Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

310. Ata06
2011. jan. 23. 19:12

Most megyünk sétálni, de azért felteszem a köv. feladatot!:) Utána jövök!:)

5. feladat

Amire szükséged lesz: egy olyan asztalszerűség, ami elég magas ahhoz, hogy a kutya mancsa beférjen alá, de a feje már nem. (elkészítheted néhány téglából, vagy könyvekből és egy rajztáblából), egy kis kaja, stopper

1. Várd meg, amíg a kutya rád figyel. Úgy intézd, hogy ne tudjon az asztal mögé menni vagy átugrani rajta

2. Utána mutasd meg neki a jutalomfalatot, és hagyd, hogy megszagolja.

3. Tedd az asztal mögé a falatot, úgy, hogy még a mancsával el tudja érni a kutyád

4. Mérd az időt

Értékelés:

* Ha egy percen belül kiszedi a mancsaival: 5 pont

* Ha 3 percen belül sikerült: 4 pont

* Ha az orrával próbálkozik, vagy a mancsával, de 3 percen belül nem sikerül: 3 pont

* Ha szaglászik egy picit, esetleg, egyszer-kétszer megpróbálja bedugni az orrát az asztal alá: 2 pont

* ha nem csinál semmit: 1 pont

309. Ata06
2011. jan. 23. 19:11
Sziasztok! Itt vagyok!:))
308. _A.A._
2011. jan. 23. 14:36

Pár napja, a kicsilányunknak irdatlan mennyiségben elkezdett hullani a szőre. A kutyakozmetikus azt mondta, hogy azért, mert jó idő volt pár napig, ő meg ugye azért naponta több órát is tölt kint.

De ez már komolyan, engem is zavar.... Iszonyat szőr van idebent mindenhol!:(

307. vkatka
2011. jan. 23. 12:35

Sziasztok!

Én már túl vagyok a kutyaszeretgetésen :)

Jó büdös vagyok :D

De már nagyon szeretethiányuk volt a kis drágáimnak. Még Boxos is hízelkedett nekem egy sort :D

2011. jan. 23. 10:53
Sziasztok!Jönnék gyakrabban is,csak gondjaim vannak munka terén,ezért nem vagyok jó passzban,sajnos.Szép napot mindenkinek.Itt süt a nap,Romykánk napozik:)
305. _A.A._ (válaszként erre: 304. - Inci-finci)
2011. jan. 23. 10:49
Nem irigyellek...:( Imádom a madárcsicsergést!!! Akkor vájjon a föld alá magának egy lyukat, aztán éljen ott!!!:DDD Viszont, ahogy magamat ismerem, én is direkt pont azt csinálnám, ami zavarja!!!!!!! Nem vagyok bunkó amúgy, de nem ez a természetes, ahogy ő viselkedik ugye!!! Ha ez kell neki, akkor hajrá.... Milyen sivár lehet a lelkivilága egy ilyen embernek!:(
304. inci-finci (válaszként erre: 303. - _A.A._)
2011. jan. 23. 01:41

jaja

De hogy nem zavarná ott a sok madár csicsergés, a verebektől ideg frászt kap , mi meg etetjük a madarakat ő meg tapsikol ,hogy elszálljanak , jókat nevetünk rajta , amúgy meg vén lány , csak egy alkalmi pasija van :) mit lehet elvárni tőle, már májusban kint napozik , nekem is többször szólt ,hogy nagy a ricsaj és nem tud pihenni , na akkor még ráteszek egy lapáttal , mi az hogy, csak labdáznak ,rohangálnak és játszanak a gyerekek kell ennél jobb ):)na meg a kutyák:):)

303. _A.A._
2011. jan. 22. 20:53

Hát igen, nem az ő költsége lesz. Eddig pont ezért nem tudtam a páromat rábeszélni, hogy megcsináljuk, de most már muszáj lesz!:)

Az ilyen ember, mint a Te szomszédod, miért nem megy egy erdőbe, egy tisztás közepére élni?????? Ott nem zavarná senki és semmi.

Kapja be amúgy meg!!!! Utálom az ilyen embereket!!!!! Pffffffffff....

302. inci-finci (válaszként erre: 301. - _A.A._)
2011. jan. 22. 20:39

Szerintem igen , mert nem az ő költsége lesz.

De utálom az ilyet, mindenki köteles a portáját rendben tartani.

Mikor mi ide költöztünk 93-ban akkor azt mondta a szomszéd reméli nem tartunk kutyát mert az ugat, a kakas meg korán kukorékol , a macska meg mindent kikapar. Hát szomszédi viszonynak jól indult, és még azon a héten vettünk egy Német juhász kutyut:):)

301. _A.A._ (válaszként erre: 299. - Inci-finci)
2011. jan. 22. 20:05

Nálunk is a szomszéd kerítése miatt van a gond. Pont olyan, mint a Te szomszédodé.:( Amikor a nagyfiút idehoztuk, kihívtuk a szomszédot, hogy nézze meg a kerítését, a lyukakat(kóbor kutyák), amik már itt vannak, nehogy az legyen, hogy a mi kutyánk szedte szét. Azt mondta, ő nem csinálja meg, nem érdekli, neki nincs kutyája.... Mondjuk soha nem is szólt, amikor a kutya átment, nem bántotta, meg semmi, de mi meg pont ezért nem engedjük ki a nagyfiút az első udvarra egyedül, mert nem akarom, hogy átjárjon. Nálunk a deszkák nem váltak be, csak a raklapok. Azok vannak végig kötözve a szomszéd kerítéséhez. De, mivel már itt van a kicsilány is, és tavasztól ő is az udvart uralhatja, úgyhogy beszélünk a szomszéddal, hogy alul végigbetonoznánk a kerítését, drótot bele a betonba, hogy sehol ne tudjanak a kutyák átmenni.

Remélem belemegy.:) Akkor végre minden jó lesz!

300. inci-finci (válaszként erre: 298. - Ata06)
2011. jan. 22. 19:25

Szia!

Ezek annyira egyszerű feladatok,

Gondolhatod, hogy tudják melyik dobozban van a táp és addig piszkáljak míg le nem szedik a tetőt , néha én meg birkózok a doboz tetővel:):):)

2011. jan. 22. 19:22

Na ez a teszt jó

Buflák önfejű nagyon, ha akar akkor oda jön és hízeleg majd szét esik , ha meg nem akkor elkerül messzire, nem tudom miért csinálja ezt, de amikor fekszik és én megyek oda hozzá azt se tudja mit csináljon úgy hízeleg.A kicsi meg jaj a fejemnek az imád ránk mászni és mindig a nyakunkon log. Ha eszünk ő még nem tanulta meg hogy menjen a helyére , így a pofája az ölemben az orra meg az asztal fele szimatol ::)

Ma nagyon elegem lett belőlük , nekiálltak rohangálni , és neki mentek az ajtónak ami persze üveges, kiabálva mentem fel értük és kizártam mérgemben az udvarra őket.

Ja csodálatos napos idő volt ma , ahhoz képest hogy havat ígértek ,mondtam is a fiamnak hogy kimehetne havat lapátolni , de csak nézet rám :) mint akinek nincsenek otthon.

Na de kár volt őket kizárni ,mert még ősszel össze szedtük a falevelet és a levágott ágakat, annak annyi lett, a kupacból semmi, a legalsó ágat kellet kihúzniuk, és vele az összest, az egész udvar trutyi , csak arra eszméltünk fel, hogy mit rágnak , sajnos nincs jó szomszédi viszonyunk, minden állatott utálnak, de félek, hogy megmérgezik vagy hasonló, xx macska van az udvarukban eltemetve:(

Ja a hátsó sré szomszédban meg gyöngy tyúkok vannak ők már kaptak levelet elvileg a szomszédoktól, hogy rikácsolnak és a nyugalmat zavarják de sajnos senki nem írta alá akkor , hogy lehet a szomszédok aláírást használni :):)

De mindenki tudja ,hogy kiírta a levelet.

Nyáron még csak buflák volt meg, és reggel 8-után kiengedtem pisilni, már sokaltam hogy nem kéreszkedik be, és akkor csöngettek , hogy a kutya az utcán :( frászt kaptam , mert simán meglehet fogni és a kocsiba is beszál.

Szétnéztem az udvaron és láttam , hogy hol ment át a szomszédba, kérdem én , hogy került az utcára, kaput nem tudja kinyitni:) kerítést meg nem tud mászni.

De megkérdeztem T. szomszédomat, hát ő nem tudja, de miért nem szólt, hogy te ... a kutyád át jött és ...

Na meg volt a napi program kerítés csinálás, a kerítés a szomszédé és új drótháló van kihúzva de a földtől kb 20-re van a feszítő drót, amúgy meg az egész tök laza, alulra tettünk deszkát végig, és 20-centiméterenként hozzá rögzítettük.

Na ennyit a jó szomszédi viszonyról, vagy iszonyról:):)

298. Ata06
2011. jan. 22. 19:06

4. feladat

Amire szükséged lesz: egy kis törülköző, egy-két falat kaja, stopperóra

1. Először ültesd le a kutyát. Ha nem marad egy helyben, szükséged lesz valakire, aki fogja a nyakörvét.

2. Utána mutasd meg neki a jutalomfalatot, és hagyd, hogy megszagolja.

3. Miközben figyel a kutya, tedd le a falatot a földre, és borítsd rá a törülközőt.

4. Kezdheted mérni az időt.

Értékelés:

* Ha a kutya 15 másodpercen belül megszerzi a kaját 5 pont jár.

* 30 másodpercen belül: 4 pont

* 30-60 másodperc: 3 pont

* Ha próbálkozik, de föladja: 2 pont

* Ha nem is próbálkozik, vagy több mint 60 másodperc: 1 pont

297. Ata06
2011. jan. 22. 19:03
Sziasztok! Itt vagyok! Nem tudom holnap, mikor tudok jönni, igy beteszem a holnapi feladatot is!:)
296. _A.A._
2011. jan. 21. 22:16

Sziasztok! Sajnos ritkán tudok jönni, mert tegnaptól dolgozom(VÉGREEEEE!!!!), de most is visszaolvastalak benneteket! Holnap meg suliba megyek délelőtt, de amint tudok jövök és olvasok. :)

Sok simi a kuttyoknak ;)

295. Ata06
2011. jan. 21. 21:14

Berakom most a holnapi feladatot, mert holnap csak este tudok jönni! Addig is jó munkát!:))

3. feladat

Amire szükséged lesz: a mosolygás képessége :-)

* Várd meg, amíg a kutyád nagyjából 2 méterre leül tőled

* Ne mondd neki, hogy ülj, maradj, stb.!

* Nézz a kutyára, és amikor látod, hogy rád figyel, számolj el 3-ig, aztán kezdj el jól láthatóan mosolyogni.

Értékelés:

* Ha kutyád farkcsóválva odamegy hozzád: 5 pont

* Ha lassan, vagy csak félúton jön, farkcsóválás nélkül: 4 pont

* ha földerül és változat a pozícióján, de nem megy oda: 3 pont

* Ha eltávolodik tőled: 2 pont

* Ha nem csinál semmit: 1 pont

2011. jan. 21. 20:55
Jó éjt , holnap leszek :):)
2011. jan. 21. 20:32

Arra gondoltam én is de az a baj , hogy Roxánnak rövid a pofája , Tysonnak hosszabb de ő még kicsi ehhez,

Be terveztem a kutya suli vasárnapokra, de annyia munkám , hogy örülök ha élek :)

Megnéztem amit átküldtél hát tényleg jó:))

292. Ata06 (válaszként erre: 291. - Inci-finci)
2011. jan. 21. 20:28

Az a gyanúm, hogy akkor meg kirántják majd a kezed!

Vidd el a fressnapfba és próbáljatok neki fejhámot!

2011. jan. 21. 19:36

Melyik kutyut nem lehet imádni , most is itt durmolnak a hátam mögött, :)

Katka Fordítsd meg a képet , vagy a monitoromat kell:):)

Oké csak vicceltem , :)De akkor is aranyosak .

Tegnap elvittük mindkettőt sétálni de csak a boltig meg vissza kb 300-m.

A két lányom birkózott a két kutyával , én meg cipekedtem , de a kicsi Tyson mindennek neki akart volna menni , most volt először az utcán , Roxán meg húzta lányomat míg végül szögesre nem fordítottam a fojtott, úgy már jobban bánt vele, de mit csinálok ha a kettőt egyszerre akarom majd sétáltatni :):) Láttam már olyan pórázt ami dupla bilincses két kutya sétáltatásához , lehet hogy beszerzek egyet..

290. vkatka (válaszként erre: 289. - Cilumiluci)
2011. jan. 21. 18:01
Köszönöm :)
289. Cilumiluci (válaszként erre: 288. - Vkatka)
2011. jan. 21. 17:47
Szia!Panna is gyönyörű:)
288. vkatka
2011. jan. 21. 17:28

Szia Cilumiluci!

Nagyon szép a kutyusod :)

Nekem három rosszcsontom van, együtt rosszak, mint az ördög :D

Két lány, egy fiú. Eddig mindig csak lány kutyáim voltak, és tényleg másak a fiúk... De imádom a kissrácot is, bármilyen rossz is :)

Ata, a férfiagyas cikket amit küldtél, mindenképp elolvasom majd :)

287. Cilumiluci (válaszként erre: 286. - Inci-finci)
2011. jan. 21. 17:14
Szia!Romyka 2007 aug.23-án született:)Imádjuk őt!
2011. jan. 21. 17:10

Szia

üdv.Cilumiluci, szép a boxid , mennyi idős?

Nekem a csajszi a vörös ő 15 hónapos , a kicsi meg fiú ő 5 hónapos, két hete Roxán 26kg, volt Tyson meg 18volt, holnap megint mérünk mert következik a veszettség elleni oltás , kíváncsi leszek két hét alatt mennyit híztak.

ATA Küld át a köv. tesztet légyszike ..

Na lépek még meló de később felnézek .

285. Cilumiluci (válaszként erre: 284. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:44
Szia!
284. Ata06
2011. jan. 21. 16:39
Szia! Most mennem kell, de még este jövök!
283. Cilumiluci (válaszként erre: 282. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:33
Érdekel,igen:)Köszönöm ha átküldöd:)
282. Ata06
2011. jan. 21. 16:30

Nekem az első kutyám, de szerencsére nagyon belenyúltam!:)

Szerintem, azért itt is érvényesül a férfi agy, női agy! Az elmondásokból látom, hogy a tesztoszteron milyen hatással van az én kutyimra!b Ugyan már kevés jut neki belőle, de azért a mellékvese csak termeli még!

Ha érdekel Titeket átküldöm a férfi agy, női agyról szóló linket. Hihetetlen szórakoztató! Főleg a videó! De előbb érdemes elolvasni a cikket!

Ezt csak azért irom, mert én már a kutyámban is látom a férfi agyat!:))

281. Cilumiluci (válaszként erre: 280. - Ata06)
2011. jan. 21. 16:23
Olyan édesek,én imádom a boxikat:)Igazi kis bohócok:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook