Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
:) Hedvig. Szép! :)
Becézni hogy fogjátok?
Mi elég ramatyul állunk nevekkel... Lány név nekem több is van, ami tetszik. De képlékenyek még. Fiú meg egy sincs. :D
Páromnak a Benett. Ezzel csak az a bajom, hogy nem szeretném Beninek becézni, mert Beni már van a közeli rokonságban, bár ő Benjamin.
Tegnap is nézegettük a neveket.. anyu is beszállt a buliba. :)
Szóval hátha ma már kiderül a neme, és akkor legalább vagy csak fiú vagy csak lány névben kell majd gondolkodni.
Hát nagyon remélem, hogy most már megmutatja magát. :)
14. héten voltunk utoljára dokinál. Akkor nem igazán akart úgy fordulni, hogy az jó legyen. Viszont 5 hét telt el azóta, és az 5 hét alatt a pocakom hihetetlen nagyot nőtt. MOndhatni a 14. héten még semmi hasam nem volt, most meg már van egy kisdinnyém. :)
Írok majd mindenképp estefelé, hogy mi volt.
Az éhség nálam állandó, de oda kell figyelni, mert egyszerre sok kaja már nem esik jól. Inkább sokszor keveset eszek.
Fáradékony is lettem... tegnap 1 órás séta után már minden bajom volt. Ma viszont jól esett az ultrahang előtt a Városligetben lődörögni. Hivatalosan is lánynak nyilvánították kicsi Tikktakkomat, úgyhogy most már Hedvig a dràgám:-) 68 mm a buksija, 1050 gramm a becsült súlya és mindene a helyén.:-)
Ne aggódj Szeplakisz, tuti hogy minden ok lesz!
Nevekkel ki hogy áll?
Én jól... Kicsit izgatottan. :) Ma akármit ettem, semmi nem esett jól.
Ma megyünk dokihoz, 19. hét. Aztán most valahogy jobban izgulok, mint eddig.
Hát valahol nekünk is el van téve már egy zsák fehér babaruha... de hogy hova tette anyu? :) Ezt még a héten megkeressük...
Én meg tegnap rendeltem vateráról egy körforgót. :) Kíváncsi leszek élőben is olyan jó lesz-e, mint a képen. :)
A naplómba folyamatosan töltögetem fel a képeket azokról, amiket beszerzek. De majd inkább szeptembertől fogunk beindulni vásárlás terén. :)
Meg egy csomó biztonsági cucc is lesz a Lidl-ben... Már konnektordugót vettem tavaly, most beszerzek néhány élvédőt. Apránként jobban esik a pénztárcának:))
Ruhára nekünk nincs gondunk, ezt is csak azért vettem, mert még biztos ügyetlenkedni fogunk, addig ne kelljen nagyon tekergetni Tikktakkot:)
Múlthéten én is az Auchan-ben vettem egy kis rugit. Olyan édes. (egyelőre ez a második kisruha, amit vettem). Ez tényleg unisex.
:)
Vasárnaptól meg a Lidl-ben lesznek babacuccok. :) Szerintem megnézzük, hátha vasárnapra már tudni fogjuk, hogy kukisnak vagy nem kukisnak kell vásárolni. :)
Édes kis mókus... nem szereti, ha kukkolják.
Kicsi Tikktakk is nagyon aktív volt reggel, de lemondták az időpontunkat, úgyhogy majd holnap megyünk.
Találtam az auchanban nagyon jó bodykat... azt a széthajtós fajtát. Jó lesz amíg bénázunk az elején:-)
Kezd már nekem is feszülni a pocakom alja, de a gyomorégés normalizálódott. A gaviscon jó.
Én azt vettem észre még,hogy ha mondjuk poharat fogok a kezemben és úgy teszem a kezem a hasamra,hogy fogom a poharat akkor pont ott elkezd rugdalózni :-). Meg mostmár inkább kinyomja magát sokszor,tehát nem is annyira rugást érzek hanem mozgolódást és így teljesen kinyomja valamilyét.
Nekem a pocim fájdogált picit az éjjel, gondolom az idő miatt...
Hát a genetikait gondolom nem a dokim csinálja, hanem majd a kórházban fogják.
Most 24-én, csütörtökön megyek a dokimhoz és gondolom akkor majd ad is beutalót a kórházba genetikaira.
Szóval ha jól sejtem, és a genetikait nem a rendelőben fogják csinálni, akkor most egymás után kétszer fogunk majd menni UH-ra, úgyhogy a kettőből már valahol csak mutatni fog valamit. :)
De mondtam is páromnak, hogy az lesz igazán szép, ha mindkét UH-n majd mást fognak látni. :D Volt már ilyen a történelemben...
szia
december 13. környékére vagyok kiírva:)
nekem a doki azt mondta a 18 hetes UHon hogy "nem lát semmit" vagyis kislány lesz szerinte:)elég sokáig nézte a 2 lábacskája közti területet szóval én hiszek neki, mert a megérzésem is azt súgja hogy hihetek neki:) voltál már a genetikai UH-on? ott meg kéne már tudni állapítani.
Emma27, neked mikorra van a szülés várható időpontja megadva? Ha jól sejtem, nagyjából egyidősek lehetünk... :)
Akkor még ti sem tudjátok a nemét?
Én már a 12. héten is reménykedtem egy "talán-ban", de tippelni sem tudtak, aztán a 14. héten is, de akkor sem mutogatta magát... Most már a 19. hetet töltöttük, de már kezdem feladni. :)
Végre tudtam aludni, hűvös is volt, úgyhogy jól kialudtam magam... és a délutáni szundikálás is segít:)))
Kitartás, már neked sincs sok hátra. Drukkolok,hogy ne szégyenlősködjön a Picurkád. Én is abban bízom, hogy holnap megmutatja magát tökéletesen egyértelműen a lányom, mert a 3 "nem látok fityegni semmit, úgyhogy minden bizonnyal lány" diagnózis még egy kicsit kevés a függöny és a szőnyegvásárláshoz:)))
Óóó, de jó, hogy mondod, a fene se gondolta volna, hogy nem szabad. (pedig végre hatott:((()
A Gaviscont javasolta a védőnő, beszerzek egy adagot és reménykedek.
Mi lassan indulunk a dokihoz, ő most ráadásul új nőgyógyász, kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Az én bébim rossz időben ugrabugrál, melegben alszik - nem tudom, melyik tetszik neki :D
Hűű de korán keltél a szabi alatt. :)
Én még csütörtökig dolgozom, de ma már nagyon nehezen sikerült kimásznom az ágyból. Nagyon lessen telnek a napok.
Ráadásul csütörtökön megyünk dokihoz, utána meg jöhet a jól megérdemelt pihenés.
Nagyon reméljük, hogy csütörtökön már megmutatja magát a kicsi, mert eddig még titkolózott. :) De most már 19. hetesek vagyunk, szóval hátha... :)
Nálam sajnos a gyomorégés jött elő. 2 éjszakát kínlódtam végig majdnem ülve, de tegnap végre eszembejutott a szódabikarbóna. Óriási tálmány:-)
Végre szabin vagyok, úgyhogy neki láttam a babakocsi tanulmányozásànak.... hát jó, hogy van férfi a háznál. 1óra küzdelem után odaért a párom (addig a koccsimat javította) és 5 perc alatt rájött minden állítási és bekötési lehetőségre. Viszont ragyogó tisztára mostam:-)
Picurkáitok hogy bírják ezt az időt? Tikktakk olyan kis ficánka reggel és este, de napközben pihen. Vasárnap strandoltunk egy kicsit, de a vízre se különösebben reagált.
Ki mikor megy ultrahangra/ vizsgálatra?