Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Bazsalikom sajnos ez egyre rosszabb lesz :( én szinte egész nap fekszem mert ha felkelek nagy nyomást és nyilalást érzek a szeméremcsontomnál (néha egészen a végbelemig is nyilal) szerintem már jobb nem lesz...minél nagyobb lesz annál kényelmetlenebb, még egy hónapom van durván, de szerintem megszületik hamarabb, ha nem akkor ugyis meginditják a cukor miatt...már nagyon várom h végre kint legyen a kiscsaj :)
Kitartás nektek is!
Semmit nem mondtak, nem is tudnak semmit tenni.
Azt mondták kb 4héttel nagyobb a pici, így hamarabb szülhetek majd. De egyébként "nincs miért aggódnom" szerintük, én azért aggódom szokás szerint mindenen...
Szia örülök, hogy nem kell szedned semmit :)
Igen már itthon vagyok.
Sziasztok csajok!
Képzeljétek beszéltem a védőnővel, meg a dokimmal a vérvétel miatt és nem kell szednem semmit. Legalább ez jó lett.
Hogy telik a hetetek? Lia hazajöttél?
Sziasztok lányok, kissé megcsappant az érdeklődés ebben a csoportban. Remélem, mindenki jól van! Szép hetet nektek.
Nóri, majd érezni fogod, meddig bírod. Ez mindenkinél változó. Sokmindentől függ: erőd, energiád, a munkád, a munkatársaid :-).
Biztos minden rendben lesz a picurral. Majd írj, mi volt csütörtökön.
Sziasztok!
Jó régen jártam már errefelé :( Tegnap töltöttem be a 12.hetet :) Még mindig semmi tünetem nincs, hasam meg eddig is volt sajnos (tehát nem látom, hogy nőne), így még mindig felfoghatatlan a Picurka ténye...de a múlt heti uh-on ott volt a "hatalmas óriásbébi" a maga 4 mm-ével :)) A Párom még nagyon aggódik, mert sok gerincprobléma volt a családjában, de én tudom, hogy nem lehet baj :) Csütörtökön megyünk a kombinált tesztes UH-ra, remélem, kicsit megnyugtatják..bár azt is tudjuk, hogy a gerincet igazán jól csak a 18-20 hetes UH-on látják :(
Még nem mondtam el a munkahelyemen, úgy gondolom, hogy a csütörtöki UH után. Ti mikor mondtátok el? És meddig dolgoztatok? Tudom, hogy sokmindentől függ ez, de azért kíváncsi lennék. Én úgy tervezem, hogy június közepe-végéig dolgozom (szept 19re vagyok kiírva).
JohnR, de jóóó, hogy jó lett a cukoreredményed, éljen! Majd írd meg, mit mondott a védőnő.
Nekem, érzem, méhösszehúzódásaim vannak újra, de a múltkor sem volt semmi változás méhnyaknál, méhszájnál, szóval nem mennék most vissza a sürgősségire. Március közepén úgyis kell mennem a nőgyógyászhoz. Addig szedem a magnéziumot.
Sziasztok csajok miújság van veletek? :)
Mea85 nem ez genetika dolog is lehet, ha mind a 2 szülő nagyobb súlyal született akkor a babának is nagy esélye van rá.
Bazsalikomm: Persze logikus lehet de én erről a makroszómiáról semmit sem tudtam....azt hittem valami "konolyabb".
Én is csak 53kg vagyok a hízás ellenére is.
(Tornász voltam és ott vékonynak kellet lennem, azért vagyok most is csak ennyi)
Hétfőn azért már hazamehetek, hál istennek. :)
Sziasztok csajok!
Megvan a vércukor eredmény, jó lett. Mind a 2 érték 6 alatt van. Viszont van egy -két érték a vizeletből meg a vérvételből ami magasabb vagy alacsonyabb. Nem értem el a védőnőt hogy megkérdezzem mi lesz ez után a teendő, talán majd hétfőn.
Ti hogy vagytok?
Szia Lia!
Tudtak tanácsolni valamit, ami segíthet, hogy ne legyen túl nagy a baba? Vagy ezzel a makroszómiával semmit sem lehet tenni?
Ha csak a baba születése után tudják meg akkor miért ijesztgetik az embert....
Utálom mikor mondanak valamit de elmagyarázni már nem akarják az orvosok.
Igazából semmit sem mondanak mit kéne tennem.
Kicsi a súlyom is ez is bajuk szóval csak nem fognak diétára, pedig 8 kg-ot híztam.
Sziasztok remélem mindenkivel minden oké. :)
A dokim szerint a babám makroszómiás, ami nagytestűséget jelent.
Ez attól lehet, hogy az anyuka terhességi cukorbetegségben szenved, vagy túlsúlyos, de eggyik sem vagyok.
Esetleg valaki tud valmit bővebben a makroszómiáról?
Húúú, ez nagyon jól hangzik, JohnR. A kis drága csudahelyre érkezik majd.
Mi csak festetünk, aztán a bútorokat, függöny, szőnyeget és minden egyebet a szobába később vesszük meg.
Sziasztok!
Túléltem a vérvételt. Nem is volt olyan szörnyű az a cukros víz. Simán meg tudtam inni. És rosszul se lettem hála istennek. Holnapra lesz eredmény.
Apa meg addig megvette a dolgokat a szobafelújításhoz.