont hossza volt egy kicsit kisebb.
(Bár ezt a doki nem mondta, csak én néztem itthonról már a neten ilyen általános táblázatokat, hogy melyik időszakban mekkorák az átlagos méretek). De ez teljesen normális, hiszen ahogy mi sem vagyunk egyformák, a babáink méretei sem követik egy az egyben az általános táblázatokban írt méreteket.
És az mit jelent, hogy kicsit kisebb a pocija?
A cukroddal mi újság? Lemaradtam a fejleményekről.
Jobb is az, ha nem erőlködsz. Vegyék ki szépen a picurkát.
mi mar megvettuk a babakocsit ilyet : [link]
kerdeznem, hogy van -e valaki akinek a mehszajan fekszik a mehlepeny? ha igen mit mondtak? nekem 20 hetes uhn annyit mondtak, hogy szoljak majd a kezeloorvosomnak(nincs fogadott) aztan, a noverem mondta, hogy melso fali a lepeny ami semmit nem jelent. most kerdeztem a vedonot, o mondta h a mehszajon fekszik, es h hamarabb nyilhat a mehszaj, de semmit nem tudok tenni ellene...a neten amit olvastam, mindenkinek szigoru pihenest irtak elo...tehat most nem igazan ertem....
Mi is lengyelt veszünk szerintem, Tako Warrior a neve és farmer anyag lesz a huzat, világosabb barna bőr kiegészítőkkel, eszméletlen vagány, nagy a mózese (40x80) mert szerintem nekünk magas babánk lesz, masszív, de szuper kezelhető és kicsire csukható, variálható, és a teljes csomagban benne minden, kiegészítőkkel együtt, és van hozzá isofix talp a kocsiba. Ilyen lesz!
Na igen. :) Nekem is csak az a problémám, hogy nem tudom élőben sehol megnézni. Az OLX-en találtam egyet, amit Nyíregyházán árulnak. Hát az nekem nagyon messze van. :) Pestközelben nincs sajnos.
De ettől függetlenül most nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz majd a végleges, a kiválasztott. :)
Ez is nagyon szép :)
Annyi szépséget árulnak már,hogy győzzön az ember lánya szájat tátani. No,meg kiválasztani.
Amit én kinéztem, az meg lengyel gyártmány. Lengyeleknél meg Romániában, valamint Oroszországban elég elterjedt. De itthon nincs belőle boltokban, csak webáruházban.
Nekem ő a "szerelem":
Mi ezt rendeltük meg :
Majd csak szeptember végén érkezik vagy október elején, remélem picúr kivárja :-D
En a 16 heten mar ereztem rendesen de hatarozott rugasok a 20 heten voltak :) December 9 re vagyok kiirva, 4 kilot hiztam eddig !
En is azon parazom idonkent hogy ez a gyerek nem pihen ! Egesz nap ficankol . A kedvencem amikor kinyomja magat ! A parom felszisszen ha meglatja hogy nem faj ? Csak ugy megy a moka egesz nap ! :)
A fraszt kapnek ha nem mozogna egesz nap tuti ! Bar van szivhangfigyelom, de akkor is ! Hogy viselitek ezt az idot ?
Ó te szegény. .. nem csoda hogy frászt kaptál. Szerencsére minden rendben van, de inkább nézzék meg feleslegesen.
Kicsi Tikktakk bezzeg meg volt kergülve szombaton. A szomszédban lagzi volt és éjjel le kellett takarnom a pocakomat, mert úgy tombolt a zenére, hogy már fájt:-)
Szia én most kezdem a 30.-at eddig 14kg-ot híztam ;-)
Üdv köztünk és gratula :-)
Nagyon jó volt hallani hogy dobog a pici szive, rögtön egy nagy kő esett le a szívemről. Hát igen ijedtem már meg én is attól is mikor sokat és erőteljeset rúgott, azt hiszem nekünk mindegy mi van, mi parázunk :-D
Nincs szívhang figyelőm :-/,egyébként azt olvasom, hogy ez idő tájt kezd olyan szűkös lenni neki a hely, hogy ilyenkor már majd nem mozog olyan nagyon,habár ma meg nagyon eleven :-D