Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
nekem sincs ilyenem még így a 22. hétben. sötét csíkom a hasamon csak a szőröcskék miatt van ami kijött a 7. héten:)
a köldököm meg vagy 1-2cm mély. én azt vettem észre hogy a pocim 2oldalra nő.
Irigyellek. .. mióta szabin vagyok nekem is a teló van. Azt se tudom, hogy a gépet hová raktuk el ebben a kupiban.
A Márk nagyon szép:-)
Túl vagyok a szemölcs leszedésen. Nettó 2 percig tartott, úgyhogy hülyeség volt az utolsó pillanatig húzni.
S mi a név?
Nálunk sikerült a végső befutúkra leszűkíteni a listát, de választani persze még nem tudunk, nálam az Oszi a nyerő...
Oszkár
Patrik
Mirkó
Bende
Sziasztok !
Végre van laptopom :D Utálok telón írni :)
Nekem van csikom,de a köldököm nem fordult ki..még,aztán ki tudja.
A nevünk megvan már,csak a vásárlással nem állok még sehogy. Igaz ,ráérek még ,csak nem egyszerre kéne,mert befonom a szemöldökömet.
Nekem nagyon mély a köldököm, így esélye se volt kiforduni és csíkom sincs. A cicim lett barnább és a szeplők a karomon.
Zajlik az àtalakítás a házban... nagyon gyalázatos. A régi műanyagos festéket le kell kaparni mert nem szellőzik a fal. 2 napja vakarjuk a nagyobb szobát (hányós smile) Szerencsére kicsi Tikktakk nagyon jól viseli a munkát és nekem is csak a kezeim akarnam leszakadni. A sok mozgástól teljesen elmúlt a derékfájásom:-)
Ki hogy áll az előkészületekkel? És a nevek alakulnak már???
Mi ha minden igaz, kapunk kölcsön légzésfigyelőt. Úgyhogy még nem tudom milyen lesz, de lesz.
Lányok, a pocak növekedésével kinek hogyan alakult a köldöke? Van, akinek kifordul és van, akinek nem? Vagy hogy van ez?
Nekem az volt a lényeg, hogy a mózeskosár beköthető legyen az autóba, egy pillanat alatt a vázra lehessen szerelni kosárként és hordozóként is, könnyen forduljon és nagy kereke legyen, mert terepen is akarom használni.
Jane Carrerat vettünk Matrix hordozóval használtan. Szerencsére a mérete is jó. A twingo csomagtartójában is elfér.
Már napok óta én is babakocsikat nézek. A három kedvenc benne van a naplómban is, ha gondolod nézd meg.
Mi mondjuk vidéken lakunk, nem éppen a legjobbak a járdák itt, szóval a kerék mindenképpen nagy legyen és ne csak bolygókerekek, hanem fixálhatóak is, vagy csak simán nagy fix kerekek.
Hat csajok en teljesen elakadtam a babakocsik meg hordozok meg izofixes babaulesek vilagaban ! Kaosz!!!! Tiszta kaosz a fejem !!!!
Ti hogy valasztotok ?
Ó de rendes baba.:-) A miénk, függetlenül attól, hogy mit eszem/iszom ultrahang előtt, tuti, hogy szundikál:-)
Bezzeg ebéd után rugdossa a gyomrom... alig várom, hogy kinn legyen és elbeszélgessek vele a rendes viselkedésről:-)
én sem vagyok fent FB-on :)
engem is kikészít már ez a fülledt idő, folyton szomjazom, jó lenne egy kis csobbanás valahol, de se baj, majd jövő nyáron. én 15-e körül megyek a cukros terhelésre, meg lesz rendes labor is akkor.
Sziasztok !
Eppen bukfencezett incifinci :) nagyon cuki :)
Holnap vegre kesz a laptopom :) mar ideje :)