Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Én is így vagyok vele. Jó lenne már szólítani valahogy. Már leszűkült 3-4 névre a "lista", de még mindig nincs meg az igazi.
Mondjuk ha valahogy hívjuk, akkor Péterkének szólítjuk. De ezt csak egy szólás-mondás alapján mondjuk. Már mikor megcsináltam a tesztet, a férjem onnantól kezdve "Péterkézte".
Aztán felvetettem neki, hogy ha már 6 hetes korától így szólítjuk lehetne Péter is, el is gondolkodott rajta, de nem tartott tovább ez a "gondolkodás" 1 percnél. :)
Úgyhogy marad a három-négy neves kis listánk, aztán ezekből csak kitaláljuk hamarosan melyik legyen. Már nem hiszem, hogy új név merülne fel a közeljövőben.
Abban bízom, hogy mivel ez magánkórház, kell nekik a pénzem, plusz nem vállalnak kockázatot, így jobban le vannak védve.
A nevet a férjem választotta, nekem meg tetszik, mert olyan arabos, imádom a keleti világot :)
Babaszoba nálunk nem lesz, mert kicsi a lakás, meg addig nem is akarom, amíg picurka.
Éviiiiiii, hatalmas gratula!!! Egyelőre ne menj sehova, 6. hét után érdemes csak, addig nem lát semmit a doki. Mondjuk nálam még akkor is csak üres petezsákot látott, a 8. héttől van szívhang.
Na és innen merre tovább? :)
védőnőhöz nőgyógyászhoz mikor kell menjek!? :)
Micsoda hasonlat :)
Nálunk érdekes a szitu, mert még egy évig tervezünk Ausztriában maradni, így Picurka a hálónkba kerül, ma írtam éppen kelengyelistát és lassan elkezdünk vásárolni. De a szobával nem nagyon csinálunk semmit, csak egy szép ágy, baldachin, rácsvédő és egy szekrény, annak az oldalát fogjuk díszíteni. A tapéta nagyon jó ötlet.
Aztán jövő télre szeretnénk hazamenni, na ott lesz majd egy komplett babaszoba kialakítás. Azt várom már nagyon.
Itthon ez csak 1 hónap, de a lőtéri kutyának sincs már kedve benn kínlódni, ahelyett, hogy a kisruhákat rendezgetném itthon. :-)
Ma megveszem a tapétákat amit a szoba elválasztó szekrények hátuljára teszünk majd. Nagyon szép lesz. Még függönyt kellene találni Hedvig ablakára és apránként kész is vagyunk.
Babaszobával kihogy áll?
Tényleg magyar? Nagyon érdekes, mert egy az egyben keleties a hangzása. Nem is kell sokáig ízlelgetni, hogy megkedvelje az ember.
Mivel vannak egészségügyi érveid, biztos figyelembe veszi majd. Nekem nagyon gyenge szemüvegem van, de a doki arra is rákérdezett...
igazából magyar név, de a törökök is megkedvelték, így egyben keleties is :)
húú, nagyon parázok a dokitól, remélem császárt fog javasolni...
Sajna csütörtökön lejár az egy hónapos szabim, de úgy megszoktam az itthoni létet, hogy 1 hónap helyett csak két hétre megyek vissza. Azt is utàlni fogom:-) Így a 34-dik hétig nyomom az ipart.
Ki dolgozik még és meddig?
Ez se semmi név... nagyon bájos kislányos, bár nekem kicsit túl különleges.
Mindenképp mesélj, hogy mire jutottál a dokinál!
Hű de lemaradtam... Évi szurkolok, már bánom, hogy nem később néztem rátok mikor már tudjuk az eredményt most tök izgulok :-)
Nekünk még mindig nincs név vagyis van egy ami nem biztos pedig már 30 hetesek vagyunk azert jó lenne mostmár tudni.
Nálunk Aisa lesz a kis hölgy :) Ma megyek a Róbert Károly kórházba beszélni a főorvossal, drukkoljatok!!
Évi, mikor csinálod azt a tesztet???? :)
A névválasztás témára reagálva... :) Mi pl. nem túl jól. Kisfiú lesz, de csak lánynevem volt, amibe "szerelmes" voltam.
Fiúból nincs kedvenc. Férjemnek volt három neve, azt mondta azokból válasszak akkor, de nem egyszerű számomra a fiú név választása. :) Lényegében elég szűk a lista, 3-4 név jön szóba csak mostanában, de nem sikerül dönteni. Bár ráérünk még, de én nagyon bizonytalan vagyok a témában. :)