Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap voltam ismét UH-n és megtudtuk,hogy kisfiúnk lesz! :-D
Ennek örülök, én is vashiányos voltam, de hála az első vérvétel eredménye jó lett, így nem kell semmit szednem, remélem ezután sem.
Irigyellek a ,,rendezkedés" miatt, bárcsak már én is ott tartanék! Megpróbálom kivárni idővel a dolgokat, kaptunk felajánlásokat, úgy mint babaágy, babakocsi, ilyesmik. Az ágyat majd később, nyár felé akarom megnézni milyen. Kaptunk szép csillárt is, lent van a tárolóban, nem is tudom már, mi van rajta.Pont ma mondtam Apának, hogy lassan azt is fel kell hozni. Szóval egyre izgatottabb vagyok, de türelem kisrózsát terem. :-)
Hétvégén nekünk is lesz programunk, szombaton lagziba megyünk, vasárnap színházba, nem fogunk unatkozni. Mellesleg itt Heves megyében sem dobálja a Napocska a sugarait. :-(
Szia.
Részvétem az étvágytalanság meg a kórház miatt. Én nem fogytam a terhesség elején, viszont nekem is volt több étel amit nem bírok megenni a terhesség alatt, pedig előtte szerettem. De olyan is van, amiből most többet eszem. Ez egyénileg változó. Én például a tökfőzeléket imádom, az első trimeszterben rá se bírtam nézni. Azóta meg már többször is csináltam és most már 31 hetesen semmi gondom vele.
Sziasztok csajok!
Képzeljétek hétfőn voltam vérvételen, ellenanyag+vas és hála istennek nem kell több vasat szednem, csak naponta 1x. Ma jönnek berakni az ajtókat a gyerekszobába, remélem rendben lesz minden.
A hétvégén jó sok melónk lesz, remélem jó idő lesz és tudunk kertészkedni. Ki szeretném már rakni a virágokat a teraszra, de eddig mindig olyan rossz idő volt, vagy fújt a szél. Most is hideg van.:(
Hogy vagytok amúgy?
Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat, akkor nem aggódom. Köszönöm a linket is!
Fura ez: első terhességnél az ember nem tudja, mi jó, mi nem, ,,parázik", nehogy valami rossz legyen.
Engem 56 kg-val vettek fel, de nem érem el még a 57-et, ezért furcsállottam. Mindenki azzal traktál, hogy ne most akarjak fogyózni..soha nem akartam. Emberek. :-) Köszönöm még egyszer!
Én aktívan sportoltam kezdő súlyom 45-kg volt most a 35.héten már 18 kilóval többet mutat a mérleg. Bár ami hihetetlen számomra, hogy csak a hasam akkora mint egy ház, és amúgy nem látványos a hízásom pedig azért elég sok felszaladt....
De nem zavar a hízás ez van. :)
Én most híztam 1 kilót és a 15.hetet kezdtem.
De ez egyénileg nagyon változó és attól is függ mennyi a kezdősúlyod. Van egy átlag számító táblázat,éppen tegnap találtam: [link]
Viszont ugye ez sincs kőbe vésve. Azt mondják,hogy inkább a második trimesztertől kezd hízni az ember,előtte a baba miatt még nem jellemző,sőt valaki ebben az időszakban inkább fogy.
Sziasztok...
2015.04.19.-én megszületett a legdrágább kincsem, kisfiam Botond. 3770 gramm és 50 cm.
Hát nekem a mellfájdalom kimaradt, nem is nőtt sokat. Viszont a derekam az nagyon tud fájni. Főleg mostanában. Az elmùlt 1 hónapban akkorát nőtt a hasam, már alig bírok aludni. Sehogy se jó.
Június 30ra vagyok kiírva, de sztem nem húzom addig. Méret szerint eddig mindig 1 héttel nagyobb volt. Remélem megúszom azt a nagy meleget.
Köszi! :-)
Igen, később eszembe jutott, hogy majdnem leírtam mindent... :-D Csak azt nem, hogy estétől reggelig leszakadnak a melleim, úgy fájnak, remélem ez jó jel!Napközben elvagyok, de este..pff...Mindent óvatosan teszek, felülök, átfordulok...de hát amerre fordulok, arra ,,rázódik", és hát kellemetlen. Majd jövő héten kérek azutáni hétre időpontot, a 12. heti uhra, remélem minden rendben lesz.Egyelőre csak Elevitet szedek, majd májusban megyek vissza a védőnőhöz. Múltkor azt mondta, ritka jó véreredményem lett az első. :-) tegnap bementem a munkahelyre, de a városban építkeznek, és hát 20 percet állni egy helyben....aztán haza felé már kocsival hoztak, de ritka sz*rul éreztem magam, este kidőltem, mint egy krumpliszsák. :-)
JohnR, akkor neked nyári babád lesz? Jó lesz ebben a melegben majd.. :-) Kitartás!
Sziasztok!
Tegnap voltam a dokinál és hála istennek minden rendben van. Magnéziumból már kettőt kell szednem mert néha begörcsöl a lábam. Hétfőn megyek az ellenanyag meg a vasas vérvétel ismétlésre. Kíváncsi leszek milyen lesz a vasam.
Siskin én az esetek nagy többségében a védőnőmet, a nőgyógyászomat meg a háziorvosomat kérdeztem meg ha vmi olyanról volt szó.
Én is nagyon gratulálok a picikéhez,jó egészséget!
Mikor néznek legközelebb?
Van már újabb tüneted esetleg?
Szia!
Gratula a babához, kívánom a legjobbakat a terhességhez. Nekem is akörül kezdett el hányingerem lenni, aztán pár hétre rá már hányás is lett sajnos belőle. Nekem elég sokáig eltartott ez az időszak. De van olyan ismerősöm akinél csak hányinger volt. Remélem neked is csak ennyi lesz.
Sziasztok!
Még új vagyok, mondhatni, ritkán látogatom a portált, de örömmel jelenthetem én is, hogy első baba várós Anyuka vagyok. Remélem más is örül velem együtt! :-)
13-án voltunk 2. uh-n, ott már 7+5 voltunk, a magunk 14mm-ünkkel.
Igyekszem mindenféle negatívot kizárni az életemből, 32 évesen nincs szükségünk ilyen energiákra... Hányingeren kívül egyelőre semmi más rosszal nem járt még. :-)
Elliana és Mea85 gratula nektek és jó egészséget. :)
Rég nem voltam itt sajnos gondok voltak, ki hogy van? :)
Szia Mea!
Gratulálok a kis Ádámkához, sok boldogságot kívánok!