Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Első babát váró kismamik! fórum

Első babát váró kismamik! (beszélgetés)

1093. Szeplakisz (válaszként erre: 1090. - Ankamacko)
2014. júl. 24. 14:09

:) Hedvig. Szép! :)

Becézni hogy fogjátok?

Mi elég ramatyul állunk nevekkel... Lány név nekem több is van, ami tetszik. De képlékenyek még. Fiú meg egy sincs. :D

Páromnak a Benett. Ezzel csak az a bajom, hogy nem szeretném Beninek becézni, mert Beni már van a közeli rokonságban, bár ő Benjamin.

Tegnap is nézegettük a neveket.. anyu is beszállt a buliba. :)

Szóval hátha ma már kiderül a neme, és akkor legalább vagy csak fiú vagy csak lány névben kell majd gondolkodni.

1092. Warnika (válaszként erre: 1090. - Ankamacko)
2014. júl. 24. 14:08
Lányban nálunk tuti Maja lesz, fiú most Patrik vagy Oszkár.
2014. júl. 24. 14:06

Hát nagyon remélem, hogy most már megmutatja magát. :)

14. héten voltunk utoljára dokinál. Akkor nem igazán akart úgy fordulni, hogy az jó legyen. Viszont 5 hét telt el azóta, és az 5 hét alatt a pocakom hihetetlen nagyot nőtt. MOndhatni a 14. héten még semmi hasam nem volt, most meg már van egy kisdinnyém. :)

Írok majd mindenképp estefelé, hogy mi volt.

1090. Ankamacko
2014. júl. 24. 14:04

Az éhség nálam állandó, de oda kell figyelni, mert egyszerre sok kaja már nem esik jól. Inkább sokszor keveset eszek.

Fáradékony is lettem... tegnap 1 órás séta után már minden bajom volt. Ma viszont jól esett az ultrahang előtt a Városligetben lődörögni. Hivatalosan is lánynak nyilvánították kicsi Tikktakkomat, úgyhogy most már Hedvig a dràgám:-) 68 mm a buksija, 1050 gramm a becsült súlya és mindene a helyén.:-)

Ne aggódj Szeplakisz, tuti hogy minden ok lesz!

Nevekkel ki hogy áll?

1089. Kitty986 (válaszként erre: 1088. - Szeplakisz)
2014. júl. 24. 14:00
Most tudjátok meg a baba nemét? Majd írj okvetlen ;-)
2014. júl. 24. 13:38

Én jól... Kicsit izgatottan. :) Ma akármit ettem, semmi nem esett jól.

Ma megyünk dokihoz, 19. hét. Aztán most valahogy jobban izgulok, mint eddig.

1087. Kitty986
2014. júl. 24. 13:33
Hogy vagytok lányok? Én a napokban egyre álmosabban és éhesebben...
1086. Szeplakisz (válaszként erre: 1085. - Ankamacko)
2014. júl. 23. 15:42

Hát valahol nekünk is el van téve már egy zsák fehér babaruha... de hogy hova tette anyu? :) Ezt még a héten megkeressük...

Én meg tegnap rendeltem vateráról egy körforgót. :) Kíváncsi leszek élőben is olyan jó lesz-e, mint a képen. :)

A naplómba folyamatosan töltögetem fel a képeket azokról, amiket beszerzek. De majd inkább szeptembertől fogunk beindulni vásárlás terén. :)

1085. Ankamacko (válaszként erre: 1084. - Szeplakisz)
2014. júl. 23. 15:39

Meg egy csomó biztonsági cucc is lesz a Lidl-ben... Már konnektordugót vettem tavaly, most beszerzek néhány élvédőt. Apránként jobban esik a pénztárcának:))

Ruhára nekünk nincs gondunk, ezt is csak azért vettem, mert még biztos ügyetlenkedni fogunk, addig ne kelljen nagyon tekergetni Tikktakkot:)

1084. Szeplakisz (válaszként erre: 1083. - Ankamacko)
2014. júl. 23. 13:28

Múlthéten én is az Auchan-ben vettem egy kis rugit. Olyan édes. (egyelőre ez a második kisruha, amit vettem). Ez tényleg unisex.

:)

Vasárnaptól meg a Lidl-ben lesznek babacuccok. :) Szerintem megnézzük, hátha vasárnapra már tudni fogjuk, hogy kukisnak vagy nem kukisnak kell vásárolni. :)

1083. Ankamacko (válaszként erre: 1082. - Liliom81)
2014. júl. 23. 13:17

Édes kis mókus... nem szereti, ha kukkolják.

Kicsi Tikktakk is nagyon aktív volt reggel, de lemondták az időpontunkat, úgyhogy majd holnap megyünk.

Találtam az auchanban nagyon jó bodykat... azt a széthajtós fajtát. Jó lesz amíg bénázunk az elején:-)

Kezd már nekem is feszülni a pocakom alja, de a gyomorégés normalizálódott. A gaviscon jó.

1082. Liliom81 (válaszként erre: 1075. - Ankamacko)
2014. júl. 22. 17:46
7 centis a kis buksija átmérője, és most fent van épp a feje. Nem tudtuk sokáig nézegetni, mert elkezdett váltott kézzel bokszolni, nem szereti az uh-t...vicces volt látni, milyen kis méregzsák :) 4.-én mennem kell az újabb cukorterhelésre, és felszedtem az ötödik kilót, ennyi történt még.
1081. Kitty986 (válaszként erre: 1080. - Florina87)
2014. júl. 22. 15:07

Én azt vettem észre még,hogy ha mondjuk poharat fogok a kezemben és úgy teszem a kezem a hasamra,hogy fogom a poharat akkor pont ott elkezd rugdalózni :-). Meg mostmár inkább kinyomja magát sokszor,tehát nem is annyira rugást érzek hanem mozgolódást és így teljesen kinyomja valamilyét.

Nekem a pocim fájdogált picit az éjjel, gondolom az idő miatt...

1080. Florina87
2014. júl. 22. 13:40
Nekem aprokat nyilalgat a hasam aljaba mano ugyanugy mocorog uh gondolom a hidegfront kepzeljetek reggel mikor felkeltem ratettem a ket kezem a khasamra es az en dragam odajott a kezem ala ha kicsit lejjebb v feljebb tettem a kezem uszott oda annyira edes volt
1079. Szeplakisz (válaszként erre: 1078. - Emma27)
2014. júl. 22. 13:30

Hát a genetikait gondolom nem a dokim csinálja, hanem majd a kórházban fogják.

Most 24-én, csütörtökön megyek a dokimhoz és gondolom akkor majd ad is beutalót a kórházba genetikaira.

Szóval ha jól sejtem, és a genetikait nem a rendelőben fogják csinálni, akkor most egymás után kétszer fogunk majd menni UH-ra, úgyhogy a kettőből már valahol csak mutatni fog valamit. :)

De mondtam is páromnak, hogy az lesz igazán szép, ha mindkét UH-n majd mást fognak látni. :D Volt már ilyen a történelemben...

1078. Emma27 (válaszként erre: 1077. - Szeplakisz)
2014. júl. 22. 13:25

szia

december 13. környékére vagyok kiírva:)

nekem a doki azt mondta a 18 hetes UHon hogy "nem lát semmit" vagyis kislány lesz szerinte:)elég sokáig nézte a 2 lábacskája közti területet szóval én hiszek neki, mert a megérzésem is azt súgja hogy hihetek neki:) voltál már a genetikai UH-on? ott meg kéne már tudni állapítani.

2014. júl. 22. 12:41

Emma27, neked mikorra van a szülés várható időpontja megadva? Ha jól sejtem, nagyjából egyidősek lehetünk... :)

Akkor még ti sem tudjátok a nemét?

Én már a 12. héten is reménykedtem egy "talán-ban", de tippelni sem tudtak, aztán a 14. héten is, de akkor sem mutogatta magát... Most már a 19. hetet töltöttük, de már kezdem feladni. :)

1076. Emma27 (válaszként erre: 1074. - Ankamacko)
2014. júl. 22. 09:49
nekm is csak ennyit tudott mondani a doki hogy "nem látok semmit", de ez valóban nem valami kielégítő diagnózis, szóval hajrá, kérdd meg hogy szépen terpesszen egyet ha eljön a pillanat:)))
1075. Ankamacko (válaszként erre: 1071. - Liliom81)
2014. júl. 22. 08:54
Gyere majd az eredménnyel!!!
1074. Ankamacko (válaszként erre: 1070. - Szeplakisz)
2014. júl. 22. 08:53

Végre tudtam aludni, hűvös is volt, úgyhogy jól kialudtam magam... és a délutáni szundikálás is segít:)))

Kitartás, már neked sincs sok hátra. Drukkolok,hogy ne szégyenlősködjön a Picurkád. Én is abban bízom, hogy holnap megmutatja magát tökéletesen egyértelműen a lányom, mert a 3 "nem látok fityegni semmit, úgyhogy minden bizonnyal lány" diagnózis még egy kicsit kevés a függöny és a szőnyegvásárláshoz:)))

1073. Ankamacko (válaszként erre: 1072. - A0b9818b19)
2014. júl. 22. 08:47

Óóó, de jó, hogy mondod, a fene se gondolta volna, hogy nem szabad. (pedig végre hatott:((()

A Gaviscont javasolta a védőnő, beszerzek egy adagot és reménykedek.

1072. a0b9818b19 (válaszként erre: 1069. - Ankamacko)
2014. júl. 22. 08:38
A dokival érdemes lehet megbeszélni a szódabikarbónát, sokan ellenzik terhesség alatt.
1071. Liliom81 (válaszként erre: 1069. - Ankamacko)
2014. júl. 22. 08:32

Mi lassan indulunk a dokihoz, ő most ráadásul új nőgyógyász, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Az én bébim rossz időben ugrabugrál, melegben alszik - nem tudom, melyik tetszik neki :D

2014. júl. 22. 08:20

Hűű de korán keltél a szabi alatt. :)

Én még csütörtökig dolgozom, de ma már nagyon nehezen sikerült kimásznom az ágyból. Nagyon lessen telnek a napok.

Ráadásul csütörtökön megyünk dokihoz, utána meg jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Nagyon reméljük, hogy csütörtökön már megmutatja magát a kicsi, mert eddig még titkolózott. :) De most már 19. hetesek vagyunk, szóval hátha... :)

1069. Ankamacko
2014. júl. 22. 05:28

Nálam sajnos a gyomorégés jött elő. 2 éjszakát kínlódtam végig majdnem ülve, de tegnap végre eszembejutott a szódabikarbóna. Óriási tálmány:-)

Végre szabin vagyok, úgyhogy neki láttam a babakocsi tanulmányozásànak.... hát jó, hogy van férfi a háznál. 1óra küzdelem után odaért a párom (addig a koccsimat javította) és 5 perc alatt rájött minden állítási és bekötési lehetőségre. Viszont ragyogó tisztára mostam:-)

Picurkáitok hogy bírják ezt az időt? Tikktakk olyan kis ficánka reggel és este, de napközben pihen. Vasárnap strandoltunk egy kicsit, de a vízre se különösebben reagált.

Ki mikor megy ultrahangra/ vizsgálatra?

1068. Liliom81 (válaszként erre: 1067. - Emma27)
2014. júl. 21. 20:06
akkor nem vagyok egyedül :) néha rámtör a munkakedv, akkor takarítok turbó módban, aztán hirtelen snitt, és mozdulni sem tudok :( a hangulatváltások meg végképp szörnyűek - ha valaki csúnyán néz rám, elsírom magam
1067. Emma27 (válaszként erre: 1064. - Liliom81)
2014. júl. 21. 19:53
jaj mintha csak engem jellemeztél volna.... az első mondatod dettó mint nálam a helyzet...
1066. Liliom81 (válaszként erre: 1065. - Kitty986)
2014. júl. 21. 18:52
én meg jajgatok megszokásból, mint egy nagymama :D
1065. Kitty986 (válaszként erre: 1064. - Liliom81)
2014. júl. 21. 18:49
Biztos mégnehezebb lesz a végén, de az tény hogy már most sem könnyű, én már azt veszem észre, hogy már most úgy megyek mint a pingvin :-D
1064. Liliom81 (válaszként erre: 1062. - Kitty986)
2014. júl. 21. 17:52
Jajj, én sem bírom már sem a frontot, sem a meleget, elfáradok mindentől..és nyűgös vagyok esténként, ingerült, sírós :( Remélem ez elmúlik....már két hete nem dolgozom pedig, nekem nagyon hosszú volt az út a munkahelyemig, sok átszállással - nem hiányzik már.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook