Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Mi a vélemény/tapasztalat vele?
Már megvettem!!
2 db valentin-t vettem...kazettásat...azt mondta a nő a gyógyszertárban h a kazettás talán megbízhatóbb mint a sugaras...
Veszel ma tesztet? Úgy izgulok!!! :))
Jaah! :)
amúgy nekem a Hedvigről a fehér hóbagoly jut mindíg eszembe! :
Most már sokan izgulunk érted:-) Beléd drukkoljuk a babát!!
Nekem is van most olyan jellegű gorcsom...
Épp arra gondoltam h meg fog jönni. De akkor bizakodó vagyok.
Hedvig lesz a drága. A név már megvolt kb. 2 éve, csak arra kellett apának ügyelni, hogy lányt csináljon:-)
Én gyakorlatilag végig görcsöltem a 9 ik hétig. Mensis görcsök..azt hittem ,na most fog megjönni,de ma betöltöttük a 24 hetet :) remélem továbbra is minden rendben lesz :) Nagyon drukkolok neked :)
Köszönjük! Sokat gondolkodtunk rajta!
Ti hogy álltok nevekkel?
Hát én remélem tiktakkom van! :)
Az lemaradt, hogy mi kicsi Tikktakkunk 31hetes és Hedvig lesz.
Hű de csodaszép, elegáns nevet választottatok!:-)
Minden női szervem szúrt 7-8 nappal a hancúr után. Meg is lepődtem, mert ilyet soha nem éreztem, aztán utána olvastam és szerencsére jó lett a diagnózis:-)
Nagyon drukkolok neked is!!
Has szúrást én is éreztem...kis görcsöt is...de lehet csak a szelek bántanak! :)
Szia!
Szent Imrében fogok szülni.Jövő héten megyek szülőszobai látogatásra és személyes találkozóra a szülésznővel. Johanna Kármen lesz a pici neve.
Te hanyadik hétben jársz? Név?
Talán egy kis hasszurkálás és minimális görcs. De én csak a saját nevemben tudok beszélni :)
Hogy lehet érezni a beagyazodast??
Sajnálom! Borzalmas lehet a vetélés! :/
Mi majdnem 3évig vártunk rá, most 15+6 vagyok. Nem a levegőbe beszélek, 3vetélés után rohadtul tudom tudom min mégy keresztül.
Hogy erezted a beagyazodast?
Nem tudom, hogy mi a jobb... az izgulás vagy az esetleges biztos rossz hír:-( Nekünk őrült mázlink volt, elsőre összejött, de tuti, hogy megborultam volna, ha negatív. Azért voltam optimista, mert éreztem a beágyazódást. Tünetem egyébként nem volt hetekig...
Lehet baba ( kívánom h így legyen!) viszont lehet pszichés is, az elme nagy uúr! Ne stresszelj,holnap tesztelj :) drukkolok!
Véleményeket kérek csajok!!!!
Izgulok de félek is...!
Már zárva a gyógyszertár! :/
Jártam már így tavaly év végén... :(
Akkor is késett már jó pár napja.
Beavattuk a parommal a szüleimet meg a tesoimat...mindenki nagy örömmel várta a teszt eredményét...bele pisiltem egy pohárba és onnan az a csepegtetos módszer...letettem és 5 percig altuk körbe...meg se moccantunk..és olyan csalódás féle volt mert igaz h nem terveztük...de hirtelen már mindenki bele élte magát! :/
Hű, nagyon drukkolok, hogy mire összeszeded a bátorságod a teszthez, egy extra dupla csíkot pisilj!:-)
Meddig bírod tartóztatni magad? Én a nem várt előtt egy nappal már nem bírtam ki és teszteltem.
Volt valakinek hasonló "tünet együttese"?
Jaj te irtad h nagyjából semmi! :)
Nem merek! :( :)
Neked milyen tüneteid voltak?
További ajánlott fórumok: