Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Sziasztok, köszönöm a biztató szavakat.
Énis remélem nem lesz semmi baj, most legalább minden vizsgálatot megcsinálnak így nyugodtabb leszek. Remélem, hogy nem találnak semmit.
Szép napot lányok. :)
Lia sajnálom hogy be kell feküdnöd! Biztosan nincs semmi baj, csak nem egyformák a kisbabák. Nem is értem, hogy miért kell minden kisbabának ugyanakkorának lennni az uh-n hiszen nem egy méretűek akkor sem a mikor megszületnek.
A hasméretről meg annyit, hogy én a 33.hét végét taposom és olyan kicsi a hasam, hogy alig látszik h terhes vagyok, az meg főleg nem h a8.hónapban. Pedig elvileg méreg szerint akkora a picur amekkorának lenni kell, és én sem vagyok túlsúlyos. Én inkább azon aggódtam eddig h nagyobb lesz acukor miatt. Meg a 30.heti uh-n is többnek találták a magzatviz meblnnyiségét. De azota már normál. Biztosan nálad is minden rendben lesz :)
Bazsalikomm, a szeméremcsontomnál én is nagyon sokszor érzek nyilalást, olyankor arra gondolok hogyha már ez ennyire fáj akkor milyen lesz a szülés...de valahogy csak ki lehet birni azt is...:)
Tegnap nekem egész nap úgy helyezkedett a baba, hogy egész nap nyomást és nyilalást éreztem odalent, hiába változtattam testhelyzetet - próbáltam jobb, baloldalon, háton, ülve, sétálva - sehogy nem lett jobb. Meg keményedett is és annyira be volt indulva hogy rendesen fájdalmaim vannak a mozgásától.
Valahogy csak kibìrjuk! Már nagyon várom a végét! De biztosan megéri :)
Bazsalikom részvétem a fájdalom miatt. Nekem eddig még nem fájt annyira szerencsére, de nem kiabálom el. Én elég vékony vagyok, úh szerintem én sem fogom megúszni fájdalom nélkül.
Lia sajnálom h megint be kell feküdnöd a kórházba, de legalább most kivizsgálnak rendesen és remélhetőleg kiderül mitől nő ennyire a babuci.
Jasmine én úgy tudom h 7ig jó az érték. Én holnap megyek cukorra fél9re. Péntekre lesz eredmény.
Igen jobb persze csak ilyenkor magamat hibáztatom mit nem csináltam jól, hogy ez van...
Előszőször azt hittem elszámoltam magam és több vagyok mint 27 hetes de nem.
Remélem most megtudják mitől nő a kincsem.
Sziasztok csajok miujság?
Ma voltam a dokimnál mert visszajöt a szabiról, és ismét bekell feküdnöm a kórházba mert nem megfelelően nő a picim túl nagy. És mivel nem tudják, hogy mitől újra elvégeznek egy teljeskörű vizsgálatott. Pedig olyan jól érzem magam semmi bajom nincs. Igaz úgy nézek ki mint egy éppen kipukkanó lufi de szerintem ezen kívűl más bajom nincs :/ De jobb félni mint megijedni...
A tornától sajnos el vagyok tiltva, pedig tök hiányzik a mozgás. Nekem a munkám is sok mozgással járt, meg amúgy is nagyon szeretünk sétálni meg kirándulni, most meg ki kell bírnom nélküle. Már alig várom h megszülessen a picúrka és elvigyem sétálni. De az még messze van sajnos.
Persze a piciért mindent, úh ha nekem is inzulinoznom kell majd magam, akkor lenyelem a békát, és csinálom, csak h a pici jól legyen.
JohnR, te is mennyi mindent elbírsz! A kismamák tuti varázserővel vannak megáldva. Ezt hiszem.
Kétféle inzulint kell beadnom 4x, de nagyon aprók és rövidek a tűk, szóval tényleg kibírható. Én sem hittem, képes leszek rá, és tornáztam a diéta mellett, nehogy inzulin legyen, de amikor már a torna sem hatott, rájöttem, az inzulin valóban segít, és hagyni kell, hogy segíthessen.
Szóval, ma már két hónap inzulinozás után, azt mondhatom, mekkora ajándék, hogy van, és hogy időben rájöttek, cukrom van. Még három hónap, aztán no inzulin, igaz még után a diéta 6 hétig tart.
Mi lesz a neve Lia?
Képzeljétek kaptam időpontot 4Dre, márc. 26ra. Már alig várjuk. Végre apa is láthatja a pocaklakót.
Az energia minket elkerül. Lehet h csak elpunnyadtam a sok fekvéstől, de már felkelni bárhonnan is tök nehéz. Főleg az ágyunkból. Ilyen memóriahabos matracunk van, amit alapjáraton imádok, de most már olyan nehéz felkelni belőle. Szabályosan le kell oldalra gurulnom a matracról. Most egy éjszakát a nappaliban aludtunk apussal, ott egy kemény sarokkanapé van. Azt leszámítva h alig fértünk el ketten rajta, tök kényelmes volt nekem a fekvés rajta mert nem süppedtem be. Persze apusnak kicsit kemény volt, de csak 1 éjszakát kellett kibírni.
Ti hogy álltok a mozgással lányok?
Sajna nekem az utolsó percig dolgoznom kell :/
Az utolsó hónapra szerintem kifogy az energiánk... vagy ki tudja, csak pozitívan :)