Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

280. Ata06
2011. jan. 21. 16:20

Viszont imádja a lányokat? Nagyon jókat tud velük játszani!

A fiúkkal vérre menő küzdelem van, de a lányokkal úgy viselkedik, mint egy úriember!

Ha meg akarják harapni nyúlugrással kitér előlük-csak úgy lobog a füle!:) Ha elveszik a játékát azt is csak nézi, mint egy bárgyú kamasz!:))

279. Ata06
2011. jan. 21. 16:18
Akkor jó!:) Mert most akkor el szomoritottalak volna!:)
278. Cilumiluci (válaszként erre: 277. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:14
Mi meg nem szeretnénk babát:)
277. Ata06
2011. jan. 21. 16:11
De aranyos vagy! Már több ajánlatot is kaptunk, de sajnos tavaly tavasszal ivartalanitani kellett!
276. Cilumiluci (válaszként erre: 275. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:09
A te kutyapasid jó lenne az én csajszimnak:)
275. Ata06 (válaszként erre: 273. - Cilumiluci)
2011. jan. 21. 16:08

Egy lánynál az is szuper! Én még csak pici lányokkal találkoztam személyesen!

Az enyém is eszetlen, de szerintem itt mindenki elmondhatja közülünk!:)

274. Cilumiluci (válaszként erre: 272. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:06
Köszi,bár az én Romym elég rakoncátlan,de mi ilyeneek szeretjük:)
273. Cilumiluci (válaszként erre: 271. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:05
Romy 30-35 kiló lehet:)
272. Ata06
2011. jan. 21. 16:01

Most tettem fel az első és második kutya IQ feladatot!

265 és 270 hsz.-ban van a feladat. Ha gondolod csináld velünk!:)

271. Ata06
2011. jan. 21. 16:00
Köszönöm!Igen tényleg nagy! 68-as a marmagassága és 40kg.
270. Cilumiluci (válaszként erre: 269. - Ata06)
2011. jan. 21. 15:59
Hatalmasnak látszik és gyönyörű:)
269. Ata06
2011. jan. 21. 15:58

Örülünk Neked!:)

Az nekem "fiúkám" van és 4 és fél éves!

2011. jan. 21. 15:56

Sziasztok!

Cilu vagyok és egy 3 éves Boxilány gazdija:)

2011. jan. 21. 15:03

Sziasztok!

Sajnos nem tudok sokat itt lenni, de azért néha benézek!

Ha valakit esetleg érdekel, akkor vannak eladó boxer kiskutyusok! 5 szuka, és 1 kan!

ha valakit érdekel, írjon privibe!

szép napot nektek!

2011. jan. 21. 14:59

Igen , de mást is csinálok , nem csak varrok ,

Na teszek fel bugyis képet Roxyról :):)

265. Ata06
2011. jan. 21. 10:33

Te varrónő vagy?

Ata is leakarta magáról szedni, de mindig mondtam neki, hogy NEM! Olyankor eltoltam a fejét a másik irányba! Jó negyed óra eltelt mire megértette, hogy nem szabad! De most már legalább tudja, mi az, hogy NEM!:)

264. inci-finci (válaszként erre: 261. - Ata06)
2011. jan. 21. 10:22

Ez jó , tudom mennyiből jön ki a ruci , de ez van ,

Nekem addig lenne rajta mag rá adom , és kész, amúgy meg jókat nevetünk ha a lányok öltöztetik őket a régi rutáikba addig fetrengenek míg le nem szedik :)Tök édi volt mikor bugyit varrtak Roxinak , szegénykém már kipurcant mire lecibálta magáról :)

Mi a következő teszt????,

Az első hamar meg volt Roxynak szoktam friszbit dobálni , így nem áll tőle mesze ez a dolog , ha nem megy pofival hogy felvegye akkor a mancsával addig kaparja míg nem talál rajta fogást:))

263. Ata06
2011. jan. 21. 10:19

2. Feladat

Amire szükséged lesz: egy nagy fürdőlepedő és egy stopperóra.

* A feladatot akkor kezdd el, ha a kutya teljesen éber.

* Hagyd, hogy megszaglássza a törülközőt

* Hirtelen dobd rá a fejére, és csendben kezdd mérni az időt!

Értékelés:

* Ha a kutya 5 másodpercen belül lerázza magáról a törülközőt, 5 pont jár.

* Ugyanez 15 másodpercen belül: 4 pont

* 30 másodpercen belül: 3 pont

* 30-60 másdperc: 2 pont

* Ha 1 percen belül nem sikerül: 1 pont

A végére ne felejtsétek eltenni az elért pontokat, hogy a végeredményt ki tudjátok számolni!

262. Ata06
2011. jan. 21. 10:17

Atának nagyon csúnyán begyulladt a szeme!

Van itthon Tobradex szemkenőcsöm. Múlt héten kapta a párom, de neki már rendben van a szeme!

Igy most Ata kapja! Ha holnapig nem látok változást, muszáj leszek elvinni a dokihoz!

Jó lenne, ha segitene a kence, mert akkor megúsznák egy vagyont!:P

261. Ata06 (válaszként erre: 260. - Inci-finci)
2011. jan. 20. 20:30

Teszt:Szerintem az a lényeg, hogy meg tudja csinálni, hisz akkor meg van a magához való esze! Nem ? Én igy gondolom!

A ruha ára függ a mérettől! Nekünk 8000Ft. volt, de tényleg jó meleg és takarja a hasiját!

De nem túlzottan tetszik neki! Csak áll benne,mint egy szerencsétlenke!Úgy gondoltam, csak akkor fogom ráadni, ha nagyon hideg van! Most azért még elviselhető az idő, úgyse megyünk ilyenkor nagy sétára!

2011. jan. 20. 20:20

Ezt ismerem ,

Mennyiért adta????????

Csak az a baj hogy tépőzáras és az egy idő után tönkre megy , nálam ez szakmai áralom ,

De én nem varrok nekik rucit,

A teszt ez jó de attól függ milyen edénnyel takarod le a kaját mert van olyan tál amit sehogysem tud felvenni a kutyus, de ha pereme van a akkor rögtön árfordija, na ilyenkor mi a helyzet:)

Kipróbáltam :)

Ha peremes azt edény pillanatok alatt meg van a kaja, de ha sima tál akkor csak tologatja szegény mert nincs rajta fogás:):)

259. Ata06
2011. jan. 20. 16:29

Ha valamelyikőtök úgy dönt, hogy kéne kutya ruha, ajánlom Nektek ezt:

[link]

A mienk már meg van és szuper!:)

258. Ata06
2011. jan. 20. 16:17

# A tesztben résztvevő kutya legyen legalább egy éves és éljen veled legalább 3 hónapja

# A kutya valószínűleg játéknak fogja látni a tesztet

# A teszt elemei nem függnek össze szorosan, a sorrend felcseréhető, és nem fontos az egészet egyszerre csinálni

A tesztről

Image: Dr CorenEzt a tesztet Dr. Stanley coren, pszichológia professor, dijnyertes kutyakiképző készítette. Könyvet is írt a kutyák intelligenciájáról, és ezt a tesztet számos kutyával megcsináltatta. Dolgozott már nagyon okos, és kevésbé okos kutyákkal is sikeresen.# Egyszer, vagy maximum kétszer csináltasd meg a feladatokat.

# Főleg étellel fogunk dolgozni, tehát célszerű etetés előtt csinálni a gyakorlatokat.

# Legyél nyugodt, ne kiabálj, ne hadonássz!

# Ha a kutyád nem ér el túl jó eredményt, attól még lehet tökéletes társad. És ne feledd! Az emberekhez hasonlóan a kutyák IQ-ja is növekedhet!

1. Feladat

Amire szükséged lesz: jutalomfalat, stopperóra, egy üres edény vagy konzervdoboz

1. Először ültesd le a kutyát. Ha nem marad egy helyben, szükséged lesz valakire, aki fogja a nyakörvét.

2. Utána mutasd meg neki a jutalomfalatot, és hagyd, hogy megszagolja.

3. Miközben figyel a kutya, tedd le a falatot a földre, és tedd rá az edényt.

4. Kezdheted mérni az időt.

Értékelés:

* Ha a kutya odamegy az edényhez és 5 másodpercen belül fölbillenti, 5 pont jár.

* Ugyanez 15 másodpercen belül: 4 pont

* 30 másodpercen belül: 3 pont

* 30-60 másodperc: 2 pont

* Ha csak szaglászik körbe-körbe, és nem sikerül megszereznie a kaját 1 percen belül: 1 pont

2011. jan. 20. 10:26
Hali sehol senki:)
256. inci-finci (válaszként erre: 255. - Ata06)
2011. jan. 19. 20:47

Ez jó , Roxi sem lopikál , de kölyök igen :(

Várom a tesztet:):)

Előre is köszönöm :)

255. Ata06
2011. jan. 19. 20:44

Érdekes, mert Ata soha nem vett el semmit engedély nélkül! Ott ül előtte és várja, hogy meg e kaphatja!

Megvettem a januári IPM magazint. Egy vagyon volt!:(

Van benne kutya IQ teszt. :)Azért vettem!

Majd megcsinálom vele! Majd leirom a feladatokat, ha gondoljátok! Minden nap egyet!:)

2011. jan. 19. 20:30

Nálunk a verés nem jött be:):)Tyson amikor csak tud lopikál , csoda , hogy a karifáról nem szedet le semmit, Roxán nem lopós.De

Tyson meg az ő szájából is kiveszi a kaját , de szerintem még csak azért ilyen mert kölyök 5 hónapos kis édes cuki falat, malac, disznó, dagadék nyáladzó rosszcsont , na ennyit erről. De azért imádom pláne ha ölbe mászik :):)

Ma itt volt az ismerősöm , neki is régen boxija volt és az ő hatására vettem én is. Meglepődött hogy Tyson mekkorát nőt karácsony előtt látta utoljára.

253. Ata06 (válaszként erre: 252. - Inci-finci)
2011. jan. 19. 20:19

Apósoméknak volt 20éve boxere. Az csinálta egyik vasárnapi ebédnél, hogy amig ők készülődtek és tálaltak, addig az oldalas hűlt a sütő ajtaján.

Boxi ezt ki is használta és mire a család kiment kajálni a húsnak hűlt helye volt! Akkor aztán apósom úgy elkalapálta, és rohant be a helyére!( Ott soha nem nyúltak hozzá!)Többet ám nem jutott eszébe csórni! :))

2011. jan. 19. 19:27

Totál kész vagyok , ez a szemét idő , megint esik , és a kutyák meg mintha nem is lenne ajtó ki-be járkálnak , agyoncsapom őket.

Ma délután jó kis buli volt , Tyson , mire a lányom észbe kapott elcsente a tükör tojását, és csak bámult azokkal a boci szemekkel és nyalta a pofiját, pedig a kaja lopásért már kapót egy párszor. Egyszerűen nem tudom elképzelni mennyit tudna enni egy nap amikor akkora mint egy kis gömböc:):)

251. _A.A._ (válaszként erre: 247. - Inci-finci)
2011. jan. 19. 13:25
Épp ma néztem, kint volt a kis udvaron elől a kicsilány, és a teraszon lévő cipők, mind az udvaron vannak, szerte széjjel. :DDDDD De nincsenek megrágva!!!! :DDDDDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook