Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Nálam kb ez is van, nap közben ha nem muszáj nem megyek sehová,lakásban klímázok,megterhelő nagyon ez a hőség, nah de most meg majd a front miatt küszködhetünk. :-/
Uf elég szenvedés lehet, nálam az ülés különösen rossz mert a farokcsontom nagyon fáj,főleg ha sokat ülök vagy sétélok,ez is azóta van mióta pocakos vagyok. Mindenképpen kiíratom magam erre a vizsgálatra mert szeretnék nyugodt lenni fagyizás közben :-D Egyébként óriásinak érzem már magam ismerőseim meg azt mondják, na nem mindegyik,hogy nem is olyan nagy a hasam. Aztán mikor alig kapok levegőt, meg mikor felkell jönnöm a lépcsőn vagy csak ágybol kikelni na akkor eszembe jutnak,hogy még hogy nem nagy... :-)
Oké. CSodálkoztam kicsit..de így már értem. Amúgy a ha jól tudoma cukroterhelés kötelező vizsgálat...de lehet tévedek. Engem kiírtak jó lett.
Egyre nehezebben bírom...a melget eddig jól türtem de most legszívesebben ki mennék reggel 8 és este 10-között a lakásból.
Melóban szerencsére megy a klíma, de az ülés már nem felüdülés..nhéa már szinte fekszema székben, hátamhoz raktam párnát hogy ne logjona derekam, de pár hét és végem az tuti.Szeptemberig trveztem de ha ilyen amrad az idő és ilyen ütemben növök akkor be kell iktatnom egy kis pihenőt, emrt a lábamat se nagyont uodom felrakni..amitől délutánra a kis pálcika bokáim jól megdagadnak. Ha nicns ekkora meleg akkor még türhető. És igen kezd visszatérni a kezdeti kimerültség érzés és fáradság, elvertség érzet, epdig tömöm magamba a magne B6-t de szerintema 90% a baby veszi fel:)
A dokiddal meg beszélj hogy a te megnyugvásodra mégis szeretnéd. Hova kihez jársz dokihoz?
Ja neem, a terheléses cukor vizsgálatra írtam, hogy nem akar kiírni a doki,mert attól hogy jó a cukrom nem biztos hogy minden oké...de minek vonjam meg magamtól a csokit a palacsintát ha nem muszáj,de ha meg kéne akkor szeretném tudni. Egyébként nem dolgozom itthon vagyok,mert az elején voltak vérezgetések,volt egy hematómám így már március óta nem dolgozom ami nem is hiányzik mert vagy fáradt vagyok vagy a pocakom fáj,szóval élvezem a várandósságot itthon :-)
Akkor egyidősek vagyunk ;-),te hogy érzed magad? Mert én azt veszem észre, hogy visszajött az a kibirhatatlan fáradság ami az elején is volt...
De csak ezért akarsz tp-re menni vagy miért?
Mert valóban jó cukor szint ez..
De ha más okod is van rá akkor sztem meglehet beszélni a dokival. Én is úgy tervezem hogy kb a 32 héttől itthon leszek tp-n, mert előre nema akrom elkezdeni a tgyást.
Én is 26 hetes vagyok. Csütörtökön megyek a dokihoz a albor eredméynekkel.
fundusban.
és jelenleg a baba a popsiját nyomja neki:)
Ti is nagyon vigyázzatok magatokra,egymásra :-)
Jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat ;-)
Sziasztok !!!!
No elerkezett ez is :)
Osszepakoltam hajnalban indulunk nyaralni :)
Vigyazzatok magatokra es kicsiny alberloitekre :)
Oleles :)
:)))
Mondom, nekem azt mondta a védőnő, hogy előző este semmiképp se vigyem túlzásba, úgyhogy nem is ettem szénhidrátot, de napközben, meg az előző napokban normálisan kajáltam.
Én ezt nem gondoltam trükközésnek, mert ez volt az utasítás, de túlzásba vinni nem érdemes, nehogy megnyugtasson a jó eredmény, miközben alapból nem lennének jók az értékek. Kérdezz rá a dokidtól vagy a védőnőtől, hogy mit javasol. Lehet, hogy ahány ház, annyi szokás.
édes kis falat:)))
Tikktakkot a 19. héten egy héttel hátrébb sorolták. Kíváncsi vagyok, hogy most mi újság. 5 nap múlva kiderül... már nagyon várom, hogy lássam.
Fény derült egy új hobbijára. Az előbb behangoltam 2 gitárt és minden pendítésnél rúgott egyet. Kicsit később kipróbálom újra:)))