Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Nagyon egyéni... nekem kb. a 12. héttől lehetett látni (ruha nélkül), de az első időkben irtóra puffadtam úgyhogy már akkor is volt pocakom.
Amúgy a hóbagoly tényleg gyönyörűűű... :)
Nem jelzi! :( Arra a linkre, vagy mondatra kattints, ahol valami olyasmit ír, hogy "kattints ide az engedély kéréshez".. vagy valami ilyesmi. :D
gondolkodtunk rajta egy darabig, de végül úgy döntöttünk hogy nem kérjük, elég sok cikket olvastam miszerint "átverés", nagyon kevés volt eddig az olyan eset ahol valóban a saját anyag segített. (10 alatt van a száma, vagyis évente 1!!!)
Azt hiszem hogy sikerült rákattintanom... Vilmaaaa, engrdj be!!!:-D
Milyen szerződés?
Téynleg Kismamik. Ti hogy álltok a köldökzsinórvér levételhez?
Jó reggelt csajok!!
Mikor kezd majd el robival pocakom? :)
Hány hetes kortól?
Naplómba tettem fel több képet is, ha gondolod kattints rá és beengedlek megnézni. :)
Nagyon kis aranyos ;-)
Mi sokat csuklunk szinte minden nap,apukája már aggódik, de montam neki csak mohon nyeli a magzatvizet :-D Mozgolódni meg minden hol szokott hullámzik az egész hasam,néha fáj nagyon, néha meg csiklandós,de van hogy csak helyezkedik vagy kinyomja magát. Valamelyik nap aludtam oldalt feküdtem és akkorát rúgott hogy a párom az ágyon érezte....
nagyon kis cuki! :) az enyém eleinte keresztben feküdt legszívesebben, balra a feje, és a májamat rugdosta...aztán feltalálta az ülést, lába a hólyagomon...és most van ez a balra rugdosás :) igazából mindenhogy van a megfelelő szülési pózon kívül :)
Érdekes ez a nagy ficánkolás... Hédi kb. Ugyan abban a pózban fekszik 8 hónapja. A feje jobb oldalon a szeméremcsontomnál, a feneke a köldökömnél, a lábai pedig bal oldalt a mellem alatt. Csak rugdosni, pofozni és le vagy fel húzódni szokott, de forogni nem. Csuklani sem szokott.
A kezét is az arca mellett tartja minden dvd-n. Tettem fel róla képet, nézzétek meg.
Én is nagyon vártam a 30. hetet főleg, hogy ezt tűztem ki a készülődés kezdetének :-),így tudom hogy gyorsabban múlik majd mert lesz mit csinalni ;-)
Már nem sok van hátra,alig várom, hogy lássam az én kicsi fiamat,már olyan nagy a hasam és még mindig alig hiszem el...nah de majd elhiszem mikor nem alszok éjszakánként a csérogásoktól :-D
jajj, de már nagyon várom az októbert :) ez a baba már megint keresztben fekszik, de most új pózt talált, bal oldalon van a lába, és egész nap nagy átéléssel rugdos ott, sőt, még éjszaka is...
Ügyi vagy:-) Alakul a kívánságod.
Milyen jó már a 30. hét fölött járni...:-)
Ha kèsz lesz, tegyél fel róla képet!
illetve a 35. héten, 30.-at ma töltjük :) :)
megjöttem a kórházból :) Lepény homogén, méhszáj teljesen zárt, és a súlyomra azt mondta a doki, hogy példaértékű, csak a baba és tartozékai súlyát híztam. Vinnem kell kardiológustól vagy belgyógyásztól egy papírt, hogy megfontolásra javasolja a császárt, és akkor programozott lesz, az orvos is ezt javasolja. 5 hét nyugalom jön, aztán kell mennem szerződést kötni a 30. héten :)
Nálunk ma lett kész a babaszoba festése... És mire hazajöttem, addigra anyukám a kinézett mintát is elkezdte felfesteni rá.
Annyira cuki baglyot sikerült neki festeni a falra, hogy valami hihetetlen. :)
:)
jaj ha ennyien mondjátok jövő hétig nem bírok várni! :)
Nálunk 7+1en volt szívhang! :)
Hát akkor nemsokára megyek majd orvoshoz... :)
Nálunk is 6 hetesen és 1 naposan már volt szívhang :-)
Babaszoba nálunk se lesz,egyenlőre nem is kell elleszünk hároman ;-),én mosom vasalom a kis ruhácskáit de szeretnék mostmár megvenni lassan mindent mert még a ruhákon kívül semmink sincs... :-/
nekünk már 6 hetesen megvolt a szívhang, igaz valamiért pár nappal mindig idősebbnek mérik Picurt...a hogy nevezzelek nálunk Mókuskában és Picurban kimerül..:)
Ráadásul pont a lagzink előtt 2 nappal volt az első UH, szóval igen izgalmas volt. :D
Igen, csak így szokták írni. :) Először nekem is fura volt.
6+4? 6 hetes és 4 napos? :)
Gratulálok! Én 6+4 hetesen voltam először dokinál, és nekünk már volt akkor szívhang. :)
További ajánlott fórumok: