Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Szia
Nem esznek nyers húst még a csirkét is felrontyantom.
De ezt a férget kilehet irtani, csak kb 6 hónap.
A másik meg az ,hogy találtak rákos sejteket is ez mellet::(:(
Jézusom, hát ez nem semmi! Szegény Te!
Nem tudom beszéltünk e már róla a múltkor, hogy van egy féreghajtó, ami ilyen esetekre is jó!
Az a neve, hogy MILBEMAX a féreghajtónak. Ez a szivférgeket is elöli, amit a szúnyogok terjesztenek!
Egyszerűen hihetetlen! Ez a féreg már ilyen mértékben eljutott hozzánk! Délen volt csak jellemző!
Ha időben el van kapva, akkor gyógyitható!
Valószinű ettől vannak rajta a dudorok és nem rákos!
Nagyon drukkolok Nektek, de valószinű, hogy ettől vannak a dudorok és nem rák!
Rögtön ahogy tudsz ,irj!
Folyt
Bocs az utolsó sorokért. Közben telefonált a doktornő Tyson meg rálépett a billentyűzetre.
Szóval szoktatjuk le az emeletről őket, így nincs alvás, mivel fel nem tudnak menni így ide csörtetnek be hozzánk ugyanis Tyson kinyitja az ajtót, ,úgy hogy napok óta nincs alvás.
Közben telefonált a Dr-nő , kiborultam a citológiában találtak rosszindulatú sejteket. Így meg kell ismételni mélyebb helyről levéve a mintát, egyből sírógórcsőt kaptam. Ráadásul minél hamarabb , így Roxyt be a kocsiba és mentem is vele.
A Dr-nő míg vette le a mintát, ez a kis bolond meg ott hízelgett nem érdekelte ,hogy tűvel szurkálják, de itt a bökkenő a minta levétele közben a csomóból valami férget húzzot ki jó hosszú kb 15cm , annyit mondott, hogy a szúnyogok terjesztik a petéket állatról, állatra, és még egy probléma , kell egy vérkép is ,hogy van-e a vérében ebből a petékből. Na akkor nem sima vérkép ,ha nem egy teljes kivizsgálás. Ha a féregtől van a csomó az a jobbik eset mert kitisztítják és fél év kezelés a bőrére valami cseppek,és akkor meggyógyul, de ezt a vizsgálatot akkor Tysonon is meg kell csinálni, nincs-e benne is:(:(
Ha nem féreg , akkor rák:(:(
A vérkép holnap kész lesz, a citológia meg a jövőhét elején, addig várhatok:(:(
Ennyit erről:(:(
Sziasztok ,
Még nem gondoltam erre, de elektromos nyakövre igen de ez nem megoldás, arra jutottam hogy a mi térfelünkről húzunk fel még egy dróthálót ami jól ki lesz feszítve három soron és a földtől,
Amúgy igazi kis gazfickók imádom őket, mindennek ellenére nem válnék meg tőlük , még várok nincs a dokitól eredmény, még ez is.
A másik szoktatjuk le róla ,hogy nem mehetnek fel az emeletre mert mindig randaliroznk meg a lányoknál vannak:):)
úy hogy let fel rakva a kiskapura egy rigli , na nincs éjszaka alvás, mindig kaparják a kisajtót, he meg nem akkor hozzánkm
Jhaj annyira rosszak ezek a kutyák, hogy csak na! Tényleg nem lehet popsira ütéssel nevelni őket. Jó lenne ha feltalálnának valami mikrochipet, amit ha beültetünk, szót fogadna...
Nekem a lányokkal nincs gondom, őket lehet tanítani, szót is fogadnak. Még a kicsi Panna is. De ez a Boxos olyan kezelhetetlen, és szemtelen, pedig tudja hogy rosszat csinál, de csak azért is csinálja. Néha az őrületbe kerget. Imád engem bosszantani, látni rajta, hogy élvezi.
Nem gondoltatok még villanypásztorra? A kertes gazdiktól sokat hallottam róla és nagyon dicsérik!
Nagyon pici az áram benne, igy inkább csak megcsipi, de az is elég, hogy ők ne menjenek ki, vagy más kutya ne jöjjön be!
Mára megint meg volt a dili:(
A lopás szintén , hiába vertem a pofijára, csak nézet rám mintha magában kuncogott volna.
Délben megint lyukat csináltak és átmentek a szomszédba, a főnököm itt van én meg a kutyákat hajkurászom párizsival hogy vissza csaljam őket, kész vagyok teljesen , délután meg kerítés csinálás:):)
A doki még nem hívott de soká lesz hétvége::(
Nagyon drukkolok Nektek! A dokim mindig azt mondja, hogy fiataloknál kicsi az esély a daganatra!
De hát, mindig lehet ellenkező példa is! Sajnos!
A boxerek a kemény kutyák kategóriába tartoznak, ami azt jelenti, hogy soha nem tántorithatók el veréssel ill. a fájdalom ellenére megcsinálják ugyanazokat a dolgokat amiket ők akarnak!
Nem tudom, hogy érted- e mit akarok mondani?
Ha nem akkor előkeresem a pontos megfogalmazást!
3 boxer könyvem van, imádom őket olvasgatni. Szinte látom magam előtt ezt a lükét!
Tudom:(
A volt Német juhászom szuka, kb 9éve, Ő vele történt , hogy 8évesen emlőrákja lett, meg műtettem 3csomóból 2 rosszindulatú volt, de kapott egy esélyt. Egy év múlva áttétek lettek, a dokinő annyit mondott, hogy teljesen ki kéne pakolni de kérdés ,hogy nem terjedt-e át a tüdőre és a többi szervekre, szóval lutri , a végén szegénynek már tojásnyi nagyságú daganatok voltak, az emlőjén, ezt nem csinálom még egyszer végig, akkor kapott még egy esélyt és még egy évet. De mivel csak már szenvedett és mégis mindig a gyerekek mellet volt, féltettem mindegyiket a gyerekeket, hogy úgy esnek hogy neki fáj mert a lányok akkor még csak 5-6 évesek voltak, és őt is mert véletlen megharapja a lányokat.
Szóval a végén elaltattuk. Pocsék érzés volt, csak velünk volt 9 évet, de egy esélyt még kapott az életben. Szép kis kutya volt keresek róla majd képet:):)
Most a barátnőm jár hasonló cipőben a kutyájukkal napok kérdése, hogy mi lesz:(:(
Ez van .:(:(Várunk::(
Szerintem se szabad kinozni se őt se magadat!
Én is hallottam már, hogy nagyon komoly, amit ilyenkor végig kell csinálni!
De volt már hogy elkaptam , még pofont is osztottam neki de fel sem fogta. volt hogy mikor a kaját elakarta csenni az asztalra csaptam egy fakanállal és ő meg csak nézet rám , hogy most mi a bajom és tovább sétált:)
Egy kutyát már eltemettem a rák miatt, de ha az akkor nem csinálom vele mindazt végig amit Zsinettel , nem éri meg és kész szenvedés, de majd kiderül a jövőhéten.
Ugyan azt mondják, hogy csak pár másodpercig tudják csinytevés után, hogy miért kapja a szidást!
De szerintem ez nem igy van! Hihetetlen dolgokra képesek emlékezni, úgyhogy szerintem tudná ha leszidnád! Még nem kaptad el soha időben?
A dudorok miatt meg drukkolok! Majd ird meg mi lett az eredmény! Ilyen fiatal kutyánál csak nem a legrosszabb!
Sziasztok!
Fülcseppet kap Tyson az jó neki , már egyszer használtuk. De semmi baj tűri mert öten vagyunk ellene nincs menekvés, már meglátja a kezemben a gyógyszert lapos kúszás a kő alá:)
A lopásról csak annyit hogy már sok mindent kipróbáltam , de mire észre vesszük csak kuncog magában hogy már a pociban van a kaja. Jó hogy a hűtőt nem tudja kinyitni:)
Roxánon találtam még egy csomót az idegeim tropák.
Nyáron mindig tele van szúnyogcsipessel mert szeret a tuja alatt aludni ott meg aztán van szúnyog bőven , de ez más, az izmon van és lehet mozgatni , de majd kiderül :( A zsírcsomót meg ismerem az már volt rajta de felszívódott.
Sziasztok!
Gyógyszert is kapott a fülére vagy csak cseppeket?
Hogy tűri?
Remélem Roxánnál minden rendben lesz! Gyakori náluk a különböző féle "puklik". Mi is rohantunk már párszor ilyen miatt! Hál istennek nem volt semmi! Remélem nála is csak zsircsomó lesz!
A lopkodással kapcsolatban, pedig ha észreveszed vedd el tőle, még akkor is ,ha már nektek nem ehető!
És jelképesen csapj az orrhátra. Azt nem szeretik! Igy megtanulja, hogy akkor sem kapja meg, ha már a szájában van!
Persze tudom, hogy fáj a szived, meg olyan aranyos, de ő egy kan lesz, akivel korán tisztázni kell, hogy meddig mehet el!
Káosz már így van az udvaron ,
De sajnos nagyobb problémám van :(:(
Délelőtt elvittük a kutyákat kötelező oltás , veszettség féregtelenítés. gondolva ennyivel megúszom , de sajnos nem :(
Egy hete Roxán jobb hátsó lábán észrevetettünk egy csomót ami szépen nő és már diónyi, oké majd a doki megnézi úgy is megyünk szombaton, igen ám de biopszia lett belőle, és most cidrizek hogy mi is, csak egy zsírcsomó vagy annál komolyabb, a dr-nő rendes volt két helyről is vet mintát, egy hét múlva lesz meg az eredmény addig meg jöhet a dili és a várakozás.
Egy kutyámat már eltemettem rákban :(
Közben Tysonak is megmutattam a fülét, mert mindig vakarja és piros, jó kis középfülgyulladása van.
Na a mai költség vetés meg volt, egy kész vagyon
oltás , féregtelenítés, biopszia, fülgyulladás cseppek a fülre, stb,, szerintetek mennyibe került, de ez nem fontos , lényeg ,hogy rendbe jöjjenek , és ne legyen semmi komoly.
most állunk és várunk:(:(
Én kicsuknám őket a konyhából :) Akár rácsot is szerelnék a konyhaajtóba.
Most nem dolgozok, de keddtől már igen... Járnak a városban az ellenőrök és nem lenne jó, ha fülön csípnének, mert még át kell íratnom a bérleti szerződésemet...
Ja de nekem bent vannak ép a fejemen ugrálnak :)
Te nem dolgozol?
Kérek egy jó ötletet ,Tyson lop és miden kaját amit csak elér, de már nem tudok mit tenni , de lehet hogy jön az egérfogó, próbáltam már bors, erős Pistát a szalámiba,asztalra csapni , ja eltört a fakanalam:) de neki meg sem kottyan , Roxán rá sem hederít az otthagyott kajára, de ő még a szatyorból is kipakol és amit csak tud bezabál szó szerint, pedig nem hiszem hogy éhes mert annyit eszik.
De nem tudunk rá haragudni, olyan édes de mikor a melegszendvicset elviszi és néz a szemeivel ,mintegy kis ártatlan jó tündér boszorkánybőrbe bújva, hát szét tudnám csapni a fejét:):)Roxán meg néz a boci szemeivel hogy a kölyök már megint milyen finomat is eszik:)
Na most mit is csináljak:(:(
Na sehol senki ,
Pocsék az idő, még a kutyák sem akarnak kimenni:)
A kalács az jó helyre ment , mást nem kapót ma,enni, de nem lett semmi baja a kis haspóknak. A lopásról kell leszoktatnom , mert lop mindenhonnan, ez az új szokása:(
A kertet meg tudtam már rég hogy meg kell magasítani a kerítést, de ez az én hibám. Nagyobb probléma , hogy ki kell kötnöm őket ha jönnek hozzám csak ép nem sikerül, mikor szállítás van akkor valahova kell őket raknom, kennel meg nincs , mert még nem volt idő csinálni , Roxinak nem kellet tavaly , de most már ketten vannak , így marad a kikötés míg pakolunk, és ezt már tudják , szóval kergetőzünk egy sort, és már az idegeimre mennek , meg a lányok papucsa ma csak 4x hoztam be őket.:)Szóval dádá nem volt, boxot meg kell csinálni, a kerítést magasítani , ja és ha lenne rá időm ezekre:):)
Ez jó!:)
Tudom, hogy Te nem voltál túl boldog!
Ezért szeretem őket, mert olyanok, mint a gyerekek!
Kikaptak? Hogy viselkedtek, mikor megláttak?
A kalácsnak lett valami következménye? Szidás, vagy hasmenés?:)
Mára
Reggel Tyson ellopott egy egész nagy kalácsot olyan fél-kg. Vettem hogy legyen vacsira, mert a lányok szeretik megpirítva nutellával, én meg egy kávét csináltam addig, ő meg jól teletömte magát kakaós kaláccsal:):)
Egy kicsit bediliztem , nagyon jó idő van ezért a kutyákat kizártam az udvarra.
Túl nagy volt a csönd és mire kimentem hatalmas gödröt ástak a virágoskertben és ott ugráltak benne.
Na oda van az Iriszeim egy része:(:(nem is beszélve arról, hogy mind a ketten tiszta sárosak lettek, mi lesz még estig?:):)