Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Igen hál istennek jól vagyunk.
A baba mérete miatt igen, duplája mint kellene lennie, így azt mondta a doki hamarabb szülhetek :/
Sziasztok kismamik miújság veletek. :)
A mai orvosi vizsgálatom után veszélyezttett terhes lettem, így sajna nem dolgozhatok.
De itthon ugyan úgy muszály dolgoznom :/
+ Ittvan a lakásfelújítás, öcsémre felügyelés stb...
Szóval pihenni azt nem tudok...
Hamarabb szűlni pedig egyáltalán nem akarok...
Remélem "kihúzom" a szűlést a kiírt időpontig.
Nálunk a mi szobánk mellett van közvetlen a gyerekszoba, nyílik egy ajtó a mi szobánkból is, meg az előszobából is, úh ezért lesz külön szobában.
A nagybevásárlás még várat magára, majd áprilisban gondoltuk a nagyobb dolgok beszerzését, gondolok itt a kiságyra, matracra, lámpára, függönyre, karnisra, az apróságokat meg majd májusban.
Nekem is "új" a lakás, és a babaszobán kívűl szinte még alig van kész valami. Szóval még anyuékkal lakom. (Mondjuk az "új" lakás is a szüleim melett van, szóval nem megyek messze xD )
Én napközben úgyis teszek veszek csörömpölök... és a konyhával szinte szemben van a babaszoba így tudok majd rá figyelni. Később pedig, ha visszamegyek dolgozni magammal víszem, így velem lehet munka közben is. :)
Sziasztok, nekem is vashiányom van, pénteken írtak fel vasat, úgyhogy azt is szednem kell, de mondjuk, a vashiányon nem csodálkozom a kiírt diétám mellett.
Lia, de jó, hogy már berendezted a csöpp szobáját. Biztos, gyönyörű lett. Mi nemrég költöztünk új lakásba, és szeretnénk festetni a szobában, most csak még tervezgetünk, mi is legyen benne, hogy is legyen. Már nem is lenne erőm most ebbe belekezdeni, plusz napközben szeretném, ha éppen ott aludna, ahol én is vagyok, főleg az elején ez nyugtatna meg.
Jövő héten megyünk megejteni a nagyobb bevásárlást.
Nállam is velem alszik majd a baba éjszaka, de én azért már berendeztem a szobácskáját.
Napközben, ott alszik a szobájában ott a pelenkázó is stb...
De éjszaka én sem alszok külön tőlle, kulön kiságyban alszik majd melettem. :)
Sziasztok lányok, hogy vagytok, mi újság veletek?
Titok, nagyon sjanálom, ami történt. Nagyon nehéz ilyenkor bármit is mondani.
Én mostanában, 27-ik héten, olyannak érzem magam, mint egy lufi. Nagyon kemény és feszül is a hasam sokszor. Pénteken megyek nőgyógyászhoz, lássuk, mit mond. Egyre nehezebben veszem a levegőt, pedig alig híztam 5 kgot eddig. Mi június közepére vagyunk kiírva, remélem, addig bent is marad a csöpp.
Szerintem a mi kis pocaklakónk nagyobb lesz mint a tiétek. Meg valszeg lesz majd mit ledolgoznom is. A terhesség előtt is volt egy kis felesleg a hasamon meg a csípőmön, kíváncsi leszek mennyi megy még rá. Sajna én oda szoktam csak hízni. A fenekem meg a lábam ugyanolyan, pedig a combomra nem bántam volna ha hízok kicsit. A gatyákkal mindig is bajban voltam. Ami jó volt a csípőmre, az lógott a combomon.
Meddig dolgozol még?
semmi baj, nem elszomoritani akarok itt senkit, csak mikor meg olvasomhogy elso terhes kismamik, meg kismamik meg mindig olyan mintha a pocakomban lenne a kicsim. neha megsimogatom, csak par pillanat mulva ugrik be gogy mar nincsen. De a szivemben mindig ott lesz :,(
De mindenkinek jo babavarast, hamarosan mi is ujraprobalkozunk, csak hagyunk egy kicsi idot magunknak.
Megvagyok kerekedek rendesen :)
Én a 28 hétre már 10 kg-ot híztam, de inkább csak pocakra.
Nekem is nehezemre esik pár dolog, a hajlás meg ilyenek. A zoknimat is nehezen húzom fel.
Mi lesz még később :)
Hát ja, sokkal előbb én sem szeretnék szülni. Bár én csak 1 héttel vagyok előrébb, ha akkor szülök az még nem vészes.
Nálunk sincs még kész a ház. Remélem azért hamar meglesz.
Amúgy egész jól vagyunk. Már elég nagy a hasam és érzem is h sokat nőtt mert sokkal nehezebben kelek fel, meg megyek. Pedig eddig még csak 5-6 kilót híztam és 25 hetes vagyok.
És te hogy érzed magad?
Június.3 ra vagyok kírva.
De hamarabb nem akarok szűlni, mert a babaszoba már kész, de a lakás többi része még sehogy se áll.
Félkész lakásba meg nem akarom vinni a kicsit. :/
Egyébként veletek miújság csajok?
Eléggé "elnémult" a fórum. :/